ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Hillary Clinton, η πιο πολεμοχαρής υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ

Η Κίλλαρι Κλίντον έχει ήδη βαμμένα τα χέρια της στο αίμα, όπως επιβεβαιώνεται από το άρθρο που ακολουθεί. Οι Αμερικανοί οφείλουν να την "μαυρίσουν" στις ερχόμενες εκλογές!

Πρόεδρος Killary. Θα επιζήσει ο κόσμος με πρόεδρο τη Χίλαρι;

Paul Craig Roberts

(Το μετέφρασα στα ελληνικά από την αγγλική μετάφραση ενός άρθρου που έγραψε ο Paul Craig Roberts (13/04/2016) για το γερμανικό περιοδικό Compact. "Präsident Killary – Paul Craig Roberts")

Η Χίλαρι Κλίντον είναι μια εξαγορασμένη και πληρωμένη εκπρόσωπος των μεγάλων τραπεζών, του συγκροτήματος στρατιωτικής ασφάλειας, και του Ισραηλινού λόμπι. Θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα αυτά, όχι εκείνα του αμερικανικού λαού ή των Ευρωπαίων συμμάχων της Αμερικής.

Έλαβα το θάρρος χάρη στο υψηλό επίπεδο της ευφυούς συζήτησης που φέρνει το Compact στους αναγνώστες του. Εάν οι ΗΠΑ είχαν περισσότερους ανθρώπους που μπορούσαν να φθάσουν πέραν από την ψυχαγωγία και να κατανοήσουν τις δυνάμεις που τους επηρεάζουν, ίσως να υπήρχε κάποια ελπίδα για την Αμερική.

Το Compact φέρνει την ελπίδα στη Γερμανία. Οι Γερμανοί αρχίζουν να κατανοούν ότι η χώρα τους δεν είναι κυρίαρχη, αλλά υποτελής της Ουάσιγκτον και ότι η Καγκελάριός τους υπηρετεί την ηγεμονία της Ουάσιγκτον και τα αμερικανικά οικονομικά συμφέροντα, και όχι το γερμανικό λαό.

Η Χίλαρι Κλίντον αποδεικνύεται ότι είναι μια "υποψήφια τεφλόν"(που δεν κολλάει πάνω της η κριτική). Στην εκστρατεία της για το Δημοκρατικό προεδρικό διορισμό, έχει αποφύγει ζημιές από μέγιστα σκάνδαλα, κάθε ένα από τα οποία θα κατέστρεφαν έναν πολιτικό.

Η Χίλαρι έχει δεχθεί τεράστιες δωροδοκίες, με τη μορφή αμοιβών για ομιλίες από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες. Υπόκειται σε έρευνα για κατάχρηση διαβαθμισμένων δεδομένων, ένα αδίκημα για το οποίο ένας αριθμός των πληροφοριοδοτών βρίσκεται στη φυλακή.

Η Χίλαρι έχει επιβιώσει του βομβαρδισμού της Λιβύης, της δημιουργίας ενός αποτυχημένου Λιβυκού κράτους που είναι σήμερα μια σημαντική πηγή των τρομοκρατών τζιχαντιστών, και της διαμάχης της Βεγγάζης.

Έχει επιβιώσει κατηγορίες ότι ως Υπουργός Εξωτερικών διοργάνωσε χάρες για ξένα συμφέροντα σε αντάλλαγμα δωρεών για το "Ίδρυμα Κλίντον". Και, φυσικά, υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος προηγούμενων σκανδάλων: Whitewater, Travelgate, Filegate.
Το βιβλίο της Diana Johnstone, η Βασίλισσα του Χάους (Queen of Chaos), περιγράφει τη Χίλαρι Κλίντον ως "την κορυφαία πωλήτρια για την άρχουσα ολιγαρχία."

Η Χίλαρι Κλίντον είναι μια εξαγορασμένη και πληρωμένη εκπρόσωπος των μεγάλων τραπεζών, του συγκροτήματος στρατιωτικής ασφάλειας, και του Ισραηλινού λόμπι. Θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα αυτά, και όχι εκείνα του αμερικανικού λαού ή των Ευρωπαίων συμμάχων της Αμερικής.

Η εξαγορά των Κλίντον από ομάδες συμφερόντων είναι κοινό μυστικό. Για παράδειγμα, το CNN αναφέρει ότι από το Φεβρουάριο του 2001 μέχρι το Μάιο του 2015 ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον πληρώθηκαν 153 εκατομμύρια δολάρια σε τέλη ομιλίας για 729 ομιλίες, με μέση τιμή $210.000.

Όταν έγινε φανερό ότι η Χίλαρι Κλίντον θα αναδυόταν ως η πιθανή Δημοκρατική προεδρική υποψήφια, πληρωνόταν περισσότερο. Η Deutsche Bank της κατέβαλε $485.000 για μια ομιλία, και η Goldman Sachs κατέβαλε $675.000 για τρεις ομιλίες. Η Τράπεζα της Αμερικανικής Morgan Stanley, η UBS και η Fidelity Investments κάθε μία της κατέβαλε $225.000.

https://theintercept.com/2016/01/08/hillary-clinton-earned-more-from-12-speeches-to-big-banks-than-most-americans-earn-in-their-lifetime/

Παρά την κραυγαλέα προθυμία της Hillary να δωροδοκείται δημόσια, ο αντίπαλός της, Bernie Sanders, δεν έχει καταφέρει να αναδείξει δημόσια την αναισχυντία της Χίλαρι. Και οι δύο κύριες εφημερίδες του κατεστημένου, η Washington Post και οι New York Times έχουν τοποθετηθεί στην άμυνα της Hillary.Η Χίλαρι είναι μια πολεμοκάπηλος. 
  • Έσπρωξε το καθεστώς Ομπάμα στην καταστροφή μιας σταθερής και σε μεγάλο βαθμό συνεργάσιμης κυβέρνησης στη Λιβύη, όπου η «Αραβική Άνοιξη» ήταν μια υποστηριζόμενη από τη CIA ομάδα των τζιχαντιστών που χρησιμοποιήθηκαν για να εκδιώξουν την Κίνα από τις επενδύσεις της σε πετρέλαιο στην ανατολική Λιβύη. 
  • Προέτρεψε τον σύζυγό της να βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία. 
  • Έσπρωξε για «αλλαγή καθεστώτος» στη Συρία. 
  • Εκείνη επέβλεψε το πραξικόπημα που ανέτρεψε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Ονδούρας. 
  • Έφερε τη νεοσυντηρητική Βικτόρια Νούλαντ (Victoria Nuland) στο Υπουργείο Εξωτερικών (State Department), η οποία διοργάνωσε το πραξικόπημα που ανέτρεψε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας. 
  • Η Χίλαρι αποκάλεσε τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας «νέο Χίτλερ»
  • Η Χίλαρι ως πρόεδρος εγγυάται πόλεμο και περισσότερο πόλεμο.
http://www.washingtonsblog.com/2016/02/hillary-clintons-six-foreign-policy-catastrophes.html

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ιδιωτικοποιηθεί. Οι κάτοχοι αξιωμάτων χρησιμοποιούν τις θέσεις τους προκειμένου να κάνουν τους εαυτούς των πλούσιους, και όχι για να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είναι το τέλειο παράδειγμα της χρήσης δημόσιου αξιώματος για την εξυπηρέτηση του συμφέροντος του κατόχου του αξιώματος. 

Για τους Κλίντον, κυβέρνηση σημαίνει τη χρησιμοποίηση του δημόσιου αξιώματος για να ανταμειφθούν κάνοντας χάρες σε ιδιωτικά συμφέροντα. Η Wall Street Journal ανέφερε ότι «τουλάχιστον 60 εταιρείες που επηρέαζαν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά τη διάρκεια της θητείας της Χίλαρι Κλίντον ως Υπουργού δώρισαν συνολικά πάνω από 26 εκατομμύρια δολάρια στο Ίδρυμα Κλίντον."

http://www.washingtonsblog.com/2015/02/hillary-clinton-exposed-part-1-aggressively-lobbied-mega-corporations-secretary-state.html

Σύμφωνα με το washingtonsblog.com, "Συνολικά, το Ίδρυμα Κλίντον και οι θυγατρικές του έχουν συλλέξει δωρεές και υποσχέσεις από όλες τις πηγές πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις φορολογικές τους δηλώσεις."

Σύμφωνα με το rootsactionteam.com, οι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων δωρητές στο Ίδρυμα Κλίντον συμπεριλαμβάνουν τη Σαουδική Αραβία, τον Ουκρανό ολιγάρχη Victor Pinchuk, το Κουβέιτ, την ExxonMobil, τους Φίλους της Σαουδικής Αραβίας, τον James Murdoch, το Κατάρ, τη Boeing, την Dow, την Goldman Sachs, την WalMart, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την International Business Times, "Με τη Χίλαρι Κλίντον Υπουργό, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε πωλήσεις εμπορικών εξοπλισμών αξίας 165 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς 20 κράτη των οποίων οι κυβερνήσεις είχαν δώσει εκατομμύρια στο Ίδρυμα Κλίντον."

http://www.ibtimes.com/clinton-foundation-donors-got-weapons-deals-hillary-clintons-state-department-1934187

Η Χίλαρι Κλίντον έχει διαφύγει σώα από τόσα πολλά εγκλήματα και σκάνδαλα και θα είναι πιθανώς η πιο επικίνδυνη πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία. 
Με την κούρσα των εξοπλισμών ανανεωμένη, με τη Ρωσία αναγορευμένη σε «μια υπαρξιακή απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες», και με τη δήλωση της Hillary ότι ο Πρόεδρος Πούτιν είναι ο νέος Χίτλερ, η αλαζονική αυτοπεποίθηση της Χίλαρι είναι πιθανόν να οδηγήσει σε υπερβολή που θα καταλήξει σε σύγκρουση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας. 

 Λαμβάνοντας υπόψη την τρομερή καταστροφική δύναμη των πυρηνικών όπλων, η Χίλαρι ως πρόεδρος θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της ζωής πάνω στη γη.

*************

Ο Δρ Paul Craig Roberts ήταν Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών για την Οικονομική Πολιτική και συνεργάτης του εκδότη της Wall Street Journal. Ήταν αρθρογράφος της Business Week, Scripps Howard News Service, και Creators Syndicate. Είχε πολλές πανεπιστημιακές θέσεις. Οι στήλες του στο Διαδίκτυο έχουν προσελκύσει παγκόσμιο κοινό. Τα τελευταία βιβλία του Roberts είναι: The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West, How America Was Lost, and The Neoconservative Threat to World Order.

(Πηγή)

Rubrik: Politik / Πολιτική 
Paul Craig Roberts 
15. Απρ 2016

***************************
Η προσθήκη εικόνων δική μου