ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

Λάβρος ο σπουδαιογελοίος Μπαρουφάκης κατά του Brexit!


Αυτογελοιοποίηση χωρίς όρια του αλαφροΐσκιωτου Γιάνη! 
Αφού "έσωσε" πέρυσι την ΕΕ από ένα Grexit, τώρα θέλει να τη "σώσει" κι από πιθανό Brexit, ώστε να κερδίσει την καρδιά της Μέρκελ! 
Χι, Χι, χίιι... όταν πέφτει ο παράς και δημοσιότητα αποκτάς, τότε και το διάολο προσκυνάς, Γιάνη... Αυτός είσαι!

Ο ΓΙΑΝΗΣ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ BREXIT ΓΙΑ ΝΑ «ΣΩΘΕΙ» Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΕ

 Όπως πληροφορούμαστε από δημοσιεύματα σε ελληνικές ιστοσελίδες, ο Γιάνης Βαρουφάκης εκπόνησε σποτ 35 δευτερολέπτων για να ενισχύσει τη μάχη κατά του Brexit, με το οποίο παροτρύνει τους Βρετανούς (!): «Μείνετε στην Ευρώπη. Ας πολεμήσουμε μαζί, συμμετέχω στην εκστρατεία για την παραμονή στη ΕΕ», παρότρυνση την οποία στολίζει ανεπιτυχώς και με άλλα τινά.

Αφού κάποιοι συνέβαλαν για να «σωθεί» ο ελληνικός λαός αλλά και η ευρωζώνη και η ΕΕ, από το καταραμένο Grexit, βάλθηκαν τώρα να «σώσουν» και τη Βρετανία από την «κόλαση» της εξόδου από την ΕΕ αλλά και την τελευταία από τις τρικυμίες ενός Brexit.

Συγχαρητήρια! Η πολυπράγμων παρέμβαση έρχεται την κατάλληλη στιγμή, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν υπεροχή στο Brexit ή είναι αμφίρροπες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ

(πηγή)