ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Χρήστος Παππάς: Η Αριστερά της δήθεν ισότητας είναι νεοφιλελεύθερη και μνημονιακή


Βουλή, 7/5/2016 - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, εγώ δεν θα μιλήσω ως απλός πολίτης, που είπε ο κ. Φορτσάκης, αλλά θα μιλήσω ως μαχητής εθνικιστής Βουλευτής, εκφράζοντας τον λαό. Διότι, αν ο απλός πολίτης έκανε την ανάλυση που έκανε ο κ. Φορτσάκης, τότε θα ήμασταν μια χώρα φιλοσόφων και πανεπιστημόνων. Έτσι δεν είναι, κύριε καθηγητά; Μπράβο!
Δεν θα μπω στην ουσία της τοποθέτησης του κ. Λοβέρδου, η οποία μας βρίσκει σύμφωνους – είναι απολύτως σωστά αυτά που είπε, ασχέτως αν είναι σε διαφορετικό πολιτικό χώρο – γιατί σήμερα ξεγυμνώνεται η Αριστερά στα μάτια του ελληνικού λαού, διότι αποδεικνύεται ότι η νεοφιλελεύθερη Αριστερά της δήθεν ισότητας είναι πλέον η Αριστερά του μνημονίου και των οικονομικών συμφερόντων.

Συγχρόνως, με την τοποθέτηση του κ. Φορτσάκη αποκαλύπτεται ότι και η λεγομένη «Δεξιά» είναι υποκριτική έναντι του ελληνικού λαού, διότι και η ιδία έχει ψηφίσει όλα αυτά τα μέτρα και θα έλεγα ότι θα έκανε τα ίδια και χειρότερα, αν ήταν στην εξουσία. Χάνετε κι εσείς, λοιπόν, τη δεδηλωμένη με το παρελκυστικό σύνθημα που σας εκφράζει «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα».

Δεν είναι, λοιπόν, το νομοσχέδιο αντισυνταγματικό. Για μας, αντισυνταγματική είναι η Κυβέρνηση, η οποία έχει χάσει την πραγματική δεδηλωμένη, τη δεδηλωμένη στον ελληνικό λαό.

Είναι αποφράς η ημέρα σήμερα, κυρίες και κύριοι, δηλαδή η 7η και η 8η Μαΐου. Για μας, οιοδήποτε πρόσκομμα φέρει ο ελληνικός λαός εντός ή εκτός της Βουλής, με κοινωνικούς αγώνες, με χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος, με νόμιμα μέσα, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, γιατί τίποτα δεν χαρίζεται. Τα πάντα κατακτώνται με σκληρούς αγώνες και θυσίες. Το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες εθνικιστές, οι οποίοι έχουμε υποστεί διώξεις, έχουμε δώσει αίμα, έχουμε νεκρούς, έχουμε υποστεί φυλακίσεις για τις ιδέες μας. Πολύ περισσότερο, το γνωρίζει ο ελληνικός λαός.

Εμείς καλούμε σήμερα τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση, να σηκωθεί από τους καναπέδες, να φύγει από τις ταβέρνες και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του, γιατί τελικώς μη βιώσιμα δεν είναι μόνο τα ταμεία, βιώσιμη δεν είναι ούτε η πατρίδα με τις μνημονιακές πολιτικές σας και με τους εντολοδόχους σας, εντολοδόχους της Ευρώπης, δεξιούς και αριστερούς.

Ας πάψουν πια εδώ, κυρίες και κύριοι, οι κοκορομαχίες, γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως είστε ίδιοι. Είστε οι διαφορετικές εκφάνσεις του ιδίου κλεπτοκρατικού αντισυνταγματικού τόξου.
Ο λαός γνωρίζει και ο λαός θα τιμωρήσει. Να μας έχει ο Θεός καλά και να έχει κι εσάς τους περισσοτέρους καλά για να βρεθείτε εκεί που σας αξίζει μία κάποια ημέρα, δηλαδή στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)