ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

Πασχαλιάτικος μποναμάς δια κυβερνητικής λαθροχειρίας


ΤΟ ΔΗΘΕΝ “ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ” ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 3,6 ΔΙΣ.

Η κυβέρνηση, και όχι μόνο, προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, βαπτίζοντας, τάχα, “προληπτικό” το πακέτο των 3,6 δισ., το οποίο θα συμπληρώνει τα μέτρα 5,4 δισ.

 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη λαθροχειρία και απάτη από αυτήν την κυβερνητική και μιντιακή προπαγάνδα.

Το πακέτο των 3,6 δισ. δεν είναι πακέτο υπό αίρεση και υπό προϋποθέσεις αλλά θα εφαρμοστεί κανονικότατα και 100%, όπως και τα μέτρα των 5,4 δισ.

Κι αυτό γιατί καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να προσεγγίσει πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό ύψους 3,5% του ΑΕΠ το 2018.

Επομένως και επειδή το πλεόνασμα αυτό δεν θα προσεγγίζεται, θα αρχίσει αυτόματα, ανεξάρτητα από την κυβέρνηση, να ενεργοποιείται ο δημοσιονομικός “κόφτης”, περικόπτοντας άγρια μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, προσλήψεις κλπ του Δημοσίου από τους εκ των προτέρων προσδιορισμένους κωδικούς του προϋπολογισμού.

Από εκεί και πέρα όποιον πάρει ο χάρος! Και θα πάρει πολλούς/ές, πάρα πολλούς/ές από τους "εφησυχασμένους" δημόσιους υπαλλήλους!

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

(πηγή)