ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Η "Αριστερά" που κυβερνάει είναι μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική


Η Αριστερά για 40+2 χρόνια "χαστούκιζε" και "βίαζε" την Ελλάδα από το παρασκήνιο... 

Του Γιώργου Κρικόπουλου 

Μία αριστερά που έχει πετάξει πλέον το προσωπείο της αλληλεγγύης στους Έλληνες πολίτες και εμφανίζει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική είναι και θα είναι πάντα έναντι του Ελληνισμού, και έναντι της επικρατούσας Θρησκείας της χώρας μας, της Ορθοδοξίας! 
Από τα πειθήνια 45άρια της "17 Νοέμβρη", το μαρξιστικό καθηγηταριό με την κούφια ρητορεία... που προσπαθούσε να βρει μία αρρενωπή συντροφικότητα μέσα από την "κινηματική βία", μέχρι τις αριστερές συμμορίες των παρακρατικών που λυμαίνονταν τα πανεπιστήμια και τα είχαν μετατρέψει σε άντρα ανομίας, μοιράζοντας "συγκεκριμένα ποσά βίας" σε όσους θεωρούσαν ότι έμπαιναν εμπόδια στα σχέδιά τους... όλοι αυτοί οι "φωταδίστικοι" μηδενιστές της αριστεράς, καταπατούσαν κάθε έννοια ευνομίας και δημοκρατικότητας για να επιτύχουν την "ιδεολογική" τους επικράτηση! 

Σήμερα όλη αυτή η καμαρίλα της αριστεράς είναι στην εξουσία..., μια καμαρίλα που συμπεριφέρεται όχι μόνο ως το απόλυτο κράτος αλλά ως καθεστώς μπολσεβίκων του πάλαι ποτέ Σοβιέτ που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει την απόλυτη αριστερή μονοκρατορία σε έναν λαό φοβισμένο, σε έναν λαό εξαθλιωμένο...

 (πηγή)