ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Η Κλίντον είναι όργανο των διεθνιστών και θα προωθήσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση και το παγκόσμιο νόμισμα


«Η Χίλαρι Κλίντον είναι  εγκληματίας καριέρας, κλινικά ψυχοπαθής»Walt Peretto

Αναλυτής

Οι υπερεκλέκτορες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μια αθέμιτη επιρροή στις εκλογές στις των ΗΠΑ και θα βοηθήσουν να αναγορευτεί ο υποψήφιος ο οποίος εκπροσωπεί καλύτερα τις παγκόσμιες οικονομικές ελίτ,  λέει ένας συγγραφέας και ερευνητής στην Ουάσιγκτον, DC.

«Το πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια δημοκρατία μόνο κατ' όνομα. Υπάρχει μια δημοκρατική πρόσοψη που κρύβει την αλήθεια ότι το πραγματικό πολίτευμα της Αμερικής είναι πλουτοκρατία, ή κυβέρνηση από τους πλούσιους»,  είπε ο Walt Peretto στην Press TV, τη Δευτέρα (28/03/2016).

«Η ψηφοφορία στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μικρή ή καθόλου επίδραση στο ποιος καταλήγει να στελεχώσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το εκλογικό σύστημα είναι κυρίως σε θέση να προσφέρει στους κοινούς ανθρώπους την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, έτσι ώστε ψυχολογικά θα αισθάνονται συμμετέχοντες στις δικές τους υποθέσεις, αντί να τους υπαγορεύονται », δήλωσε ο Peretto.

«Είναι σαφές ότι οι παγκόσμιες οικονομικές ελίτ που εκδίδουν τα νομίσματα των Ηνωμένων Πολιτειών και το σύνολο σχεδόν των νομισμάτων του κόσμου σκοπεύουν να τοποθετήσουν τη Χίλαρι Κλίντον στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο», παρατήρησε.

«Αυτή η εγκληματίας καριέρας και κλινικά ψυχοπαθής θα ήταν ένας τέλειος πράκτορας των γκλομπαλιστών, καθώς θα είναι υπάκουη στις ιδιοτροπίες τους και είναι έτοιμη και περισσότερο από πρόθυμη να προωθήσει την ατζέντα τους για μια παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο νόμισμα», πρόσθεσε ο Peretto.
(...) (...)
Σε αντίθεση με τους τακτικούς αντιπροσώπους, οι υπερεκλέκτορες είναι ανεξάρτητοι, που σημαίνει ότι είναι ελεύθεροι να στηρίξουν όποιον υποψήφιο θέλουν, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα ή τα πρωτογενή αποτελέσματα. Αυτοί οι υπερεκλέκτορες σε εθνικό επίπεδο έχουν ευνοήσει την Κλίντον με ένα τεράστιο περιθώριο.

«Οι υπερεκλέκτορες δεν αντιπροσωπεύουν τη βούληση του λαού· αντίθετα,  είναι πράκτορες των διεθνιστών και είναι συχνά ο αποφασιστικός παράγοντας για το ποιος παίρνει τελικά την υποψηφιότητα. Και αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στα δύο εταιρικά κόμματα (Δημοκρατικό και Ρεπουμπλικανικό)», είπε ο Peretto.

(πηγή)