ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Ο πλούτος που κέρδισαν πολιτικοί με τις offshore δεν θα φορολογηθεί ποτέ


Βουλή, 01/06/2016 - ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Σήμερα έχει αποκαλυφθεί ξεκάθαρα η πολιτική απάτη και της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της δήθεν Αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας. Τα είδε ο ελληνικός λαός όλα ξεκάθαρα να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νύχτα μια σκανδαλώδη διάταξη, κρυμμένη μέσα στις 7.500 σελίδες του μνημονίου, για να καλύψει πολιτικούς απατεώνες με offshore. 

Την παίρνει πίσω μετά τη γενική κατακραυγή, αλλά στην πράξη δεν παίρνει πίσω τίποτα, γιατί αυτοί που επί δεκαετίες τα οικονομούσαν με αυτόν τον τρόπο, ο πλούτος που οικονόμησαν είναι αφορολόγητος. Και να μεταβιβάσουν, δηλαδή, σήμερα τις μετοχές αυτές και να συγκαλυφθούν με αυτόν τον τρόπο οι παράνομες πράξεις που έκαναν για χρόνια, ο πλούτος που οικονόμησαν, τα μαύρα λεφτά που κέρδισαν είναι αφορολόγητα.

Και βέβαια, επειδή μιλάει ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και σήμερα για ηθικό πλεονέκτημα, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μόνο ποιος Υπουργός έχει offshore, όταν βλέπω ότι ο Υπουργός που υπογράφει τη συγκεκριμένη τροπολογία Ευκλείδης Τσακαλώτος δηλώνει 876.000 ευρώ ομόλογα-καταθέσεις, στην BLACKROCK, JP MORGAN και σε άλλα τοκογλυφικά ιδρύματα του εξωτερικού, ομοίως και ο Υπουργός Σταθάκης και άλλοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Φέρνετε σήμερα την συγκεκριμένη τροπολογία, που επαναλαμβάνω συγκαλύπτει, δεν αποδίδει δίκαιο, γιατί ο πλούτος που κέρδισαν με τις offshore τα πολιτικά πρόσωπα δεν πρόκειται να φορολογηθεί ποτέ, τα έχουν βάλει στην τσέπη, ειδικά σήμερα που ανεβαίνει ο ΦΠΑ, που στενάζει η ελληνική κοινωνία, που με αφορμή το νέο φορολογικό που εφαρμόζεται από σήμερα θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, θα οδηγηθούν χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανέχεια.

Και βέβαια έχουμε μια δήθεν Αντιπολίτευση, που πραγματικά αποκαλύφθηκε σήμερα πως είναι ο μεγαλύτερος φορέας της πολιτικής διαφθοράς. Και πώς να μην είναι; Όταν μιλάμε για offshore θυμόμαστε όλοι τον περιβόητο Παπασταύρου που είναι στη λίστα Λαγκάρντ, είναι στη λίστα Παναμά, το δεξί χέρι του πρώην Πρωθυπουργού Σαμαρά, που πλήρωσε 3,3 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο και έλεγε στους οικονομικούς εισαγγελείς ότι ξέχασε ότι υπήρχε η συγκεκριμένη offshore εταιρεία.

Επειδή εδώ εμείς δεν γενικολογούμε και δεν μιλάμε περί αντισυνταγματικότητας και ιστορίες για αγρίους, για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος τι λέμε, υπάρχει και στη δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μητσοτάκη, 9.800 ευρώ μετοχές στη Samsung
Υπάρχουν, δηλαδή, πολιτικά πρόσωπα που έχουν χρήμα και σε υπεράκτιες εταιρείες και σε ξένες εταιρείες και επιχειρήσεις.

 Μην γελιόμαστε, όμως, επειδή παίζει αυτό το επικοινωνιακό χαρτί ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα 10 χιλιάρικα που έχει ο Μητσοτάκης στη Samsung δεν είναι ούτε τα πλυντήρια, τα τηλέφωνα και τα βίντεο που έχει πάρει από τη Siemens.

Αν δεν είστε, λοιπόν, πολιτικοί απατεώνες - γιατί είστε η μεγαλύτερη Κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων που πέρασε από τη χώρα - αφήστε τις τροπολογίες. 

Τολμήστε να καταργήσετε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens, που ληστεύει το ελληνικό Δημόσιο και χάνει το Δημόσιο 2 δισεκατομμύρια ευρώ και που όλα τα κόμματα της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής που αντιστέκεται στη διαφθορά, επί της ουσίας νομιμοποιήσατε, δίνοντας συγχωροχάρτι στον Στουρνάρα. 

Τολμήστε να καταργήσετε την ασυλία των τραπεζιτών και των κομματικών στελεχών για τα θαλασσοδάνεια στις τράπεζες, που το έφερε με τροπολογία η Νέα Δημοκρατία. 

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «στα κάγκελα» και σήμερα το ανέχεται. Κι όχι μόνο το ανέχεται, αλλά «τσιμπήσαμε» - το λέω λαϊκώς -, συλλάβαμε εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ να κάνει άλλη τροπολογία για να γενικευθεί αυτή η ασυλία των τραπεζιτών, την περασμένη Κυριακή, για να κρύψει κι άλλο ένα σκάνδαλο μέσα στις επτάμισι χιλιάδες σελίδες του μνημονίου. 

Τολμήστε, εφόσον λέτε ότι δεν είστε πολιτικοί απατεώνες και έχετε ηθικό πλεονέκτημα -αλλά δεν έχετε απολύτως τίποτα και συνεχίζετε να είστε φορείς της πολιτικής διαφθοράς- να καταργήσετε με μια τροπολογία, που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, το αφορολόγητο των Βουλευτών

Γιατί ο αγρότης, ο παραγωγός και ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει 420% περισσότερο φόρο από τον Βουλευτή. Τολμήστε να καταργήσετε την κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα. Έχει κάνει πρόταση νόμου η Χρυσή Αυγή. Φέρτε μια τροπολογία, ψηφίστε έναν νόμο και καταργήστε την ασυλία των Βουλευτών. Καταργήστε τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. 

Ποιες off shore των Υπουργών; Οι Υπουργοί που κάνουν εγκλήματα, κακουργήματα, που εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού, έχουν πλήρη ασυλία, με βάση τον «νόμο Βενιζέλου», που δεν τολμά καμία κυβέρνηση να καταργήσει. 

Μόνο μια εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα χτυπήσει αυτό το απόστημα της πολιτικής διαφθοράς.

Σήμερα λοιπόν, έπεσαν όλες οι μάσκες ενώπιον του ελληνικού λαού και απεκαλύφθη η πολιτική διαφθορά και η απάτη και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που νομιμοποίησε εν μια νυκτί offshore εταιρείες Υπουργών και πολιτικών προσώπων και που σήμερα και με την παρούσα τροπολογία, επαναλαμβάνω, δεν φορολογεί τον πλούτο που αποκτήθηκε παράνομα. 

Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν παίρνει πίσω το «μαύρο χρήμα».
Αποκαλύπτεται και ο βρώμικος ρόλος της Νέας Δημοκρατίας που είναι βουτηγμένη πραγματικά μέχρι τον λαιμό μέσα στα σκάνδαλα, την απάτη και την πολιτική διαφθορά. Την πολιτική διαφθορά, που μπορεί να εξολοθρεύσει και να εξαφανίσει από τη χώρα η μόνη πολιτική δύναμη που λέει αλήθειες, λέει ονόματα και αποκαλύπτει μέσα εδώ, μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς, όλα αυτά τα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή.

Ευχαριστώ.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)