ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Ανήλικοι μετανάστες εκδίδονται στην οδό Φυλής για 2 ευρώ...


Κόλαση! Φρίκη! Ντρέπεσαι που γεννήθηκες άνθρωπος! 
Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος;
  • α) Οι Νεοταξίτες ιμπεριαλιστές και οι πόλεμοι που πυροδοτούν και συντηρούν.
  • β) Η ανάλγητη Ευρώπη που έκλεισε τα σύνορα στη δυστυχία.
  • γ) Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική της.
  • δ) Οι δήμαρχοι που δεν αναθέτουν στους δύσμοιρους μετανάστες μικροδουλειές καθαριότητας σε δρόμους, πλατείες και παραλίες με ένα μικρό αντίτιμο ώστε να μην αναγκάζονται να πουλάνε το κορμί και να κουρελιάζουν την ψυχή τους.
  • ε) Οι σάτυροι-ανθρωπόμορφα τέρατα που ικανοποιούν τις ανώμαλες ορέξεις τους πάνω σε δυστυχισμένα πλάσματα.
  • στ) Η Αστυνομία που δεν συλλαμβάνει τους σάτυρους για να τους μπουζουριάσει.
  • ζ) Όλοι εμείς που προσπερνάμε τη δυστυχία, ασυγκίνητοι για το ανθρώπινο δράμα που ξετυλίγεται δίπλα μας.
*****

Μετανάστες εκδίδονται για 2 ευρώ!

Ανάμεσά τους και ανήλικοι...

Για 2 ευρώ εκδίδονται πρόσφυγες και μετανάστες στην Αθήνα, προσπαθώντας να βγάλουν ελάχιστα χρήματα για να ζήσουν. Δεκάδες Σύροι και Αφγανοί, μεταξύ τους και αρκετοί ανήλικοι, κάνουν πιάτσα στους δρόμους της Αθήνας, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, (σσ: τα ελληνικά ΜΜΕ πού βόσκουν;τα οποία αποκαλύπτουν ότι οι περισσότεροι προτιμούν την οδό Φυλής, το κέντρο της δραστηριότητας του αγοραίου έρωτα στην πόλη. 

Κάποιοι «τυχεροί» βγάζουν ακόμη και 30 ευρώ, όμως είναι η εξαίρεση στον κανόνα, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ του «Independent» και της «Global Post», καθώς η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που το σύνηθες αντίτιμο για την ερωτική πράξη είναι μόλις 2 ευρώ.

Πολλοί δε από αυτούς που αναγκάζονται να βγουν στο πεζοδρόμιο, από τις πρώτες κιόλας μέρες που πατούν το πόδι τους στην πρωτεύουσα, δεν ζητούν περισσότερα είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν τον πελάτη.

Χρήματα

Όπως ισχυρίζεται ο Αφγανός μετανάστης Αμπντουλάχ, ο οποίος έχει βρει προσωρινή στέγη στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Ελληνικού, δεν είχε καθόλου χρήματα, «ούτε καν 20 λεπτά» όταν έφτασε στην Αθήνα. «Δεν υπάρχει κάποια υγιής εργασία για μας στο αεροδρόμιο» λέει, προσθέτοντας ότι οι μόνες επιλογές που έχουν είναι να πουλήσουν ναρκωτικά, να συνεργαστούν με τους λαθρεμπόρους για να τους βρουν νέους πελάτες ή να πουλήσουν το κορμί τους στους δρόμους. 

«Θύμωσα, διότι μόλις είχα φτάσει και έπρεπε να κάνω αυτό απλώς για να βγάλω λίγα χρήματα» εξομολογείται ο Αμπντουλάχ.

Όταν έφτασε στην Αθήνα μαζί με άλλους μετανάστες ήλπιζε, όπως λέει, ότι τα σύνορα θα ήταν ανοιχτά, ώστε να φύγουν από την Ελλάδα. Τώρα νιώθει παγιδευμένος, καθώς δεν έχει χρήματα για να πάει κάπου αλλού. 
«Δεν ξέρω τι να κάνω» λέει με απόγνωση. 

(πηγή)