ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Απροκάλυπτη προπαγάνδα απαξίωσης των Βρετανών που ψήφισαν Brexit

Οι λιβανιστές της μπόχας


Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αλαζονεία των εγχώριων ευρωπαϊστών, μετά και τη νέα σφαλιάρα που τους επιφύλαξε η αγγλική εργατική τάξη.


Χωρίς ίχνος κριτικής στα πεπραγμένα του ευρωιερατείου των Βρυξελλών, αποδίδουν με θράσος τα δεινά της ΕΕ στους λαϊκιστές που δηλητηριάζουν τον κόσμο.
Λες και οι τράπεζες και οι πολυεθνικές που ενορχηστρώνουν τον ευρω-ολοκληρωτισμό πότισαν ροδόσταμο τους ευρωπαϊκούς λαούς.
Θαρρείς και οι νεοναζί που πλημμύρισαν την ήπειρο την τελευταία πενταετία έπεσαν από τον ουρανό.

Το πραγματικά εξοργιστικό όμως είναι όταν αυτή η κεκαλυμμένη απαξίωση του λαϊκού παράγοντα γίνεται απροκάλυπτη. Με την προσπάθεια ανάδειξης της επικινδυνότητας των δημοψηφισμάτων, και την ευθεία αμφισβήτηση της κριτικής ικανότητας των λαϊκών στρωμάτων.

Και είναι εξοργιστικό, γιατί αυτή ακριβώς τη λαϊκή βούληση επικαλούνται όταν πρόκειται να νομιμοποιήσουν το δυσβάστακτο χρέος που φόρτωσαν στην πλάτη του λαού, ξένα funds σε συνεργασία με ντόπια παράσιτα. Που σύμφωνα με όλους αυτούς τους λακέδες της τραπεζομαφίας, δε μπορεί να κηρυχθεί επαχθές και επονείδιστο, ακριβώς γιατί προέκυψε από την οικονομική διαχείριση δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων.

Οι λαοί λοιπόν είναι υπεύθυνοι και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις επιλογές τους όταν πρόκειται να πληρώσουν τα σπασμένα των κεφαλαιοκρατών, αλλά εντελώς ανώριμοι και ανεύθυνοι όταν τολμούν να αμφισβητήσουν ή να αρνηθούν το λογαριασμό.

Είναι πραγματικά αξιοθρήνητη η κατάντια και το κύλισμα στο βούρκο των λεγόμενων "διανοούμενων" και "πνευματικών ανθρώπων", που δημοσιολογούν επιδιδόμενοι σε μια – όχι άνευ προηγουμένου – χοντροκομμένη προπαγάνδα.

Και αυτή τους η στάση δεν είναι άνευ προηγουμένου, γιατί ο Κώστας ο Βάρναλης έχει φροντίσει να τους περιγράψει πολλά χρόνια πριν :

Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη, 
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, 
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι, 
του βούρκου λιβανίζετε τη μπόχα!

Π
(πηγή)