ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ποιος είναι πρόσφυγας, ποιος μετανάστης και ποιος λαθρομετανάστης;


Κανένας δε γίνεται πρόσφυγας με τη θέλησή του διαδίδουν όλο καμάρι οι επαγγελματίες του «αντιρατσισμού».

Κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους. Οι πρόσφυγες είναι τα ζωντανά θύματα των πολέμων, και δεν υπάρχει δεύτερη άποψη επ' αυτού…
 του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γι αυτό και οι πρόσφυγες έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που καλό είναι να τα απαριθμήσουμε, μιας και εντελώς συμπτωματικά οι επαγελματίες του "αντιρατσισμού" επιμένουν να τα ξεχνούν.

Πρώτον: Εκτός από τα γυναικόπαιδα, όλοι οι υπόλοιποι εγκαταλείπουν τη χώρα τους, μόνο όταν καταρρεύσει το μέτωπο των επιχειρήσεων.
Σε διαφορετική περίπτωση δε θεωρούνται πρόσφυγες αλλά λιποτάκτες. 
Υπάρχει δεύτερη σκέψη επ' αυτού;;;
Φαντάζεστε τους Έλληνες πολίτες να «άδειαζαν» τη χώρα ενώ η αντίσταση ήταν στην κορύφωσή της;;;
Φαντάζεστε τίποτε μαντρόσκυλα σε ηλικία λοκατζή, αντί να μείνουν και να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, να είχαν περάσει στην Τουρκία ας πούμε και να επιδίδονταν σε πλιάτσικο στην Κωνσταντινούπολη;;; 
Ε;;; Πώς το βλέπετε;;;

Δεύτερον: Αφού εγκαταλείψουν την πατρίδα τους – όταν το μέτωπο των επιχειρήσεων θα έχει καταρρεύσει – φροντίζουν να παραμείνουν δίπλα σ αυτή προσδοκώντας στην ταχύτατη επάνοδο σε αυτή, και δεν επιλέγουν σε ποια χώρα του πλανήτη θα εισβάλουν μαζικά και απρόσκλητα. 
Ε;;; Δεν συμφωνείτε;;;

Φαντάζεστε τους Έλληνες της Μικράς Ασίας αντί να έρθουν όπως – όπως στην Ελλάδα μετά την κατάρρευση του μετώπου, να είχαν πιάσει τα... τέσσερα σημεία του ορίζοντα, να καταλάμβαναν δρόμους και να έβαζαν φωτιές σε ότι έβρισκαν μπροστά τους;;;
Πώς σας φαίνεται;;;

Τρίτον: Αφού εγκαταλείψουν την εμπόλεμη ζώνη, μένουν εκεί. Και η πρώτη χώρα στην οποία εισέρχονται αποφασίζει κατόπιν συμφωνιών για την κατανομή τους. 
Από τη στιγμή που θα μετακινηθούν για να εγκαταλείψουν αυθαίρετα την επικράτεια της πρώτης χώρας υποδοχής, παύουν αυτομάτως να είναι πρόσφυγες και αποκτούν την ιδιότητα του μετανάστη.
Αν αυτή η μετακίνηση δε πραγματοποιηθεί αυθαίρετα, παράνομα και με πλαστά δικαιολογητικά, τότε αποκτούν την ιδιότητα του λαθρομετανάστη και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται. 
Υπάρχει κάτι που δεν καταλάβαμε ως προς αυτό;;;

Φαντάζεστε τους Έλληνες αγωνιστές της Εθνικής αντίστασης - που στη συνέχεια αγωνίστηκαν στον εμφύλιο - όταν κατέρρευσε και το μέτωπο του εμφυλίου, να είχαν περάσει στις σοσιαλιστικές χώρες και να απαιτούσαν οι ίδιοι σε ποια χώρα θα μεταβούν;;; Θα τους είχε φάει το μαύρο σκοτάδι.

Τι έκαναν;;; Πέρασαν στις γειτονικές με την Ελλάδα χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία) και από κει μετακινήθηκαν με ευθύνη των ίδιων των χωρών οι οποίες σε συμφωνία με τις υπόλοιπες αποφάσισαν μια συγκεκριμένη κατανομή. 

Υπήρχε περίπτωση να τους ανεχτεί κανένας αν αποτολμούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό;;; 
Τι πιστεύετε;;;

Τέταρτον: Η ιδιότητα του πρόσφυγα, είναι μια ύψιστη ιδιότητα, που αποπνέει διαρκή σεβασμό, πρωτίστως επειδή τον αποπνέει η συμπεριφορά των ανθρώπων οι οποίοι τη διαθέτουν.

Βλέπετε εσείς να αποπνέουν το σεβασμό της ιδιότητας του πρόσφυγα οι συμπεριφορές των ισλαμικών συμμοριών που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στη χώρα και καταστρέφουν, πυρπολούν, καταλαμβάνουν, πλιατσικολογούν κλπ;;;

Συμφωνούμε λοιπόν απόλυτα μαζί σας. Όντως...

Κανένας δε γίνεται πρόσφυγας με τη θέλησή του. Λιποτάκτης γίνεται με τη θέλησή του...

Λαθρομετανάστης γίνεται με τη θέλησή του...

Σε συμμορίες πλιατσικολόγων εντάσσεται με τη θέλησή του...

Περιφερόμενος εμπρηστής, δολοφόνος, βιαστής, εγκληματίας γίνεται με τη θέλησή του... 

Όλα αυτά δηλαδή τα οποία ακυρώνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και μεταδημοτεύουν τους πρωταγωνιστές στην ιδιότητα του εγκληματία, γίνονται με τη θέλησή του.

Ποιος σε ποιον λοιπόν δίνει το δικαίωμα να επιμένει να αντιμετωπίζει ως πρόσφυγα, αυτόν που με τη θέλησή του επέλεξε να λειτουργεί ως εγκληματίας;;;

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"