ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Την καταλήστευση της Ελλάδας αποκαλούν "διάσωση"


Ο Μηχανισμός Θανάτωσης του Ελληνικού Έθνους

Του Μιχαήλ Στυλιανού

 «Η Γερμανία είναι έτοιμη να λεηλατήσει ό,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα» ανήγγειλε προ ημερών άρθρο του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, που εξηγούσε τι κρύβεται πίσω από την έριδα μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ, η οποία προκάλεσε κρύο ιδρώτα στην κυβέρνηση Τσίπρα, που είχε δώσει τα ρέστα μας, για την «αξιολόγηση» και την «δόση» της…

Το ΔΝΤ απειλούσε ν’ αποσυρθεί, εάν η ΕΕ δεν δεσμευθεί για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους μέχρι το όριο που η Ελλάδα μπορεί να το ξεπληρώνει. Η Γερμανία επέμενε και πέτυχε τη διατήρηση του ΔΝΤ στον μηχανισμό της μνημονιακής αφαίμαξης της Ελλάδος, χωρίς σαφή δέσμευση ποσοτικής περικοπής του χρέους.. Και η λύση, των θολών υποσχέσεων, για «επιμηκύνσεις» και «χαμηλότερα επιτόκια», διαφημίζεται από τους κυβερνώντες ως εισιτήριο στην ανάπτυξη!

Στην πραγματικότητα το εισιτήριο - και χωρίς επιστροφή - είναι προς τα τάρταρα του εθνικού αφανισμού, όπως ανέλυσε στις ΗΠΑ ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς και επεξήγησε στην Αθήνα η κ. Νάντια Βαλαβάνη.

Ο Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς είναι διεθνώς διάσημος συγγραφέας, πρώην υπουργός οικονομικών, αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρητ Τζέρναλ και αμείλικτος πολέμιος του κανιβαλικού καπιταλισμού. Το άρθρο του άρχιζε με τις φράσεις: «Έχοντας χρησιμοποιήσει επιτυχώς την ΕΕ για να υποδουλώσει τον ελληνικό λαό, με μετατροπή της "αριστερής" κυβέρνησης σε πιόνι των γερμανικών τραπεζών, η Γερμανία βρίσκει τώρα εμπόδιο το ΔΝΤ στο σχέδιό της να λεηλατήσει την Ελλάδα μέχρι εξαφανίσεώς της και από την μνήμη».

Εξηγούσε ότι Γερμανία και Τράπεζες «δεν θέλουν να μπορεί η Ελλάδα να εξυπηρετήσει το χρέος της, επειδή επιδιώκουν να επωφεληθούν της αδυναμίας, για να ληστέψουν την Ελλάδα από τα πάγια κεφάλαιά της και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές.»

Και συνέχιζε: Η Γερμανία πιέζει το ΔΝΤ να δανείσει την Ελλάδα τα ποσά με τα οποία να πληρώσει τις γερμανικές τράπεζες. Μετά να τα επανεισπράξει, αναγκάζοντας την Ελλάδα να καταργήσει συντάξεις, να ψαλλιδίσει δημόσιες υπηρεσίες και απασχόληση, να επιβάλλει νέα μέτρα λιτότητας και να ξεπουλά λιμάνια, εθνικές οδούς, δημόσια ύδρευση, και λοιπά κεφαλαιουχικά αγαθά της – κατά το σύστημα που περιγράφει ο Τζων Πέρκινς, στο βιβλίο του «Εξομολογήσεις Οικονομικού Δολοφόνου». 

«Η Ελλάδα καταστρέφεται από την ΕΕ, στην οποία τόσο ανόητα εντάχθηκε και εμπιστεύθηκε. Ο Νεοφιλελευθερισμός προχωρεί στην εγκαθίδρυση καθεστώτος φεουδαρχίας: λίγοι βαρόνοι/ληστές και πολλοί δουλοπάροικοι. Το 1% των εχόντων και το 99% των απόκληρων.»

Και «Η πλύση εγκεφάλων ήταν τόσο συστηματική, ώστε ακόμη και τα ελληνικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί της Ελλάδας, αποκαλούν "διάσωση" την καπιταλιστική κατακρεούργηση της Ελλάδας» – σταυροκοπιέται ο Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, στο μεγάλης σωφρονιστικής αξίας, άρθρο του: Paul Craig Roberts, CounterPunch.com.

 Η Ανατομική Έκθεση της κ. Νάντιας Βαλαβάνη 

Η κ. Νάντια Βαλαβάνη, η εργατική, μελετηρή (και μη ακουόμενη) υφυπουργός Οικονομικών, στην περίοδο των απατηλών «δεσμεύσεων», που παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη της απάτης (και υπέστη τη σχετική επίθεση «συντροφικού» κανιβαλισμού), σε συναρπαστική συνέντευξη της, στην ιστοσελίδα pressproject.gr, εκθέτει με ανατομική μεθοδικότητα την λειτουργία της δολοφονικής τρίαινας, που συναποτελούν:

  • –Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Independent Tax Authority)
  • – Ο Αυτόματος Δημοσιονομικός Διορθωτής (Κόφτης δημοσίων δαπανών) και
  • –Το Υπερταμείο, Εκποίησης Δημόσιας Περιουσίας

 Οι λειτουργίες κονιορτοποίησης και εξαφάνισης της εθνικής κυριαρχίας αυτού του τριπλού μηχανισμού έχουν συσκοτιστεί, σε βαθμό που και πολλοί βουλευτές δεν αντιλαμβάνονται τι ψηφίζουν:

  • – Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αφαιρεί από τον Υπουργό Οικονομικών, την κυβέρνηση και τη Βουλή την δικαιοδοσία κατάστρωσης του προϋπολογισμού και απλού ελέγχου των δημοσίων εσόδων. Καταργεί το ελληνικό κράτος στον καθορισμό, την είσπραξη και την διαχείριση φόρων κλπ δημοσίων εσόδων. Η Ελλάδα παύει να διαθέτει το κύριο συστατικό στοιχείο του κράτους! 
  • – Ο αυτόματος κόφτης προβλεπόταν ήδη σε προηγούμενα μνημόνια, αλλά η νομοθέτησή του κατέστη εφικτή με την «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα.
  • – Το Υπερταμείο Ξεπουλήματος της Ελλάδος είναι προγραμματισμένης μακροβιότητας τριών γενεών, με τα διδάγματα της εμπειρίας του προηγουμένου της «Τρώϋχαντ» στην Ανατολική Γερμανία, όπου η σπουδή και προχειρότητα, προκάλεσε απώλειες εισπράξεων και ζημίες. Εδώ οι Γερμανοί θέλουν να ρουφήξουν και την ελάχιστη ικμάδα της αποικίας τους - το αίμα της μέχρι ρανίδος.

Τρίπτυχο με τη σφραγίδα της γερμανικής ενδελέχειας, ικανό «να εξαφανίσει ένα έθνος και από την μνήμη», κατά την διάγνωση του Δρα Ρόμπερτς.

Η κ. Βαλαβάνη είχε ανιχνεύσει τον αυτόματο δημοσιονομικό κόφτη στις χιλιάδες σελίδες των μνημονίων ως απλή Βουλευτής και τον Οκτώβριο του 2014, σε διακοινοβουλευτική συνέλευση στο Βίλνιους της Λιθουανίας, ρώτησε τον Όλι Ρεν εάν όντως η αξιολόγηση των χωρών που θα βγουν από τον έλεγχο της Τρόϊκα θα συνεχίζεται από την ΕΕ, (χωρίς το ΔΝΤ), μέχρι να εξοφλήσουν το 75% του χρέους.

Ο Όλι Ρεν της επιβεβαίωσε ότι έτσι ισχύει, και ότι σε περίπτωση που δεν επιτυγχάνεται ο στόχος, κατά το δημοσιονομικό μνημόνιο που θα έχουν υπογράψει, «θα επιβάλλονται διορθώσεις». Θέλησε τότε, η μελετηρή και ευσυνείδητη βουλευτής, να αφυπνίσει τους επιτελείς του Σύριζα, αλλά της είπαν «άστα, αυτά είναι τεχνικά ζητήματα»…

Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσθηκε προ ημερών αυτόν τον αυτόματο κόφτη εισάγει σε λειτουργία, όσο δεν επιτυγχάνεται η εξόφληση του 75%,χρέους έως 240 δις ευρώ, δηλαδή στον αιώνα τον άπαντα.

Κάτι που δεν τρομάζει την κ. Βαγενά, συνηθισμένη σε 400 χρόνια δουλείας, ούτε κινδυνεύει να κόψη την όρεξη του κ. Βούτση…

(πηγή)

 Η διδακτική συνέντευξη της κ. Βαλαβάνη είναι προσιτή εδώ: