ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Το "ηθικό πλεονέκτημα" είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ!


Τάδε έφη ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της κυβέρνησης Κόφτη) στη Βουλή, την 1η Ιουνίου του σωτηρίου (λόγω Κόφτη) έτους 2016!
Δ. Παπαγγελόπουλος: (Η κυβέρνηση) «Αποδεικνύεται ότι είναι η δύναμη που επιδιώκει τη διαφάνεια, την καταπολέμηση της διαφθοράς, είναι προοδευτική, εκσυγχρονίζει και μεταρρυθμίζει τα κακώς κείμενα με κοινωνικό πρόσημο, αντίθετα από άλλους που αρέσκονται να θεωρούν τους εαυτούς τους εκσυγχρονιστές και μεταρρυθμιστές, αλλά υποκύπτουν σε λαϊκισμό, θεωρώντας ότι έτσι μπορούν να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της Κυβέρνησης.

Κύριοι, μην ματαιοπονείτε. Το ηθικό πλεονέκτημα της Κυβέρνησης δεν πλήττεται έτσι εύκολα. 
Και ξέρετε γιατί δεν πλήττεται; Διότι δεν είναι απλά αποτυπωμένο στο DNA της. Είναι συνυφασμένο με το DNA της
Και αυτή η συνύφανση με το DNA του ηθικού πλεονεκτήματος είναι αυτή που έκανε την Κυβέρνηση να αντιδράσει ακαριαία και να φέρει αυτήν την τροπολογία. »

Τον επίλογο του ηθικού πλεονεκτήματος του τΣΥΡΙΖΑ τον έδωσε αυτοπροσώπως  ο σημαιοφόρος του ηθικού πλεονεκτήματος, αυτός τούτος ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας: «Το ηθικό πλεονέκτημα, το παλιό πολιτικό σύστημα ούτε σε σαράντα χρόνια δεν μπορεί να το ανακτήσει από εμάς».

Όταν τα είπε αυτά ο κ. Τσίπρας, καταχειροκροτήθηκε από την κοινοβουλευτική του ομάδα και τους υπουργούς του, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από το "παλιό πολιτικό σύστημα" που μόλις είχε ξορκίσει. Αλλά αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια που δεν αφορά το "αριστερό" υβρίδιο που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ. Τους τα έψαλε όμως ο Λεβέντης!

 Βουλή, 01/06/2016 - Βασίλης Λεβέντης: «Ο κύριος Πρόεδρος του Ποταμιού είπε τις απόψεις του, ότι κάποιοι συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου είναι δίπλα σας. Ασχέτως εάν είναι του Τσοχατζόπουλου ή όχι, το παλαιό ΠΑΣΟΚ είναι μέσα σας, όχι δίπλα σας. Μέσα σας, κύριε Τσίπρα, το παλαιό ΠΑΣΟΚ.
Γυρίζω στην Τροιζηνία, στα Γρεβενά, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη. Όλες οι νομαρχιακές του παλαιού ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει στις τάξεις σας. Τώρα, αν συγκεκριμένα δεν είναι κάποιοι που διώχθησαν με τον Τσοχατζόπουλο, είναι όμως και άλλοι που συνυπήρχαν στην εποχή Τσοχατζόπουλου.
Αυτοί γιατί νομίζετε ότι ήρθαν σε εσάς; Γιατί σας ηράσθησαν; Γιατί σας αγάπησαν ήρθαν; Θα σας πω εγώ γιατί ήρθαν. Για να σώσουν τα κεκτημένα τους».