ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Σοφίες και βλακείες από το Βασίλη Λεβέντη

Βασίλης Λεβέντης: Άλλος ένας κομματάρχης γλοιώδης σαν τους άλλους... 
Άνθρακες ο θησαυρός της δήθεν διαφορετικότητάς του!


Απ' όλα έχει ο μπαξές του Βασίλη Λεβέντη! Και βλακεία και φρόνηση. Βέβαια και αρκετό γλείψιμο!

Ν' αρχίσουμε από τις βλακείες του:

-- «Κακώς έγινε το δημοψήφισμα στη Βρετανία, ήταν λάθος του κ. Κάμερον». Τουτέστιν,  στις δημοκρατίες δεν πρέπει να ερωτάται ο λαός!

-- «Να προσπαθήσει και ο κ. Τσίπρας να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στους Εγγλέζους με κάποιο τρόπο να το διορθώσουν το λάθος». Προφανώς λόγω εξειδίκευσης του Τσίπρα στη μετατροπή των Όχι σε Ναι!

-- «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μην εκλέγεται από το λαό».  Ώστε να μπορούν οι αριστερο"προοδευτικοί" κομματάρχες (το έκαναν οι Γιωργάκης Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας) να εκβιάζουν και να ρίχνουν τις δεξιές κυβερνήσεις στη μέση της διαδρομής τους.

-- «Τον Τσίπρα τον βλέπω αρκετά πιο ώριμο απ' ό,τι ήταν πριν από ένα διάστημα». Ώπα! Του έταξε άραγε κάνα Υπουργείο και ξέχασε τα όσα του έψελνε για κατέβασμα παντελονιών στην ΕΕ και μετατροπή της Βουλής σε συντεχνία;

 Σοφίες στου κουφού τα ώτα: 

-- «Πρέπει να καταργηθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας». Σωστός!

-- «Μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200». Σωστός!

Τα υπόλοιπα στο video που ακολουθεί: