ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Kevin Barrett: H Hillary Clinton πρέπει να συλληφθεί για ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Προεδρικές Εκλογές (ΗΠΑ): Ψυχοπαθείς ναρκισσιστές θέλουν να διοικήσουν το άσυλο

By Kevin Barrett on July 27, 2016

Στο διάολο με τα e-mail της - η εκλογική νοθεία της Hillary είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Συνέντευξη του Kevin Barrett στο PRESS TV

Δημοσιογράφος: Κύριε Barrett, τι πρόκειται να δούμε σ' αυτές τις εκλογές;

Kevin Barrett: Θα δούμε περισσότερο άρτο και θεάματα, περισσότερη επίδειξη διαφθοράς... και θα δούμε μια προεδρική εκλογή που κυριαρχείται από δύο ψυχοπαθείς. Δεν έχουμε δει ποτέ τόση πολλή παθολογία από προεδρικούς υποψήφιους των δύο μεγαλύτερων κομμάτων σε οποιεσδήποτε προηγούμενες προεδρικές εκλογές. 

Ο Donald Trump είναι σαφώς ένας ψυχοπαθητικός ναρκισσιστής, ένας εγωμανής, ενώ η Χίλαρι Κλίντον είναι λίγο πολύ το ίδιο πράγμα, αν και ίσως να είναι ο Trump λίγο πιο ψυχωτικός από τη Χίλαρι, αν αυτό είναι δυνατόν. Είναι και οι δυο τους μακράν έξω από τα διαγράμματα. 

Ζούμε σε μια παθοκρατία (pathocracy). Το άσυλο έχει καταληφθεί από τους κρατούμενους, και οι πιο τρελοί τρόφιμοι είναι στη γραμμή για να γίνουν οι αρχηγοί του ασύλου. Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.

Κι εκείνο που είναι πραγματικά λυπηρό γι' αυτό είναι ότι, ενώ ο Trump είναι σαφώς χειρότερος υποψήφιος, εντελώς απροετοίμαστος - ο άνθρωπος δεν μπορεί να βάλει μαζί δύο συνεκτικές προτάσεις και συγκριτικά κάνει τον Ronald Reagan να μοιάζει με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν - η Χίλαρι Κλίντον είναι μια πλήρης απατεώνισσα, μια διεφθαρμένη δικηγόρος και εγκληματίας που έκλεψε την υποψηφιότητα του κόμματός της με κραυγαλέα, μαζική εκλογική απάτη, η οποία έχει πλήρως τεκμηριωθεί από μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Stanford.

Ο Trump τουλάχιστον ήταν η επιλογή του λαού ... μια φριχτά κακή επιλογή, αλλά τουλάχιστον υπήρχε ένα γνήσιο λαϊκό κίνημα που τον υποστηρίζει. 
Σε αντίθεση, η Χίλαρι είναι το προϊόν μιας εγκληματικής μηχανής. Χρησιμοποίησαν σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας απάτης· είχαν το AP και τους μεγάλους οργανισμούς ειδήσεων να αποκαλούν τη Χίλαρι νικήτρια (για το χρίσμα των Δημοκρατικών) πριν από τις (προκριματικές) εκλογές της Καλιφόρνια για να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους του Bernie Sanders.

Η Google έχει αλλάξει τους αλγόριθμούς της για να ευνοεί μαζικά τη Χίλαρι: Αν πληκτρολογήσετε Hillary Clinton c-r-i αναζητώντας την κλίκα του εγκλήματος για Hillary Clinton κλπ, κάτι που εκατομμύρια άνθρωποι το ψάχνουν, αντ' αυτού βρίσκετε "την πολιτική της Χίλαρι Κλίντον για το έγκλημα" (“Hillary Clinton crime policy”), το οποίο κανείς δεν αναζήτησε ποτέ.

Εκείνο που βλέπουμε είναι εντελώς στημένες εκλογές. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία. Ζούμε σε μια εγκληματική ολιγαρχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

(Η συνέντευξη συνεχίζεται καταλήγοντας σε έκκληση για σύλληψη της Χίλαρι Κλίντον για προδοσία - παρακολουθήστε την στο video)


(πηγή)