ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Θεανώ Φωτίου: Η προσωποποίηση του θράσους και της αλαζονείας


«Θα πέσουμε μόνο αν το θέλει ο λαός»
Φωτίου: Έχουμε αποηγοητεύσει τον λαό σε πολλά, αλλά θα κερδίσουμε τις εκλογές το 2019

Ομολόγησε ότι τον πρώτο χρόνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ελήφθησαν «δυσβάσταχτα μέτρα ύψους 5,4 δισ. ευρώ» 

Σίγουρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν, κατά την ίδια, το 2019 εμφανίστηκε η Θεανώ Φωτίου.

Η αναπληρωτής υπουργός αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ομολόγησε, ωστόσο, ότι έχουμε πικράνει τον λαό και τον έχουμε απογοητεύσει σε πολλά πράγματα.

Ομολόγησε επίσης ότι τον πρώτο χρόνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ελήφθησαν «δυσβάσταχτα μέτρα ύψους 5,4 δισ. ευρώ», αλλά όπως είπε «από εδώ και πέρα θα ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμά μας». (Σ.σ: εννοεί τον "Κόφτη")

«Όποιος νομίζει ότι εμείς θα πέσουμε επειδή το θέλει ο κύριος Μητσοτάκης είναι γελασμένος. Μόνο αν ο λαός το θέλει θα πέσουμε» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει απλώσει «μικρό στενάχωρο δίχτυ προστασίας στο λαό».


(πηγή)

------------------
Η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου από το Βόλο αποκάλυψε ότι τουλάχιστον 700.000 Έλληνες βρίσκονται σήμερα σε κατάσταση ακραίας φτώχειας και ανέχειας, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.
(πηγή)

Πάντως, εκτός από τα γεμιστά η αμπελοφιλόσοφος κ. Φωτίου («νεομνημονιακό σούργελο» κατά τον Γρηγόρη Ψαριανό)... μας έχει προτείνει και πίτες:
«Το πιο φιλοσοφημένο φαΐ είναι οι πίτες. Από το τίποτα, με λίγο αλεύρι και με ό,τι βρεις, κάνεις μια πίτα»
(πηγή)