ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΤρΕλλάς: απέραντο μπουρδέλο χωρίς τσατσά...


Αυτό δεν είναι κράτος, είναι μπουρδέλο! "Δημοκρατικό" μπουρδέλο, όμως! Φανταστείτε το σαν ένα απέραντο μπουρδέλο χωρίς τσατσά, όπου ο κάθε κα@@@μένος εισβάλει, πη@@ει, τα κάνει γης μαδιάμ, και φεύγει σαν κύριος.

 Λες και δεν μας έφταναν οι ντόπιοι αναρχοβάνδαλοι, προστέθηκαν και οι εισαγόμενοι για να τους συνδράμουν. Μα πού αλλού θα έβρισκαν τόοοοοση "δημοκρατία" να τους λιβανίζει;
Τι λένε άραγε γι' αυτά οι "αριστεροί" ιεροκήρυκες τύπου Στάθη και Μπογιόπουλου;
Τα εγκρίνουν; Τους αρέσουν; Μούγκα, ε; Ανοιχτά σύνορα μου θέλετε κι εσείς, ε;
------------

«Γυαλιά-καρφιά» έκαναν το δημαρχείο Θεσσαλονίκης οι αναρχικοί του «No Border Camp», που έστησαν έστησαν το κάμπινγκ στο ΑΠΘ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης μια ομάδα 150 αναρχικών εισέβαλε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και προξένησε σοβαρές ζημιές στo γραφείο εργασίας, το κέντρο πληροφόρησης νέων Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης καθώς και τα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, τα οποία στεγάζονται στο κτίριο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, αφού έριξαν στο πάτωμα υπολογιστές και μηχανήματα, οι αναρχικοί έγραψαν συνθήματα στους τοίχους όπως, «Νo Border, Open the borders, blood on your hands», ενώ πέταξαν και μπουκάλια με μπογιές.

Το πρωί οι αναρχικοί πραγματοποίησαν επίσης μηχανοκίνητη πορεία από το Αριστοτέλειο προς κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, ενώ για τις 18.00 είναι προγραμματισμένη πορεία στο κέντρο της πόλης.

Το ΑΠΘ έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε ένα απέραντο... κοινόβιο, όπου δεκάδες αναρχικοί και αλληλέγγυοι στους μετανάστες έχουν ήδη σπεύσει να κατασκηνώσουν - κυριολεκτικά - στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Camp «No Border 2016».

(πηγή)