ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Δηλώσεις του Αιγύπτιου Προέδρου Σίσι για το πραξικόπημα στην Τουρκία


Αντίδραση του προέδρου της Αιγύπτου Σίσι στo στρατιωτικό πραξικόπημα της Τουρκίας
By GPD

Ο Πρόεδρος Σίσι εξέδωσε μια απάντηση στο στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία.

 «Το τουρκικό στρατιωτικό πραξικόπημα κατά του Ερντογάν προέκυψε από τις αποτυχημένες πολιτικές του στην περιοχή», έγραψε στην σελίδα του στο Facebook.

Είπε επίσης, «ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι υπεύθυνος για εμφύλιο πόλεμο στην Τουρκία και την αστάθεια και την ανασφάλεια στην περιοχή».

«Ο Ερντογάν παρέχει οικονομική και στρατιωτική βοήθεια προς τις τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου να επιτύχει τους επεκτατικούς στόχους του», πρόσθεσε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος.

«Ο Τουρκικός στρατός είναι ο μόνος φύλακας και προστάτης των βασικών αρχών του Τουρκικού κράτους και δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός απέναντι στις λανθασμένες πολιτικές του, όταν έκανε την Τουρκία το μεγαλύτερο εξαγωγέα τρομοκρατίας», έγραψε επίσης.

Επέκρινε τις πολιτικές του Ερντογάν, και του ζήτησε να επανεξετάσει τις θέσεις του σχετικά με τη διαδικασία εξομάλυνσης των σχέσεών του με τη Συρία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προαναφερθείσα ανάρτηση στο Facebook, όπου ο Σίσι καταδίκασε την κυβέρνηση του Ερντογάν, διεγράφη από τη σελίδα του μετά από μερικές ώρες.

(πηγή)