ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Δυνάμεις πιστές στον Ερντογάν είχαν τον έλεγχο της συνωμοσίας του πραξικοπήματος πολύ πριν εκδηλωθεί


Αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία: Μια συνωμοσία LIHOP;

By Kevin Barrett

H είδηση του βομβαρδισμού του κορυφαίου Τουρκικού κτιρίου στην Άγκυρα - μέρος της χθεσινής αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος - έφερε πίσω αναμνήσεις.
Πριν από πέντε χρόνια, είχα μεσημεριανό γεύμα σε αυτό το ίδιο κορυφαίο Τουρκικό κτίριο με έναν ηγετικό βουλευτή (υποστηρικτή του Ερντογάν) και τον αναπληρωτή διευθυντή του Τουρκικού ισοδύναμου του FBI.

 Λίγα χρόνια πριν από αυτό, είχα κυνηγηθεί ως μάγισσα έξω από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin από πολιτικούς επειδή τόλμησα να αμφισβητήσει την επίσημο μύθο του 9/11. Και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι δεν είχε προσκληθεί σε γεύμα από οποιοδήποτε πλασματάκι του αμερικανικού Κογκρέσου, πολύ λιγότερο από τον αναπληρωτή διευθυντή του FBI.

Αλλά στην Τουρκία, μου φέρθηκαν σαν να ήμουν βασιλικός επισκέπτης.  Οι συνάδελφοί μου Αμερικανοί επισκέπτες και εγώ συνοδευτήκαμε στο υπέροχο κορυφαίο Τουρκικό κτίριο μέσω μιας εισόδου για VIP.

Οι φρουροί ασφαλείας είχαν διαταχθεί να αποσυρθούν. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, συζήτησα το εσωτερικό έργο της  9/11 με ανώτερους Τούρκους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων του προαναφερθέντος βουλευτή και του διευθυντή της Εθνικής Αστυνομίας. Ο τελευταίος εξήγησε πώς είχε βοηθήσει να ηττηθεί το  9/11 της Τουρκίας:  η συνωμοσία για το πραξικόπημα Ergenekon/Sledgehammer που χρονολογείται από το 2003.

Ιστορική αναδρομή:
Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν - που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Τούρκων - οι οποίοι απορρίπτουν την κληρονομιά του κρυπτοεβραίου (Donmeh Jew) παιδόφιλου Ατατούρκ της βάναυσα αυταρχικής «αναγκαστικής εκκοσμίκευσης» και πολιτιστικής γενοκτονίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης της Τουρκικής γραπτής γλώσσας - ήρθε στην εξουσία το 2002.
 Ο θρίαμβος του μετριοπαθούς δημοκρατικού-ισλαμικού JDP τρομοκράτησε τις κεμαλιστικές δυνάμεις (φασίστες λάτρεις του Ατατούρκ), οι οποίοι συνωμότησαν με τους  νεοσυντηρητικούς-Σιωνιστές ενορχηστρωτές της 9/11 των ΗΠΑ να οργανώσουν ένα γεγονός στυλ- 9/11 στην Τουρκία για να ανατρέψουν τον Ερντογάν.
Αυτή η απόπειρα πραξικοπήματος, όπως η χθεσινή, απέτυχε. Και μπορεί να έχουν αποτύχει για τον ίδιο λόγο.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο επικεφαλής της τουρκικής Εθνικής Αστυνομίας μου εξήγησε πώς ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είχαν ματαιώσει τις απόπειρες πραξικοπήματος της  Ergenekon/Sledgehammer και φυλακίσει εκατοντάδες κορυφαίων στρατιωτικών και ηγετών των μυστικών υπηρεσιών του έθνους και είχαν κατασχέσει τα περιουσιακά τους στοιχεία στις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στα Μέσα Ενημέρωσης. (Αυτό θα έπρεπε να συμβεί στις ΗΠΑ μετά την 9/11 ... ή ακόμα καλύτερα, ΠΡΙΝ την 9/11).

Ο διευθυντής της Εθνικής Αστυνομίας εξήγησε ότι η υπηρεσία του είχε χτίσει ένα καλύτερο δίκτυο πληροφοριών από εκείνο του στρατού.  Ήταν κατάσκοπος εναντίον κατασκόπου - όλοι υπέκλεπταν όλους - αλλά η Εθνική Αστυνομία επικράτησε, εν μέρει χάρη στον κατασκοπευτικό εξοπλισμό που απέκτησαν από την Ευρώπη.  (Έχουν επίσης μεγαλύτερο και καλύτερο «δίκτυο ανθρώπινου δυναμικού» διότι αυτοί - σε αντίθεση με τους κεμαλιστές - αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία του πληθυσμού.)

Από το 2003, και ιδιαίτερα κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, κάποιοι της Εθνικής Αστυνομίας που υποστηρίζουν το Ισλάμ και τη δημοκρατία έχουν εξαπατηθεί και συνεπιλεχθεί από την οργάνωση του Fetullah Gulen  που υποστηρίζεται  από τη CIA και τη Μοσάντ. Συνεπώς, στον τελευταίο γύρο του Τουρκικού κατάσκοποι-εναντίον-κατασκόπων, η νομιμόφρων Εθνική Αστυνομία είχε να αντιμετωπίσει όχι μόνο τους κεμαλιστές στο στρατό, αλλά και τους προδότες μέσα στις δικές της τάξεις.
Έτσι, εδώ είναι η δική μου LIHOP (Let It Happen On Purpose - Αφήστε το σκοπίμως να συμβεί) θεωρία συνωμοσίας σχετικά με την τελευταία απόπειρα πραξικοπήματος. Η εικασία μου είναι ότι δυνάμεις πιστές στο Ερντογάν, το Ισλάμ και η δημοκρατία (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) είχαν τον έλεγχο της συνωμοσίας του πραξικοπήματος πολύ πριν αυτό εκδηλωθεί.
Αντί να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους συνωμότες εκ των προτέρων, και στη συνέχεια να κατηγορηθούν για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «σύνθλιψη κάθε αντι-Ερντογάν διαφωνίας» από τη Δύση, οι νομιμόφρονες δυνάμεις κράτησαν μυστικότητα και έκρυψαν τις εκ των προτέρων γνώσεις τους. 

Με αυτόν τον τρόπο, όταν η απόπειρα πραξικοπήματος δημοσιοποιήθηκε, οι  αντιπραξικοπηματικές δυνάμεις ήταν σε θέση να το αποτρέψουν από του να πετύχει - κι έτσι να συσπειρώσουν τη λαϊκή υποστήριξη για τον Ερντογάν και το μεγαλύτερο δημοκρατικό-ισλαμικό εγχείρημα, και να εξολοθρεύσουν εντελώς τις δυνάμεις που ήταν υπέρ του πραξικοπήματος ώστε να βεβαιωθεί ότι κάτι σαν αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά.

Ελπίζω να πετύχουν.

Σε αντίθεση με ορισμένους από τους VT (Veterans Today) συναδέλφους μου, πανηγυρίζω για τις εναντίον του πραξικοπήματος δυνάμεις στην Τουρκία... ακόμη και αν ενεπλάκησαν  σε λίγη συνωμοσία τύπου LIHOP κατά τη διαδικασία.

Σίγουρα, ο Ερντογάν δεν είναι άγιος. Έχει κάνει κάποια τρομερή λάθη, συμπεριλαμβανομένων:
  •  Της συμμετοχής του στην αποσταθεροποίηση της Συρίας από τη  Σιωνιστική Δύση,
  •  Της  αδέξιας πάταξης των Κούρδων αυτονομιστών,
  •  Του ξεπουλήματος του λαού της Γάζας, αρνούμενος να στείλει το Τουρκικό Ναυτικό για τον τερματισμό του παράνομου Ισραηλινού αποκλεισμού, όπως είχε υποσχεθεί μετά το περιστατικό Mavi Marmara.
Αλλά οι εναλλακτικές στον Ερντογάν λύσεις είναι ακόμα χειρότερες:
  • Οι υπέρ του πραξικοπήματος προδοτικές δυνάμεις του στρατού με επικεφαλής τους παιδόφιλους Donmeh και το βαθύ κράτος των βαρόνων των ναρκωτικών.
  • Και ο Fetullah Gulen,  η ψευδο-ισλαμική αντιπολίτευση στον Ερντογάν, που είναι ένα μόρφωμα του ίδιου βαθέος κράτους και ένα εργαλείο της CIA-Mossad.
Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ούτε οι κεμαλιστές, ούτε ο Gulen, ούτε ο συνδυασμός των δύο που θα επικρατούσε στην Τουρκία, αν είχε πετύχει το πραξικόπημα, θα είχαν προσπαθήσει να ελευθερώσουν τη Γάζα. Αντίθετα, και οι δύο είναι πολύ πιο φιλο-σιωνιστές από τον Ερντογάν.

Ο τουρκικός λαός δεν ξεγελάστηκε. Όπως και οι Βενεζουελανοί που σταμάτησαν το πραξικόπημα εναντίον του Ούγκο Τσάβες, οι Τούρκοι  έβαλαν τα σώματά τους μπροστά για να σώσουν τη δημοκρατία της χώρας τους.

(πηγή) - Α' μέρος