ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Κρυφό όραμα του Ερντογάν η παλινόρθωση του Χαλιφάτου


Ο Gilad Atzmon παρουσιάζει μια έγκυρη άποψη στην πρόσφατη υπέρ του Ερντογάν διατριβή του ενάντια στο πραξικόπημα:

Το Στρατιωτικό Πραξικόπημα ηττήθηκε από το Λαό
 Ο Gilad ερωτά:
«Είναι πιθανό οι μάζες που χθες έσωσαν την Τουρκία να βλέπουν την κυβέρνησή τους και τον πρόεδρό τους ως συνέχεια του αληθινού εαυτού τους; Ίσως ο Ερντογάν προσωποποιεί την οθωμανική κληρονομιά τους και βοηθά να απελευθερώσει τους Τούρκους από την ψευτοδυτική ταυτότητα που τους επιβλήθηκε από τον (μερικοί επιμένουν Εβραίο) Κεμάλ Ατατούρκ πριν από έναν αιώνα.
Είναι πιθανό ότι ο Ερντογάν επέτρεψε στους Τούρκους να επιστρέψουν στη θέση τους ως ένα περήφανο έθνος; Η Τουρκία έχει μεταμορφωθεί από μια πηγή φθηνού εργατικού δυναμικού στις παρυφές της Ευρώπης σε μια περιφερειακή υπερδύναμη.»
Ο Ερντογάν δέχεται τακτικά επιθέσεις για την επιθυμία του να είναι "χαλίφης" από ανθρώπους που δεν έχουν καμία πραγματική γνώση της σύγχρονης τουρκικής και ισλαμικής ιστορίας.
Ο λαός της σημερινής Τουρκίας, και το υπόλοιπο των 1,8 δισ. μουσουλμάνων του κόσμου, δεν ερωτήθηκαν, όταν η σιωνιστική Δύση συνέτριψε την Οθωμανική Αυτοκρατορία και, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τον Donmeh παιδεραστή  Ατατούρκ, κατήργησε το Χαλιφάτο - ένα ινστιτούτο απολύτως κεντρικό στο σουνιτικό Ισλάμ. 
(Οι Σουνίτες Μουσουλμάνοι βλέπουν την καταστροφή του Χαλιφάτου από τους εχθρούς του Ισλάμ κατά περίπου τον ίδιο τρόπο που οι Καθολικοί θα έβλεπαν την καταστροφή του Παπισμού και της Εκκλησίας της Ρώμης από τους εχθρούς του Χριστιανισμού.)

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι περίπου τα δύο τρίτα των σημερινών Μουσουλμάνων - που σημαίνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι - θέλουν να επαναφέρουν το χαλιφάτο. Το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας είναι μέρος ενός μεγαλύτερου ισλαμικού κινήματος που θέλει να το κάνει σταδιακά, μετριοπαθώς, και δημοκρατικά, αλλά είναι άτολμο να το ομολογεί τόσο ανοιχτά από φόβο του ανταγωνισμού των ισχυρών εχθρών του Ισλάμ.
Το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι επίσης εν πλω με αυτό το πρόγραμμα.

(Η Mουσουλμανική Αδελφότητα έχει επισήμως αποκηρύξει τη βία στη δεκαετία του 1970, αν και - σωστά - υποστηρίζει το δικαίωμα στην αντίσταση ενάντια στην κατοχή.
Η πρόσφατη καταστροφή στη Συρία είναι μια εξαιρετική περίπτωση, λόγω του ότι η Συριακή MB (Muslim Brotherhood) έχει υποστεί δεκαετίες διώξεων που οδηγούν στη ριζοσπαστικοποίηση. Και μη μου αρχίζετε τις βλακώδεις αντι-MB θεωρίες συνωμοσίας που έχουν εγχυθεί στον ηλίθιο τομέα των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης από τους συνήθεις υπόπτους.)

Οι Μακιαβελικοί Δυτικοί/Σιωνιστές ηγέτες ανησυχούν που η Τουρκία καθίσταται ολοένα και πιο ισχυρή, ευημερούσα, και ισλαμική.  Ο απώτερος εφιάλτης τους είναι ένα παλινορθωμένο χαλιφάτο οποίο θα ενώνει γειτονικές μουσουλμανικές χώρες με σουνιτική πλειοψηφία που θα ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος από τα καλύτερα ενεργειακά αποθέματα στον κόσμο, και θα χρησιμοποιούν αυτό τον έλεγχο για να δημιουργήσουν ένα νέο νόμισμα που θα στηρίζεται στο εμπόρευμα, ένα χρυσό δηνάριο που θα βασίζεται στο πετρέλαιο και ασημένιο ντιρχάμ που γρήγορα θα καταστεί de facto αποθεματικό νόμισμα του κόσμου. (Κοίτα τι έκαναν στον Καντάφι επειδή έκανε ένα μικρό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.)

Η Σιωνιστική Αυτοκρατορία του ΝΑΤΟ παρέσυρε τον Ερντογάν στη Συρία για τον ίδιο λόγο που παρέσυρε τη Ρωσία στο Αφγανιστάν το 1980:  Για να τους "δώσουν το δικό τους Βιετνάμ". Η καταστροφή της Συρίας είχε σχεδιαστεί όχι μόνο για να συντρίψει την Αραβική αντίσταση στο Ισραήλ και τους Ιρανούς συμμάχους της, αλλά και να πεδικλώσει την Τουρκία, προκειμένου να παρεμποδίσει την άνοδό της ως δημοκρατικής-ισλαμικής υπερδύναμης που ηγείται  στο δρόμο προς ένα παλινορθωμένο Χαλιφάτο.
Βραχυπρόθεσμα, η ΝΑΤΟ-σιωνιστική συνωμοσία για να καταστρέψουν τη Συρία και να αποσταθεροποιήσουν την Τουρκία ήταν επιτυχής. Αλλά η μακροχρόνια ιστορική τάση τρέχει προς την άλλη κατεύθυνση. Δεδομένου ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ καταρρέουν, και η Δύση εξασθενεί απότομα από τη σημερινή θέση της παγκόσμιας οικονομικής, τεχνολογικής, πολιτικο-στρατιωτικής κυριαρχίας, η άνοδος ενός ενιαίου ισλαμικού κόσμου είναι ένα ιστορικό αναπόφευκτο.
Γιατί αυτό;

Οι Μουσουλμάνοι  είναι ενωμένοι με μια κοινή γλώσσα, τα αραβικά, τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να μάθει κάθε μουσουλμάνος. (Το Κοράνι δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα· δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μετάφραση του Κορανίου, απλά εξωφρενικά-ανεπαρκείς ερμηνείες.)

 Οι Μουσουλμάνοι  είναι ενωμένοι με μια κοινή κουλτούρα: Αυτό που ο Marshall Hodgson ονόμασε "Islamicate" κουλτούρα. (Περιλαμβάνει επίσης πολλούς μη-μουσουλμάνους.)

Οι Μουσουλμάνοι είναι ενωμένοι με ένα κοινό νόμισμα: το χρυσό δηνάριο και το ασημένιο ντιρχάμ, το μόνο αποδεκτό νόμισμα για Zakaat, έναν από τους πέντε πυλώνες του Ισλάμ.

Οι Μουσουλμάνοι είναι ενωμένοι με μια κοινή απέχθεια για RIBA (τοκογλυφία), που είναι η βάση της σημερινής οικονομίας, και αν τους δοθεί μισή ευκαιρία θα συντρίψουν τη διεθνή τραπεζική κλίκα και θα την βγάλουν μόνιμα εκτός επιχείρησης.

Οι Μουσουλμάνοι είναι ενωμένοι με κοινή συμφωνία ότι η επίτευξη της πολιτικής ενότητας του ισλαμικού κόσμου είναι ένα θρησκευτικό καθήκον. Αυτό είναι όπου Σουνίτες και Σιίτες μουσουλμάνοι διαφέρουν ελαφρώς - πράγμα που είναι ο λόγος που η αυτοκρατορία του  Σιωνιστικού-ΝΑΤΟ κάνει ό, τι μπορεί για να χρησιμοποιήσει τις πολύ ελαφρές διαφορές που υπάρχουν πραγματικά μεταξύ Σουνιτών-Σιιτών και να προωθήσει σφήνες ανάμεσά τους, προκειμένου να εξολοθρεύσει  τον Οίκο του Ισλάμ.

Έτσι, το αντι-Ερντογάν εγχείρημα στην Τουρκία είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου αντι-ισλαμικού εγχειρήματος.
Οι άνθρωποι που προσπάθησαν να καταστρέψουν την Ισλαμική δημοκρατία στην Τουρκία, μέσω της παγίδας της Συρίας, και χθες μέσα από το αποτυχημένο πραξικόπημα, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οργάνωσαν την  9/11 για να εξαπολύσουν πόλεμο κατά  του Ισλάμ (που μεταμφιέζεται ως «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας»), και οι οποίοι δημιούργησαν το ISIS (Israeli Secret Intelligence Service), ως όπλο προπαγάνδας εναντίον της νόμιμης προσπάθειας των μουσουλμάνων να αποκαταστήσουν την πολιτική τους ενότητα.

Και νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι: Οι τραπεζίτες (banksters) που κυβερνούν τον κόσμο μέσω της αυτοκρατορίας του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ τους, και οι οποίοι θα ριχτούν στον παροιμιώδη σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας καθώς το Ισλάμ αυξάνεται για να επανακτήσει τη θέση που δικαιούται στο κέντρο του παγκόσμιου πολιτισμού .

(πηγή)- Β' μέρος