ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Ο Τσίπρας θέλει να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος με νέο δημοψήφισμα!

Ως ο κύων επιστρέφει εις το ξέρασμα αυτού...


ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΥΦΛΑ ΕΥΡΩΠΛΗΚΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΦΤΗΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΝΕΡΓΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Αμυντικός, φοβισμένος, ψευδόμενος και απολογητικός εμφανίστηκε ο Τσίπρας στο ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Παπαχελά.

Και κυρίως ο Τσίπρας εμφανίστηκε ως ακραιφνής ηγέτης μιας νέας τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς, έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί από τους πιστωτές και κυρίως έτοιμος να συνεχίσει το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Σε ένα κρεσέντο αποπροσανατολισμού του λαού και της δημόσιας συζήτησης από τα τραγικά οικονομικά, κοινωνικά αλλά και εθνικά αδιέξοδα της χώρας, ο Αλ. Τσίπρας πέταξε επικίνδυνα τη μπάλα στην εξέδρα αναφερόμενος ουσιαστικά σε προεδρικό καθεστώς στη χώρα με εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό και ζητώντας δημοψηφίσματα για να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, να γράφει τα αποτελέσματά τους στα παλιά του τα παπούτσια και να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο.

Ο Αλ. Τσίπρας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και καταστροφικός, μαζί με το νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, για τη χώρα, τον ελληνικό λαό και κυρίως για τη νεολαία.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Παναγ. Λαφαζάνης, σχολιάζοντας την αναφορά του Αλ. Τσίπρα για τα περί αδαών στο Κόμμα του, οι οποίοι του πρότειναν το σχέδιο του αντιπάλου, εννοώντας ότι η πρόταση για έξοδο από την ευρωζώνη ήταν, τάχα, σχέδιο του Σόϊμπλε, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Γελάει και το παρδαλό κατσίκι όταν με περισσό θράσος ακούγεται να μιλάει για “αδαείς” και “σχέδια του αντιπάλου” ο Αλ. Τσίπρας, ο άνθρωπος που ξεπούλησε τη λαϊκή εντολή και το δημοψήφισμα για να μεταλλαχθεί, να υιοθετήσει και να εφαρμόζει μέχρι κεραίας το μόνο υπαρκτό και γνωστό με κάθε λεπτομέρεια σχέδιο του Σόϊμπλε, που είναι το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο.

Η εναλλακτική λύση που προτείναμε τότε για να αποφύγουμε το τρίτο μνημόνιο και στην οποία επιμένουμε, για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και σύγκρουση με τη νεοφιλελεύθερη ΕΕ στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος διαγραφής του δημόσιου χρέους, ευρείας σεισάχθειας στα ιδιωτικά χρέη, εθνικοποίησης των τραπεζών και ανακοπής της λιτότητας και της εκποίησης της πατρίδας μας, συνιστά τη μόνη απάντηση στην κρίση και το μόνο μεγάλο οικονομικοκοινωνικό και εθνικό όραμα για την ανασυγκρότηση και την προοπτική μιας ανεξάρτητης Ελλάδας.

Αυτό το όραμα, το οποίο από τα πράγματα γίνεται πολύ πιο ρεαλιστικό μετά το Brexit, έχει τόση σχέση με τη Γερμανική Ευρώπη του Σόϊμπλε και την υπόδουλη Ελλάδα των Τσίπρα – Μητσοτάκη, όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο».

(πηγή)