ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Οι 300 βΟλευτές είναι υπερβολικός αριθμός για πληθυσμό δέκα εκατομμυρίων


Βουλή, 19/07/2016- ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Καλείται εις το Βήμα ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, ο συνάδελφος κ. Ιωάννης Λαγός.
Ορίστε, έχετε τον λόγο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
Ακούσαμε προηγουμένως από τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας -το είχαμε ακούσει και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν στις Επιτροπές- να εκφράζεται ο φόβος της δήθεν ακυβερνησίας στην Ελλάδα, εάν ισχύσει ο νέος εκλογικός νόμος και δεν ισχύσει ο παλιός κ.ο.κ.
(Θόρυβος στην Αίθουσα)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Παρακαλώ ηρεμία. Όποιος θέλει εξέρχεται.
Συνεχίστε, κύριε συνάδελφε.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Ευχαριστώ.
Το είχαμε πει τότε, θα το πούμε και τώρα: Θέμα ακυβερνησίας στην Ελλάδα, δυστυχώς, δεν υπάρχει, γιατί και οι μεν και οι δε είστε μαριονέτες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων. Ούτως ή άλλως, τα νομοσχέδια έρχονται από το εξωτερικό, έρχονται στα γερμανικά, στα αγγλικά. Πολλές φορές δεν προλαβαίνετε να τα διαβάσετε καθόλου, απλώς τα ψηφίζετε όλοι μαζί, οπότε μη φοβάστε ότι δεν θα κυβερνηθεί η χώρα. Η χώρα, δυστυχώς, με σας που έχει μπλέξει, κυβερνάται – επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά  από το εξωτερικό. Όποιοι και να είστε πάνω, είστε ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, που σας κάνουν ό,τι θέλουν.

Εδώ, λοιπόν, είδαμε – επειδή φοβήθηκε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας για το πώς θα κυβερνηθεί αυτή η χώρα  τη συγκυβέρνηση των δύο ορκισμένων εχθρών, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Σαράντα πέντε χρόνια υπήρχαν «πράσινα» και «μπλε» καφενεία, υπήρχαν διαφορετικές ιδεολογίες, διαφορετικές πεποιθήσεις και πίστευαν κάπου αλλού ο ένας και ο άλλος. Όμως, όταν ήρθε η κατάσταση στο απροχώρητο, όταν αυτοί μας έφτασαν, έκαναν μια πολύ ωραία συγκυβέρνηση και υπέγραφαν τα πάντα που έρχονταν από το εξωτερικό.

Το ίδιο είδαμε να γίνεται και μετά. Είδαμε μια κυβέρνηση ανθρώπων που δεν πιστεύουν, ενός κόμματος που δεν πιστεύει σε πατρίδα, που δεν πιστεύει σε θρησκεία, που δεν πιστεύει σε τίποτα, την Κυβέρνηση με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να έρχεται σε πλήρη σύμπλευση με ένα κόμμα «ακραίων εθνικιστών»  – εντός εισαγωγικών η λέξη  όπως είναι οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι είναι πολύ πατριώτες και οι οποίοι τρέχουν και κόπτονται για το συμφέρον της πατρίδας. Εκεί, λοιπόν, έγινε και αυτή η συγκυβέρνηση, γίνονται όλα αυτά τα εκτρώματα.
Άρα, λοιπόν, μη σας προβληματίζει, κυρίες και κύριοι, τι θα γίνει αύριο στην πατρίδα μας, αν περάσει ή αν δεν περάσει αυτός ο εκλογικός νόμος. Θα βρεθούν τρία, τέσσερα, πέντε, επτά κόμματα τα οποία θα σας ενώνει η καρέκλα, θα σας ενώνει η θέση του Βουλευτή και του Υπουργού που θα θέλετε να έχετε. Δεν έχετε να ξεχωρίσετε τίποτα. Ούτε διαφορετικές ιδεολογίες υπάρχουν, ούτε διαφορετικές πεποιθήσεις, ούτε τίποτα. Υπάρχει ένα κοινό συμφέρον που οδηγεί στο πώς θα γίνετε κυβέρνηση, στο πώς θα πάρετε υπουργικές θέσεις και εκεί ξεχνάτε τα πάντα και γίνεστε μια ωραία ομάδα.
Άλλωστε, μην ξεχνούμε ότι άτυπα δεν είναι συγκυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία. Ατύπως. Επί της ουσίας, όλα τα συγκεκριμένα νομοσχέδια που έρχονται στην Ελληνική Βουλή, όλα τα νομοσχέδια που έρχονται – επαναλαμβάνουμε και πάλι  με εντολή των διεθνών τοκογλύφων και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία, τα υπογράφουν.

Άρα, τι φοβάστε; Μην κάνετε συγκυβέρνηση; Μην παρεξηγηθείτε; Μην γελάει ο κόσμος έξω, ο κόσμος στις πλατείες και στους δρόμους; 

Ήδη γελάει ο κόσμος με εσάς, ήδη γελάει με αυτά που κάνετε. 
Μήπως ξεχάσαμε ότι στις 14 Αυγούστου του 2015 το νέο Μνημόνιο το ψηφίσατε όλοι μαζί; Μήπως ξεχάσαμε τον τότε Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος φώναζε εδώ και έλεγε «φέρτε μνημόνιο ό,τι να ’ναι και θα το ψηφίσουμε»; 
Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;

Μπορεί να τα ξεχνάτε εσείς εδώ πέρα μέσα και να τα ξεχνάτε επιλεκτικά, γιατί δεν θέλετε να τα θυμάστε. Όμως, ο ελληνικός λαός, δυστυχώς για σας, τα θυμάται και υπάρχει και η Χρυσή Αυγή που θα τα υπενθυμίζει συνεχώς.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο φόβος της δήθεν συγκυβέρνησης, μιας συγκυβέρνησης η οποία υπάρχει. Όλα τα κόμματα είστε σε μια αγαστή συνεργασία και ο μοναδικός σας εχθρός είναι η Χρυσή Αυγή, είναι οι Έλληνες εθνικιστές. Αυτός είναι ο αντίπαλός σας.

Είδαμε πριν από λίγες μέρες άλλη μια εκτρωματική ενέργεια να γίνεται. Ανέλαβε Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Βουλή ένας Βουλευτής του έκτου κόμματος, της έκτης πολιτικής δύναμης, δημοκρατικά πάντα, αλλά όχι της τρίτης πολιτικής δύναμης που είναι η Χρυσή Αυγή. Έτσι γίνεται εδώ πέρα μέσα.

Όλα αυτά, λοιπόν, για εσάς είναι δημοκρατικά και αυτοί που είναι οι φασίστες και οι κακοί είναι οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι όλα αυτά τα στηλιτεύουν και όλα αυτά τα φωνάζουν για τον ελληνικό λαό. Εκεί έχουμε φτάσει.

Και είδαμε, λοιπόν, να συζητάμε έναν εκλογικό νόμο και να λέμε διάφορα τέτοια πράγματα, όταν δεν συζητάμε ένα από τα βασικότερα, εάν όχι το βασικότερο στοιχείο που μπορεί να έχει ένας εκλογικός νόμος: 
Οι Έλληνες ομογενείς γιατί δεν έχουν δικαίωμα ψήφου; Γιατί τους Έλληνες ομογενείς τους έχετε εξοστρακίσει; Έχουν φύγει εκτός πατρίδος. 
Έχει δικαίωμα να ψηφίζει ο κάθε λαθρομετανάστης που έχει έρθει με το έτσι θέλω στην πατρίδα μας. Του αναγνωρίζετε δικαιώματα, του δίνουμε ενοίκια, του πληρώνουμε τη ΔΕΗ, του πληρώνουμε την ΕΥΔΑΠ, του δίνουμε τρόφιμα και τώρα τον βάζουμε και να ψηφίζει. 
Όμως οι Έλληνες, οι οποίοι έχουν φύγει εξαιτίας της δικής σας πολιτικής από εδώ μέσα και οι οποίοι τρέχουν να βρουν ένα κομμάτι ψωμί στο εξωτερικό  και αναφέρομαι φυσικά και στις τετρακόσιες είκοσι επτά χιλιάδες που έχουν φύγει τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά φυσικά και σε όσους έχουν φύγει παλαιότερα  δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Σε όλη τη γη υπάρχουν πάρα πολλά εκατομμύρια Ελλήνων. 
Πώς, λοιπόν, τόσα χρόνια εσείς που κόπτεστε για τους Έλληνες, δεν έχετε δώσει το δικαίωμα σε όλους τους ομογενείς να ψηφίζουν; Και πώς εσείς βρήκατε τόσο εύκολα λύση για να ψηφίσει ο κάθε ένας από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν από οπουδήποτε που εισβάλει από τα σύνορα της πατρίδας μας; Πώς βρίσκετε νόμους γι’ αυτούς και παράθυρα ανοικτά, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε για τους Έλληνες ομογενείς;
Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, κατέθεσε τροπολογία  και εδώ υπάρχει ένας ακόμα διασυρμός της δήθεν δημοκρατίας σας και του Κοινοβουλίου σας  η οποία δεν έχει έρθει καν, δεν την κάνατε δεκτή για να συζητηθεί, ενώ είναι εμπρόθεσμη. Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να απορρίπτετε τις τροπολογίες της Χρυσής Αυγής; Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να μην συζητιέται αυτό το ζήτημα μέσα στην ελληνική Βουλή, επειδή εσάς δεν σας συμφέρει; Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να έχετε διώξει όλους τους Έλληνες και να μην έχουν το δικαίωμα ψήφου; Αλλά τρέμετε να έχουν το δικαίωμα ψήφου αυτοί οι Έλληνες, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι τα εκλογικά σας ποσοστά εκεί είναι μηδαμινά.
Άρα, εδώ υπάρχει μια βίαιη αλλαγή του εκλογικού σώματος στην πατρίδα μας. Διώχνονται τα καλύτερα μυαλά, διώχνονται οι νέοι και οι νέες μας και πηγαίνουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο και στη θέση τους έρχεται και ψηφίζει ο κάθε ένας λαθρομετανάστης, επαναλαμβάνω.

Αυτή, λοιπόν, η κατάθεση της τροπολογίας της Χρυσής Αυγής δεν συζητήθηκε, δεν ακούστηκε από κανέναν. Όμως θα το φωνάξουμε εμείς, για να το μάθουν οι Έλληνες, είτε εντός είτε εκτός συνόρων. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει την τροπολογία αυτή, την οποία δεν συζητείτε, γιατί δεν τολμάτε.

Όπως, επίσης, θα καταθέσουμε και τροπολογία  για να δείτε πώς αλλάζει ένας εκλογικό νόμος, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξει με ουσιαστικό τρόπο  για την κατάργηση των Βουλευτών. 
Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα των δέκα εκατομμυρίων να υπάρχουν τριακόσιοι Βουλευτές. Είναι υπερβολικός ο αριθμός. 
Όμως εδώ δεν βλέπω να συζητάει κανείς πάνω σε αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα. Σας ικανοποιεί να είναι τριακόσιοι ή και τετρακόσιοι και να μοιράζετε την πίτα.
Οι Βουλευτές πρέπει να μειωθούν. Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον διακόσιοι. 
Αυτή είναι η πρόταση της Χρυσής Αυγής. Το συγκεκριμένο ζήτημα θα το φέρουμε με τροπολογία, την οποία φυσικά δημοκρατικά δεν θα συζητήσετε. 
Όμως εμείς θα το φωνάζουμε και θα το λέμε διαρκώς στην ελληνική κοινωνία που μας παρακολουθεί. 

Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα και αυτά μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το σθένος να τα πει, γιατί μόνο εμείς νοιαζόμαστε για τον απλό Έλληνα πολίτη και είμαστε οι μοναδικοί που εντός Κοινοβουλίου είμαστε Αντιπολίτευση σε ένα «συνταγματικό τόξο» το οποίο κάνει ό,τι μπορεί, για να δημιουργήσει προβλήματα  στον απλό Έλληνα, το οποίο νομοθετεί συνεχώς εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών.

Εδώ, λοιπόν, στέκεται απέναντι η Χρυσή Αυγή, φωνάζει, υψώνει το ανάστημά της και λέει ότι εμείς μοχθούμε και παλεύουμε για τους Έλληνες. Και αν αυτό είναι κακό ας το πληρώσουμε!

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή)

Γίναμε μάρτυρες, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες μιας διαδικασίας η οποία γίνεται. Είδαμε τον Πρωθυπουργό να συζητάει με τον Παπανδρέου, να συζητάει με τον Κουβέλη, να συζητάει με τους Οικολόγους. Όλοι αυτοί εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους. Δεν εκπροσωπούν τίποτα άλλο και με αυτούς συζητάει ο Πρωθυπουργός! 
Δεν τολμάει να συζητήσει, όμως, με την τρίτη δύναμη της χώρας, με τις ψήφους του ελληνικού λαού.

Άρα, απορρίπτετε όλοι εσείς τετρακόσιες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών οι οποίοι έχουν ψηφίσει την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι είναι πολλοί περισσότεροι φυσικά τώρα. Όποτε και να γίνουν εκλογές, αυτό θα το δείτε. Εσείς, όμως, οι «δημοκράτες» τους πετάτε στα σκουπίδια αυτούς και δεν θέλετε να ακούγεται η φωνή τους. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή των Ελλήνων πολιτών.

Πώς πηγαίνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός και κάνει συναντήσεις με όλους αυτούς και δεν συζητάει και δεν ανταλλάσσει κάποια άποψη με τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης, τον Νίκο Μιχαλολιάκο;

Εδώ είναι ερωτήματα που απευθύνονται σε δημοκράτες! Θα παρακαλούσαμε να μας τα λύσετε μετά από λίγο, δημοκρατικά!

Ακούγαμε προηγουμένως, αλλά και όλες αυτές τις ημέρες, διάφορα «παπαγαλάκια» να έχουν βγει από αριστερά, από δεξιά και να φωνάζουν, να λένε ότι η Χρυσή Αυγή είχε συμφωνήσει και θα ψηφίσει. Κάποιοι άλλοι λέγανε ότι δεν έχει συμφωνήσει και δεν θα ψηφίσει. Όμως, το πρόβλημα ήταν αν αυτός ο εκλογικός νόμος θα περάσει με τις ψήφους -λέει- των Χρυσαυγιτών! Δεν σας πειράζει εάν περάσει με τις ψήφους…

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Κύριε Λαγέ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Εάν αυτός ο εκλογικός νόμος περάσει με…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Κύριε Λαγέ!
Λοιπόν, σβήνονται από τα Πρακτικά οι τελευταίες φράσεις του κ. Λαγού. Μέσα στο Κοινοβούλιο υπάρχουν Βουλευτές που προέρχονται από τον λαό, που ψηφίζονται από τον λαό και λογοδοτούν στον λαό.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Και πολλοί από αυτούς είναι…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Εάν έχετε να πείτε κάποιο όνομα Βουλευτού κλέφτη ή απατεώνα, να το πείτε. Γενικές αναφορές δεν γίνονται αποδεκτές.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Μην αγχώνεστε! Ωραία, εγώ λέω λάθος ότι είναι…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Δεν γίνονται αποδεκτά…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Θα πω ότι πιστεύω πως υπάρχει από τον εξής απλό λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Σε τελική ανάλυση και εσείς μέσα στο Κοινοβούλιο είστε.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Θα με αφήσετε να μιλήσω ή δεν θα με αφήσετε, δημοκρατικά;
Όταν, λοιπόν, έρχεται ένα αίτημα για άρση ασυλίας για Βουλευτές οι οποίοι η υπόθεσή τους αφορά απατεωνιές, ουσιαστικά, και το ότι έχουν κλαπεί χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο -όπως έχουν συμβεί μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο και ειδικά τους τελευταίους μήνες, αλλά και παλαιότερα - όλο το συνταγματικό – και καλά!  τόξο ψηφίζει «ΟΧΙ» στην άρση ασυλίας. Αυτό γίνεται γιατί φοβάστε να ψηφίσετε «ΝΑΙ», γιατί αν πάνε στην ελληνική δικαιοσύνη, θα βρεθούν φυλακισμένοι και αν βρεθούν φυλακισμένοι, εμπλέκεστε όλοι εσείς.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)

 Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος είναι εδώ, πριν από λίγους μήνες σε μια συζήτηση που είχε γίνει και σε μια συνάντηση με εκπροσώπους των ΟΤΑ, είχε πει ότι υπάρχουν οικονομικά σκάνδαλα που έχουν γίνει και στους δήμους και αλλού και ότι θα ήταν πάρα πολύ καλό να μην το συζητήσουμε γιατί η μοναδική που θα βρεθεί κερδισμένη είναι η Χρυσή Αυγή.

Ναι, είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί δεν έχουμε κλέψει, γιατί δεν είμαστε απατεώνες, και γιατί δεν έχουμε εκμεταλλευθεί τον Έλληνα πολίτη.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)

Εάν τολμάτε, φέρτε τα αυτά τα ζητήματα στην ελληνική Βουλή να τα συζητήσουμε και να δούμε τότε ποιος είναι ο δημοκράτης και ποιος είναι ο φασίστας.

Με αυτόν τον νέο εκλογικό νόμο, εάν τον ψήφιζε η Χρυσή Αυγή, θα μπορούσαμε, με τις υπάρχουσες συνθήκες, με το ήδη υπάρχον ποσοστό το οποίο έχουμε, να εκλέξουμε έξι με επτά Βουλευτές, τουλάχιστον, παραπάνω. Όμως, εμάς δεν μας ενδιαφέρει αυτό.

Ο σκοπός ο δικός μας δεν είναι πώς θα κερδίσουμε με διάφορα τερτίπια εκλογικά και να πάρουμε άλλους έξι, άλλους πέντε, άλλους επτά Βουλευτές. Μας ενδιαφέρει να μείνουμε πιστοί στις ιδέες και στις αρχές μας, μας ενδιαφέρει να είμαστε απόλυτα σωστοί σε ό,τι λέμε και σε ό,τι πράττουμε. Και γι’ αυτόν τον λόγο θα πράξουμε με αυτόν τον τρόπο και δεν θα δεχθούμε να γίνουμε ούτε «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κάποιοι λέγανε, ούτε «ουρά» φυσικά της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε, για να  μην μπερδεύεστε, συνέταιροι είσαστε εσείς οι δύο. Επαναλαμβάνω και πάλι ότι εσείς ψηφίζετε τα νομοσχέδια με τον ίδιο τρόπο ακριβώς.

Η Χρυσή Αυγή θα αντιδράσει. Η Χρυσή Αυγή δεν δέχεται να γίνεται υποχείριο κανενός. Η στάση η δικιά μας θα είναι να σας τα πούμε για τα καλά εδώ πέρα τις ημέρες αυτές που θα εξελιχθεί η συζήτηση, και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας πολύ απλά θα αποχωρήσουμε. Δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τίποτα.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)

 Να σας πω και κάτι άλλο και να κλείσω με αυτό: Ό,τι εκλογικό νόμο και να φέρετε, ό,τι εκλογικό τερτίπι και να κάνετε, ό,τι κόλπο και να σκαρφιστείτε, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνει, η Χρυσή Αυγή μεγαλώνει τα εκλογικά της ποσοστά. Και ο μοναδικός τρόπος να μας σταματήσετε -και αν θέλετε, κάντε το, γιατί αυτό θέλετε όλοι σας- είναι να μας κλείσετε σε φυλακές! Μόνο έτσι θα σταματήσει η Χρυσή Αυγή.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή)