ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Όλα του Λαμογιστάν γελοία και τραγικά!

Διαβάζω τις λίστες μεγαλοφειλετών και έχω πεθάνει στα γέλια…

Διάβασα σχεδόν όλα τα ονόματα τόσο από τα φυσικά πρόσωπα, όσο και τις εταιρείες που χρωστάνε τα έντερα τους κυριολεκτικά στο Ελληνικό Δημόσιο και που υποτίθεται ότι με τον τρόπο αυτό διαπομπεύονται και έτσι ίσως φιλοτιμηθούν και πληρώσουν…

Όμως διαβάζοντας με μια πρώτη απλή ματιά θα δείτε ότι αυτοί που συνέταξαν τη λίστα είναι κυριολεκτικά για γέλια…

Για 3η φορά έχουν ως πρώτο οφειλέτη τον Νίκο Κασσιμάτη, ο οποίος έχει φάει φυλακή 504 ετών και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Στα φυσικά πρόσωπα περιλαμβάνονται εκατοντάδες αλλοδαποί, η τύχη των οποίων αγνοείται (σιγά μην επιστρέψουν ποτέ στην Ελλάδα). Φυσικά η πλειονότητα είναι Αλβανοί και Ρωσοπόντιοι… Άντε ρε παλικάρια / ράμπο της εφορίας. Αν βρείτε έστω έναν από αυτούς κερνάω λουκουμόσκονη… (γιατί τα λουκούμια μας τελειώσαν προ πολλού και χρήμα για καινούργια δεν υπάρχουν).

Κοιτάζοντας, χωρίς και πολύ ψάξιμο στις εταιρείες θα δείτε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που έχουν κλείσει εδώ και ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, όπως η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ (φιγουράρει μάλιστα στη δεύτερη θέση) ή εταιρείες που δεν λειτουργούν (αυτές είναι δεκάδες) ή υπολειτουργούν (ΕΑΒ, ΕΑΣ κλπ) ή είναι προς πώληση και ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Δηλαδή η Εφορία (που θεωρητικά ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο) «κυνηγάει» για είσπραξη τις εταιρείες του υπολοίπου Ελληνικού Δημοσίου…

Φυσικά αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα…

Περιττό βέβαια να σας πω ότι πάνω από 200 από τις επιχειρήσεις – που τυγχάνει να τις γνωρίζω λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης – έχουν ήδη μετακομίσει στα εξωτερικά (που έλεγε και ο Χατζηχρήστος…) και χέστηκαν για το τι χρωστάνε στην Ελλάδα…

Οι λίστες εδώ κι εδώ

(πηγή)

----------------------------

Κατόπιν τούτων των τραγικών η Πυγολαμπίδα επιμένει και δικαιούται να σιγοτραγουδά νοσταλγικά: "Εδώ που καταντήσαμε, μια χού... μια χού... μια Χούντα θα μας σώσει!"

Διότι η ελευθερία και η δημοκρατία προαπαιτούν ΑΡΕΤΗ, (ψευτο)καραδημοκράτες μου...
Όμως στο "ορθόδοξο"Λαμογιστάν η ΑΡΕΤΗ έχει χρεοκοπήσει πολύ πριν χρεοκοπήσει η οικονομία.

Επιπλέον, η τραγική αλήθεια είναι ότι κάτω από την παγκόσμια χούντα δεν υπάρχει χώρος για εθνικές χούντες και μία-μία ξεπαστρεύονται ανελέητα, καταστρέφοντας ολόκληρες χώρες (Ιράκ, Λιβύη, και τώρα Συρία...). Ωιμέ!