ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Αφγανός Μουλάς - απαγωγέας, παιδεραστής, και βιαστής εξάχρονης

Η απόλυτη φρίκη! Ακόμη και η κόλαση τρομάζει μπροστά στο έγκλημα του Μουλά - "νομοδιδάσκαλου" των ιερών βιβλίων της μουσουλμανικής πίστης!


ΖΗΤΩ Ο… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! 

ΜΟΥΛΑΣ ΕΤΩΝ 60 ΑΠΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Ο… πολυπολιτισμός, με τον οποίο μας ταΐζουν καθημερινά οι αριστεροί πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σ’ όλο του το μεγαλείο:

Ο μουλάς Μοχάμαντ Καρίμ, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη επειδή απήγαγε και παντρεύτηκε ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 6 ετών, σε μια απομονωμένη επαρχία του Αφγανιστάν.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παιδί του το πρόσφεραν ως… «θρησκευτικό δώρο» οι γονείς του. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, που επικαλείται την οικογένεια της μικρής, το κοριτσάκι απήχθη από την επαρχία Χεράτ, που συνορεύει με το Ιράν, πριν από αρκετές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού

Η ανεξάρτητη Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Αφγανιστάν κατέγραψε πέρσι 235 εξαναγκαστικούς γάμους, στους μισούς από τους οποίους οι «νύφες» ήταν ηλικίας 11-15 ετών.

Αλλά, στο 7% των περιπτώσεων τα κορίτσια που παντρεύονταν ήταν ακόμη μικρότερα, από 7 έως 10 ετών.

(ΥΓ): 
Αλήθεια, τι 6 τι 60; Η διαφορά τους είναι… μηδενική!

(πηγή)


Τι θα έλεγε ο Προφήτης γι' αυτό; Διαβάστε εδώ.