ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Για ποιο λόγο ο Τσίπρας αφήνει το Λεβέντη να τον εξευτελίζει;


Σφίξανε πολύ οι ζέστες…

Λεβέντης: Ο Τσίπρας με επισκέπτεται συχνά και με συμβουλεύεται!

Στις συνθήκες του καλοκαιρινού καύσωνα που διανύουμε, οποιαδήποτε όαση δροσιάς είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη, ακόμη κι αν αυτή έχει τον χαρακτήρα πολιτικής «κρυάδας». 
Έτσι, λοιπόν, η επιτομή της πολιτικής σωφροσύνης, ο σύγχρονος Νέστορας του «συνταγματικού τόξου», ο δεινός «προφήτης» των γεγονότων και των εξελίξεων, η προσωποποίηση της σοβαρότητας και της νηφαλιότητας στην εκφορά εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας, ο ένας και μοναδικός, ο φοβερός και τρομερός, ο ανυπέρβλητος και ανεπανάληπτος Βασίλης Λεβέντης, μας προσέφερε – με νέες του δηλώσεις – αυτή την απαραίτητη «κρυάδα» που τόσο πολύ επιζητούμε, τώρα που το θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη.

Έτσι, λοιπόν, ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων προέβη στην… αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι συχνός επισκέπτης στο σπίτι του, όπου και ζητά τις συμβουλές του! Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι «δεν ζητά τίποτε ως αντάλλαγμα», δείχνοντας με αυτή του τη δήλωση την απίστευτη ανιδιοτέλεια που διαθέτει, ώστε να μοιράζει δωρεάν την σοφία του αντί να εκμεταλλεύεται αυτό το θείο χάρισμα… 

Ο άνθρωπος, ο οποίος κατά δήλωσή του συνέβαλε τα μέγιστα στην εκλογή (!) του Μπιλ Κλίντον στην προεδρία των ΗΠΑ το 1992, χαμήλωσε πλέον τον πήχη των επαφών του και τώρα «συμβουλεύει» τον Έλληνα πρωθυπουργό…

Το χειρότερο στην ούτως ή άλλως διασκεδαστική αυτή αφήγηση του απίστευτα γραφικού φραπεδολόγου – μπουρδολόγου Λεβέντη, δεν αποτελούν οι ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιβεβαιώσεις του πόσο μεγαλομανής και «ψώνιο» ή «νούμερο» είναι, αλλά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Τσίπρας αφήνει να αιωρούνται αυτές οι ανοησίες, οι οποίες θα έπρεπε να τον προσβάλλουν ως άνθρωπο. 

Λέμε «θα έπρεπε», γιατί ο Τσίπρας και η κλίκα του, διακατεχόμενοι από το σύνδρομο του λιγουριού της εξουσίας, δεν το έχουν σε τίποτα να εξευτελίζονται, αρκεί αυτό να βοηθάει στην διατήρησή τους στις τόσο άνετες και βολικές καρέκλες τους.

Γι αυτόν τον λόγο αφήνουν τον Λεβέντη να τους εξευτελίζει, παρουσιάζοντας τον πρωθυπουργό της Χώρας να επισκέπτεται αυτόν που τόσο επιτυχημένα μιμούνταν ο Μητσικώστας για να δεχθεί τις… πολύτιμες συμβουλές του. 

Το ενδεχόμενο ο αρχιφραπεδιάρης με τους βουλευτές του να συμμετάσχει, αν χρειαστεί, στην επιβίωση του κυβερνητικού σχήματος του ΣΥΡΙΖΑ αναιρεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, αφήνοντας τον Τσίπρα έρμαιο στις «κρυάδες» του θεωρητικού του Φραπέ (χωρίς γάλα…).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 (πηγή)