ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Γιατί οι Αμερικανοί Ολιγάρχες και οι "presstitutes" δαιμονοποίησαν τον Donald Trump?


H παρανοϊκή Χίλαρι Κλίντον και οι Προοπτικές του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.
 Μπορούν οι Αμερικανοί  να ανατρέψουν "Το  Κακό"  που τους κυβερνάει;

By Dr. Paul Craig Roberts
Global Research

Ο Paul Wolfowitz και τα ψέματα που είπε στις υψηλές κυβερνητικές θέσεις που κατείχε ευθύνονται για ένα τεράστιο αριθμό θανάτων και μαζική καταστροφή σε επτά χώρες. Ο Wolfowitz ανακοίνωσε την ψήφο του για την Χίλαρι Κλίντον. Μήπως αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καθησυχασμένοι; 
Η πραγματική έκπληξη θα ήταν μια ανακοίνωση του Wolfowitz υπέρ του Donald Trump. Επομένως, γιατί ήταν είδηση εκείνο που αναμενόταν;
Ο Trump είπε ότι δεν βλέπει κανένα μέλλον στη σύγκρουση που η Ουάσινγκτον έχει ξεκινήσει με τη Ρωσία, και ο Trump αμφισβητεί τη σημασία της συνεχιζόμενης ύπαρξης του ΝΑΤΟ. 
Αυτές οι ειρηνικές διαθέσεις καθιστούν τον Trump "κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια", σύμφωνα με τον Wolfowitz. Εκείνο που εννοεί ο Wolfowitz είναι ότι ένας υποψήφιος για την ειρήνη είναι μια απειλή για το δόγμα του Wolfowitz περί παγκόσμιας ηγεμονίας των ΗΠΑ. Στο παρανοϊκό μυαλό του Wolfowitz και των νεοσυντηρητικών, η Αμερική δεν είναι ασφαλής αν δεν κυβερνά τον κόσμο.

Η Χίλαρι είναι μια πολεμοχαρής, ίσως η απόλυτη και η τελευταία αν γίνει πρόεδρος, καθώς ο συνδυασμός της αλαζονείας και ανικανότητάς της είναι πιθανό να καταλήξει σε  Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στις 3 Ιουλίου, 2015, η Χίλαρι δήλωσε:
"Θέλω οι Ιρανοί να γνωρίζουν ότι, αν είμαι πρόεδρος, θα επιτεθούμε στο Ιράν. . . . θα είμαστε σε θέση να τους εξαφανίσουμε τελείως."

Η Χίλαρι είναι αυτή που έφερε τη νεοσυντηρητική σιωνίστρια Victoria Nuland στο Υπουργείο Εξωτερικών για να επιβλέψει το πραξικόπημα των ΗΠΑ στην Ουκρανία, προκειμένου να δημιουργηθεί περισσότερη προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας και να πιεστούν οι Ευρωπαίοι υποτελείς της Ουάσινγκτον να επιβάλουν κυρώσεις και να τοποθετήσουν στρατιωτικές βάσεις στα σύνορα της Ρωσίας, προβοκάροντας έτσι μια πυρηνική δύναμη και εγείροντας επικίνδυνες εντάσεις.

Αυτό ταιριάζει απόλυτα με την πρόθεση του Wolfowitz. Καθώς ο Wolfowitz είναι ο πιθανός υπουργός Άμυνας της Hillary, και οι δύο μαζί σημαίνουν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση, ο Wolfowitz, τότε υψηλός αξιωματούχος του Πενταγώνου, έγραψε το δόγμα Wolfowitz. Το δόγμα αναφέρει ότι ο κύριος στόχος της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής είναι να αποτρέψει την άνοδο των χωρών που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως περιορισμοί σχετικά με τη μονοκρατορία των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει τη Ρωσία και την Κίνα. Ο συνδυασμός της Hillary με τον Wolfowitz πρέπει να τρομάξει τον καθένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προοπτική τα πυρηνικά όπλα να βρεθούν σε χέρια παρανοϊκών όπως αυτά της Hillary και του Wolfowitz, είναι το πιο ανησυχητικό που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Το ερώτημα είναι αν η Χίλαρι μπορεί να εκλεγεί παρά τις παραβιάσεις των κανόνων εθνικής ασφάλειας από την ίδια, για το οποίο έλαβε άφεση από τον διεφθαρμένο Ομπάμα, και παρά τις σε μεγάλο βαθμό τεκμηριωμένες συναλλαγές υπέρ της που έχουν παραγάγει μια ιδιωτική περιουσία των Κλίντον αξίας 120 $ εκατομμυρίων ευρώ και 1.600 εκατομμύρια $ στο ίδρυμά τους. Είναι απολύτως σαφές ότι οι Κλίντον χρησιμοποιούν δημόσια αξιώματα για αύξηση της προσωπικής περιουσίας. Αυτό είναι που θέλουν οι Αμερικανοί; Δύο ανθρώπους που γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι, καθώς ο κόσμος οδηγείται σε πυρηνικό πόλεμο;

Αλλά με ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας, η απάντηση στο ερώτημα δεν θα αποφασιστεί από το τι θέλουν οι Αμερικανοί, αλλά από το πώς οι ηλεκτρονικές μηχανές έχουν προγραμματιστεί να μεταδώσουν την ψηφοφορία. Οι ΗΠΑ είχαν ήδη εκλογές στις οποίες οι δημοσκοπήσεις εξόδου - πάντα ένας αξιόπιστος δείκτης του νικητή πριν από την εμφάνιση των ηλεκτρονικών μηχανών ψηφοφορίας - έδειξαν ένα διαφορετικό νικητή από εκείνον που παρήγαγαν τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας. Η μυστικότητα για το πώς είναι προγραμματισμένες οι μηχανές ψηφοφορίας προστατεύεται από "ιδιόκτητο λογισμικό". Οι μηχανές δεν αφήνουν ίχνη σε χαρτί, αποκλείοντας επανακαταμέτρηση της ψηφοφορίας.

Καθώς και τα δύο πολιτικά κατεστημένα αντιτίθενται έντονα στον Trump, πώς νομίζετε ότι οι μηχανές θα προγραμματιστούν; Πράγματι, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αντιτίθενται τόσο πολύ στον Trump, που το ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν δημοσκοπήσεις εξόδου και, αν υπάρχουν, θα μεταδοθούν άραγε εσφαλμένα; Οι  ρεπουμπλικανικές οργανώσεις, όχι οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι, παραφέρονται με τους ισχυρισμούς τους ότι ο Trump κοστίζει ψήφους στους Ρεπουμπλικάνους. Πώς μπορεί αυτό να συμβαίνει όταν οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι επέλεξαν τον Trump έναντι των άλλων υποψηφίων; Δεν είναι σα να λένε οι ρεπουμπλικάνικές οργανώσεις ότι οι ίδιες, αντί των ψηφοφόρων, θα έπρεπε να επιλέξουν τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο;

Αν είναι έτσι, τότε είναι ακριβώς ίδιοι με τους Δημοκρατικούς. Πριν από μερικά χρόνια, το Δημοκρατικό κατεστημένο δημιούργησε τους "σούπερ αντιπροσώπους" οι οποίοι δεν επιλέγονται από τους ψηφοφόρους. Δημιουργήθηκαν αρκετοί  "σούπερ αντιπρόσωποι" με σκοπό να δώσουν στο Κομματικό κατεστημένο τη δυνατότητα να υπερισχύει της επιλογής των ψηφοφόρων για υποψήφιο πρόεδρο. Το ότι ήταν οι Δημοκρατικοί - το δήθεν το κόμμα του λαού - ο οποίοι πρώτοι αφαίρεσαν την επιλογή από το λαό είναι εκπληκτικό. Πολλές πληροφορίες δείχνουν ότι ο Bernie Sanders κέρδισε πραγματικά το Δημοκρατικό προεδρικό χρίσμα, αλλά αυτό απορρίφθηκε από την ψηφοφορία-απάτη των "σούπερ αντιπροσώπων".

Αυτή είναι η πολιτική στην Αμερική - εντελώς διεφθαρμένη.  Ο Chris Hedges ίσως έχει δίκιο: τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς επανάσταση.

Η δαιμονοποίηση του Trump από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ (presstitutes) είναι απόδειξη ότι ο Trump, παρά τον πλούτο του, θεωρείται από τους Ολιγάρχες, οι οποίοι αποτελούν το ένα τοις εκατό, ως απειλή για τις ατζέντες τους. Οι Ολιγάρχες, όχι ο Trump,  είναι ιδιοκτήτες ή ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Έτσι, η δαιμονοποίηση του Trump από τις presstitutes (press+prostitutes) είναι πλήρης απόδειξη ότι αυτός είναι ο υποψήφιος που πρέπει να εκλεγεί. Οι Ολιγάρχες που μας καταπιέζουν μισούν τον Trump· γι' αυτό ο καταπιεσμένος αμερικανικός λαός πρέπει να στηρίξει τον Trump.

Η δαιμονοποίηση του Trump από τα κατευθυνόμενα Μίντια δεν λειτούργησε στις προκριματικές των Ρεπουμπλικάνων. Λειτουργεί για τις προεδρικές εκλογές; Δεν ξέρουμε, διότι οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζονται από τις presstitutes (πόρνες του Τύπου), όχι από τον Trump.

Εάν η δαιμονοποίηση δεν λειτουργεί, και oι εκλογές πρέπει να κλαπούν από τον Trump με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, η συνέπεια θα είναι η ριζοσπαστικοποίηση των Αμερικανών, κάτι που έχει αργήσει πολύ.
Ίσως η προσδοκία αυτής της εξέλιξης είναι ο λόγος που όλες οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ακόμη και το Ταχυδρομείο και η Κοινωνική Ασφάλιση, έχουν αποκτήσει όπλα και πυρομαχικά, και η εταιρεία Halliburton του Cheney πληρώθηκε $385 εκατομμύρια για την κατασκευή κέντρων κράτησης στις ΗΠΑ.
Αυτοί που μας ελέγχουν δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον έλεγχό τους χωρίς έναν παγκόσμιο πόλεμο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες το Kακό (Evil) κατάσχεσε την εξουσία από τον λαό, και το Kακό δεν θα τη δώσει πίσω.

Μετάφραση Μαρία Σεφέρου

********
Dr. Paul Craig Roberts was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments. His internet columns have attracted a worldwide following. Roberts’ latest books are The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the WestHow America Was Lost, and The Neoconservative Threat to World Order.
The original source of this article is Paul Craig Roberts
Copyright © Dr. Paul Craig RobertsPaul Craig Roberts, 2016

(πηγή)