ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

SOS! Η πρόθεση της Ουάσιγκτον για τη Mέση Ανατολή είναι ΠΟΛΕΜΟΣ!

Ο Επικεφαλής Ψεύτης ("Liar in Chief") Ομπάμα στηρίζει τους τρομοκράτες, Θέλει Πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα, Ακόμη, σκοπεύει να ανατρέψει την Συριακή Κυβέρνηση.
By Dr. Paul Craig Roberts

"Και είδα, και ιδού, ένα άλογο ωχρό, κι εκείνος που καθόταν επάνω σ’ αυτό ονομαζόταν Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του..." (Αποκάλυψις ΣΤ: 8)


Προ ολίγου άκουσα τον Ομπάμα να κάνει απολογισμό της Ουάσιγκτον για την κατάσταση με το ISIL ("Ισλαμικό Κράτος") στο Ιράκ και τη Συρία.

Στον απολογισμό του Ομπάμα, η Ουάσιγκτον νικάει το ISIL στο Ιράκ, αλλά η Ρωσία και ο Άσαντ νικάνε τους Σύριους στη Συρία. 

Ο Ομπάμα κατήγγειλε τη Ρωσία και τη Συριακή κυβέρνηση - αλλά όχι το ISIL - ως βάρβαρες. 
Το μήνυμα ήταν σαφές: η Ουάσιγκτον σκοπεύει ακόμα να ανατρέψει τον Άσαντ και να μετατρέψει τη Συρία σε μια άλλη Λιβύη και ένα άλλο Ιράκ, πρώην σταθερές και ευημερούσες χώρες όπου τώρα μαίνεται ο πόλεμος συνεχώς.

Με αρρωσταίνει να ακούω τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να ψεύδεται και να κατασκευάζει μια ψεύτικη πραγματικότητα, γι' αυτό έκλεισα την εκπομπή.

Πιστεύω ότι ήταν μια Συνέντευξη Τύπου, και είμαι βέβαιος ότι δεν τέθηκαν ερωτήματα με νόημα.


Αν η Helen Thomas ήταν ακόμα εκεί, θα ρωτούσε τον Επικεφαλής Ψεύτη ("Liar in Chief") τι πήγε στραβά με την πολιτική της Ουάσιγκτον στο Ιράκ.


Μας υποσχέθηκαν ότι ένας χαμηλού κόστους, εύκολος (Cakewalk) πόλεμος, διάρκειας τριών έως έξι εβδομάδων, θα έφερνε "την ελευθερία και τη δημοκρατία" στο Ιράκ. 

Γιατί λοιπόν 13 χρόνια αργότερα, το Ιράκ είναι ένα κολαστήριο του πολέμου και της καταστροφής;

Τι συνέβη με την "ελευθερία και τη δημοκρατία;" Και το "Cakewalk";


Μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι κανένας εξαγορασμένος δημοσιογράφος (presstitute)  δεν έθεσε στον Ομπάμα το ερώτημα αυτό.


Κανείς δεν ρώτησε τον Επικεφαλής Ψεύτη γιατί οι Ρώσοι και οι Σύριοι μπορούσαν να καθαρίσουν το ISIL από το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας σε κάνα δυο μήνες, αλλά η Ουάσιγκτον αγωνίζεται για κάμποσα χρόνια να εκδιώξει το ISIL από το Ιράκ.
Είναι πιθανό ότι η Ουάσινγκτον δεν ήθελε να διώξει το ISIL από το Ιράκ, διότι η Ουάσιγκτον σκόπευε να χρησιμοποιήσει το ISIL για να εκδιώξει τον Άσαντ από τη Συρία;
Κανείς δεν ρώτησε τον Επικεφαλής Ψεύτη γιατί καταρχήν η Ουάσιγκτον έστειλε το ISIL στη Συρία και το Ιράκ, ή γιατί οι Σύριοι και οι Ρώσοι συνεχίζουν να βρίσκουν όπλα των ΗΠΑ σε στρατιωτικές αποθήκες του ISIL, ή γιατί οι σύμμαχοι της Ουάσιγκτον χρηματοδοτούσαν το ISIL αγοράζοντας πετρέλαιο που το ISIL κλέβει από το Ιράκ.

Η περίπτωση φαίνεται να είναι ότι το ISIL προέκυψε από τους μισθοφόρους που η Ουάσιγκτον οργάνωσε για να ανατρέψει τον Καντάφι στη Λιβύη και εστάλησαν στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ, όταν το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εισβολή της Ουάσιγκτον στη Συρία και οι Ρώσοι έθεσαν ένα τέλος σε αυτό.

Όλη η βία στη Μέση Ανατολή, βία που έχει αφανίσει αμέτρητες ζωές και παρήγαγε εκατομμύρια πρόσφυγες πολέμου που τώρα κατακλύζουν τους Νατοϊκούς υποτελείς της Ουάσιγκτον στην Ευρώπη, είναι 100 τοις εκατό σφάλμα της Ουάσιγκτον, όχι υπαιτιότητα του ISIL, ή του Άσαντ, ή της Ρωσία. Η Ουάσιγκτον και μόνο η Ουάσιγκτον πρέπει να κατηγορηθεί.
Η Ουάσιγκτον παρήγαγε αυτή τη βία. Πού είναι το ερώτημα: "Γιατί, κύριε Πρόεδρε, η Ουάσιγκτον εισήγαγε 15 χρόνια μαζικής και συνεχιζόμενης βίας στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια περιμένουν από εμάς να πιστέψουμε ότι ήταν το σφάλμα κάποιου άλλου;"

Αν η Helen Thomas ήταν εκεί, θα έθετε τις σχετικές ερωτήσεις. Αλλά οι pussies που απαρτίζουν το αμερικανικό σώμα των MME είναι απλώς ένα ακροατήριο που επικυρώνει την ψεύτικη πραγματικότητα που υφαίνεται από την Ουάσιγκτον με το να την αποδέχεται χωρίς ερώτηση.


Εν τω μεταξύ, η Μόσχα και το Πεκίνο έχουν καταλάβει το μήνυμα. H Ουάσινγκτον προτίθεται για πόλεμο. Ο σκοπός των ψεμάτων της Ουάσιγκτον είναι να προετοιμάσει τους αμέριμνους Δυτικούς λαούς για πόλεμο ενάντια στις δύο χώρες που η Ουάσιγκτον δεν μπορεί να υποτάξει παρά μόνο με τη νίκη στον πόλεμο.
Με την πιστή υποτέλεια στην Ουάσιγκτον, η Ευρώπη φέρνει το θάνατο και την καταστροφή στον κόσμο.
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Παγκόσμια Έρευνα (Global Research

Copyright © Dr. Paul Craig Roberts, Global Research, 2016

(πηγή)

Μετάφραση Μαρία Σεφέρου