ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Οι αναρχικοί-παρακρατικοί έχουν ευνουχίσει το μεταπολιτευτικό Ελλαδιστάν

Όμηρος των παρακρατικών η Ελλάδα: Αθώοι οι αναρχικοί για την εισβολή στην Μητρόπολη, την διακοπή της Λειτουργίας και τους προπηλακισμούς
Όμηρος των παρακρατικών η Ελλάδα: Αθώοι οι αναρχικοί για την εισβολή στην Μητρόπολη, την διακοπή της Λειτουργίας και τους προπηλακισμούς
Όπως ήταν απολύτως φυσικό, μιας και ζούμε στο μεταπολιτευτικό ελλαδιστάν του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας, οι παρακρατικοί που εισέβαλαν στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κρίθηκαν αθώοι για όλα τα αδικήματα που τους βάραιναν πέραν της απείθειας, που έγκειται στο ότι αρνήθηκαν την δακτυλοσκόπηση, που εκ του νόμου προβλέπεται.

Θυμίζουμε ότι η στρατιά 26 αναρχικών εισέβαλε στην Μητρόπολη, φωνάζοντας συνθήματα, πετώντας φειγ βολάν, προπηλακίζοντας τον ιερέα καθώς και πιστούς. 

Όλα αυτά δεν μέτρησαν για ένα κράτος που είναι όμηρος των παρακρατικών, αφού όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, αθωώθηκαν με το σκεπτικό ότι «η έφοδός τους στη Μητρόπολη κράτησε... λίγο και έτσι δεν διαταράχθηκε η θρησκευτική τελετή»!
Και φυσικά όλα αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα, αφού πρώτη διδάξασα στην ασυλία των παρακρατικών είναι η Νέα Δημοκρατία που τους άφησε και κάψαν την Αθήνα το 2008 και επί σειρά δεκαετιών φρόντισε ώστε να υπάρχουν και λειτουργούν απρόσκοπτα οι εστίες των εγκληματιών στις καταλήψεις.
Και αν κρίθηκαν αθώοι για τον προπηλακισμό ενός ιερέα και την διακοπή της Θείας Λειτουργίας, τι θα πρέπει να γίνει για να καταδικαστούν; Να εισβάλλουν μαζί με «πρόσφυγες» στην Εκκλησία και μαζί με τα «Αλλάχ Ακμπάρ» να προβούν και σε κανέναν αποκεφαλισμό αλά... Γαλλία;
Σχόλιο Ethnikismos.net: «Παρέμβαση» ήταν για τους συριζαίους η εισβολή των τσογλανιών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Αυτή τη φορά – και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές   οι συριζομούρηδες δεν καταδίκασαν την επέμβαση των… ΜΑΤ, για να εκκενώσουν την μητρόπολη της Θεσσαλονίκης από την τσογλαναρία τους, ωστόσο εξέφρασαν με άλλον τρόπο την «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» στα παρακρατικά τσογλάνια τους – δίνοντας έτσι «σήμα» στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» να τα αντιμετωπίσει αναλόγως (να τα αφήσει ελεύθερα).
Προσέξτε πώς παρουσιάζει την είδηση για την σύλληψη των τσογλανιών του ΣΥΡΙΖΑ η επίσημη βοθροσελίδα τους: «Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές των μελών της ομάδας αντιεξουσιαστών που έκαναν σήμερα το πρωί άντρες των ΜΑΤ, ύστερα από την παρέμβασή τους  στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης».
Τι δεν καταλαβαίνετε;