ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Ψήφος στη Hillary Clinton είναι ψήφος στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο


Χίλαρι Κλίντον: Η πιο επικίνδυνη προεδρική υποψήφια στην ιστορία των ΗΠΑ

Η Φιλοπόλεμη Νεοσυντηρητική Κλίκα
Πίσω από τον George W. Bush
Είναι πρωταρχικός χορηγός της Κλίντον

Η ανηλεής δαιμονοποίηση του Trump από την Κλίντον αποσπά την προσοχή από τo όργιο των δικών της εγκλημάτων πολλών δεκαετιών.


ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

State of the Nation


Αυτό το άρθρο είναι ίσως το πιο σημαντικό  που αναρτήθηκε ποτέ εδώ στο SOTN.


Όχι μόνο αυτό το σοκαριστικό παράδειγμα ρεπορτάζ αποκαλύπτει την αληθινή Χίλαρι Κλίντον, αλλά γνωστοποιεί πληροφορίες που, μέχρι τώρα, δεν έχουν ποτέ δημοσιευθεί στο Διαδίκτυο.


Ο τίτλος και οι υπότιτλοι επάνω αφηγούνται την ιστορία με τον πιο γραφικό τρόπο: 


  • Ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι μια πλήρης και ολοκληρωτική απατεώνισσα. 
  • Ότι η ίδια και ο σύζυγός της Bill στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν το ήμισυ της Εγκληματικής Οικογένειας Μπους-Κλίντον. 
  • Ότι η Οικογένεια Μπους κάνει τα πάντα που περνούν από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν μια νίκη της Κλίντον.

Αλλιώς γιατί ούτε ένας Μπους δεν εμφανίστηκε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών το φετινό καλοκαίρι; Υπάρχει μόνο ένας λόγος: έχουν πάντοτε υποστηρίξει την Χίλαρι από τότε που ο JEB υπέστη συντριπτική ήττα από τον Donald Trump.

Νεοσυντηρητικοί Σιωνιστές Πολεμοκάπηλοι (
Zionist Neocon Warmongers)
: Οι κύριοι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον. 


Δεν πρέπει να υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την πραγματική ατζέντα της Χίλαρι Κλίντον. Ως βαμμένη υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης, είναι υποψήφια για πόλεμο.
Με άλλα λόγια, ψήφος στην Κλίντον είναι ψήφος για την έναρξη της θερμής φάσης του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Όταν η Χίλαρι ήταν Υπουργός Εξωτερικών, υποκίνησε έναν ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο σε όλη τη Μέση Ανατολή ως προοίμιο για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ίδια και η προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα πολεμικών αποφάσεων είχαν επιλεγεί από τους Νεοσυντηρητικούς για να διεξάγουν τους πολέμους που είναι γνωστοί ως η κατασκευασμένη Αραβική Άνοιξη.

Πρωταρχικός στόχος τους, βέβαια, είναι τελικά η Ρωσία. Πιο συγκεκριμένα, είναι η Ρωσία του Πούτιν, που είναι το αντικείμενο της αδυσώπητης Νεοσυντηρητικής περιφρόνησης και γυμνής προπαγάνδας.
 


Ως ιστορικό γεγονός, το αμερικανικό κοινό δεν έχει δει ποτέ τόσο προφανή προπαγάνδα εκπορευόμενη από κάθε σημαντικό όργανο των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης (MSM-Mainstream Media) και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. 


Αυτές οι δύο οντότητες συνεργάζονται στενά για να ξεκινήσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και η Χίλαρι Κλίντον είναι o διαχειριστής τους. 


Διότι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να διεξάγουν έναν παράνομο και απρόκλητο επιθετικό πόλεμο κατά της Ρωσίας. 


Και ο λόγος γι' αυτό είναι «το δίκιο του ισχυροτέρου» στα στριμμένα μυαλά εκείνων των Νεοσυντηρητικών που χρησιμοποιούν την Αμερικάνικη ιδιαιτερότητα ως κακόβουλη εξήγηση για να πουλάνε ξεδιάντροπα πολέμους.


Για όποιον αμφιβάλλει γι' αυτόν το συλλογισμό, η τρομακτική, μετά-αποκαλυπτική έρημος, γνωστή ως η Βόρεια Levant, στέκεται ως μια δυνατή απόδειξη για το εργόχειρο της πρώην Υπουργού Εξωτερικών Κλίντον και των Νεοσυντηρητικών αφεντικών της. 


Ήταν το Υπουργείο Εξωτερικών της το οποίο απεργάστηκε την απατηλή Αραβική Άνοιξη ως μέσου για να αποκτήσει τελικά τον έλεγχο ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.

Αυτή η ίδια εγκληματική κλίκα στο κράτος συντονίστηκε επίσης με την C.I.A. για να δημιουργήσει τον ISIS ως μέσου χρησιμοποίησης της τρομοκρατίας για να υποκινήσει περαιτέρω έναν πολύ ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο. 

Η Σιωνιστική Νεοσυντηρητική φατρία είναι εντελώς αποφασισμένη να προωθήσει το σχέδιο του Μεγάλου Ισραήλ και η Κλίντον είναι η προτιμώμενη υποψήφιά τους για να κάνει τη δουλειά.

Ήταν επίσης η σκληροπυρηνική Νεοσυντηρητική  Victoria Nuland, την οποία η Κλίντον διόρισε υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, που ήταν άμεσα υπεύθυνη για την έναρξη του   Εμφυλίου Πολέμου της Ουκρανίας το 2014 με την ενορχήστρωση ενός πραξικοπήματος στο Κίεβο.

Αυτή και ο σύζυγός της Robert Kagan είναι πασίγνωστοι ως η «Πρώτη Οικογένεια Νεοσυντηρητισμού» που τόσος πολύς πόλεμος τους ακολουθεί σε όλο τον κόσμο. 

Ο αδελφός του είναι ο Frederick Kagan, του οποίου η σύζυγος Kimberly είναι η ιδρύτρια  και πρόεδρος του Ινστιτούτου για τη Μελέτη του Πολέμου (Institute for the Study of War)· ενώ ο Fred συνεργάζεται με το ακροδεξιό American Enterprise Institute.

Γιατί η Οικογένεια Εγκλήματος Μπους  (Bush Crime Family) υποστηρίζει την Κλίντον πάνω από τον Trump;

Αν υπάρχει μια τεράστια κόκκινη σημαία, που κρέμεται πάνω από αυτές τις προεδρικές εκλογές, είναι η απαράμιλλη και εκπληκτική υποστήριξη που η οικογένεια Μπους δίνει στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.

Αυτή η ωμή πραγματικότητα και πολιτική - που για πρώτη φορά δημοσιοποιήθηκε - είναι εντελώς χωρίς προηγούμενο. Αντικατοπτρίζει επίσης  ότι η ύψιστη αναγκαιότητα της Νεοσυντηρητικής κλίκας τώρα είναι η απαίτηση να εκλεγεί η Κλίντον. 

Δεν αισθάνονται μόνο τον επείγοντα χαρακτήρα της έναρξης του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου το συντομότερο δυνατόν, αισθάνονται επίσης την πίεση της προεδρίας Trump.

Αν ο Trump ακολουθήσει τα διάφορα δικά του σχέδια, θα διαλύσει τα σχέδια πολέμου κατά της Ρωσίας σε ένα ημερόνυχτο. Θα αποστείλει επίσης όλους τους πολεμοκάπηλους στην πολιτική έρημο για όσο χρονικό διάστημα είναι σε θέση να ασκήσει τέτοια επιρροή.

Όσο για τη Χίλαρι, η ίδια και πολλές ομάδες της οδεύουν κατευθείαν στη φυλακή όπου ανήκουν. Όταν γίνουν οι δίκες τους για εσχάτη προδοσία, πολλοί από αυτούς μπορεί να πορευθούν κατευθείαν στην αγχόνη.

Η Οικογένεια Εγκλήματος Μπους, πηγαίνοντας πίσω πολλές δεκαετίες, είναι στο επίκεντρο της συνεχιζόμενης συνωμοσίας για την ανατροπή της Αμερικανικής Δημοκρατίας. 

Ο Trump έχει ήδη επισημάνει την ευθύνη που ο Τζορτζ Μπους έχει άμεσα για την 9/11. Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύψει την πραγματική αλήθεια γύρω από τις συντονισμένες από την κυβέρνηση των ΗΠΑ τρομοκρατικές επιθέσεις στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ολόκληρη η οικογένεια Μπους θα απομακρυνθεί για πάντα από την αμερικανική πολιτική ζωή.

Για τους λόγους αυτούς, και πολύ περισσότερους, οι Bushes εργάζονται επιθετικά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον πίσω από τα παρασκήνια, καθώς η ζωή τους εξαρτάται από τη νίκη της.
Έτσι η σκευωρία του καθεστώτος Μπους του πρεσβύτερου για την ομολογημένη του Νέα Παγκόσμια Τάξη θα εκδηλωθεί ως μια ολοκληρωτική Παγκόσμια Κυβέρνηση. 

Ιδού το σχέδιό τους για την αναζωπύρωση της Αμερικάνικης πολεμικής μηχανής. 

Το σχέδιο για το Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο έχει πάντα περιστραφεί γύρω από τη δαιμονοποίηση του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και την απόλυτη καταστροφή της Ρωσίας. 

Γιατί η Ρωσία; Γιατί τώρα; Και γιατί  ο ειρηνοποιός Πούτιν έχει γίνει το αντικείμενο τόσης πολλής προπαγάνδας των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης (MSM) που ξερνιέται καθημερινά σε όλο τον πλανήτη;

Υπάρχουν πράγματι πολλοί λόγοι, αλλά ιδού οι πρωταρχικοί που αφορούν τις ενδόμυχες ανησυχίες της Νεοσυντηρητικής Κλίκας της Νέας Τάξης Πραγμάτων (NWO).
1. Η Ρωσία κατέχει μακράν το μεγαλύτερο μέρος ξηράς στη Γη και είναι εξαιρετικά πλούσια σε φυσικούς πόρους και πρώτες ύλες για κάθε βιομηχανικό κλάδο.
Έχει επίσης μια καλά θεμελιωμένη βιομηχανική βάση για την παραγωγή, καθώς επίσης σκληρά-εργαζόμενο ρωσικό ανθρώπινο δυναμικό.
Γι' αυτό το Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ (Gulag) συστάθηκε για να αποσπά δωρεάν εργασία από τους τροφίμους του πλήθους των στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας της Σοβιετικής Ένωσης.
Ακριβώς όπως στην Κομμουνιστική εποχή, η ίδια κλίκα θέλει να επωφεληθεί του ρωσικού εργατικού δυναμικού μέσα σε ένα νεοφιλελεύθερο και επιθετικό καπιταλιστικό πλαίσιο.
2. Ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας (ΑΑΑ) δεν θέλει κανέναν ανταγωνισμό για το στάτους της υπερδύναμης. Ο ΑΑΑ, χρησιμοποιώντας τόσο τις ΗΠΑ  όσο και το ΝΑΤΟ ως στρατιωτικό βραχίονα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης [1], θέλει να υπάρχει ως η μόνη παγκόσμια υπερδύναμη στην Τρίτη Χιλιετία.
Η Κινεζο-Ρωσική συμμαχία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη απειλή για την υπεροχή τους. Η Νεοσυντηρητική Κλίκα δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε αντίσταση στα σχέδιά τους για τη συνολική παγκόσμια κυριαρχία με τα έθνη του ΑΑΑ στην κορυφή της πυραμίδας. 
3. Η νεοσυντηρητική Κλίκα έχει ένα δηλωμένο γεωπολιτικό στόχο: τη διατήρηση της Ρωσίας και της Γερμανίας χωριστά. Μια οικονομική και/ή πολιτική συμμαχία μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τη σημερινή δομή της αγγλοαμερικανικής εξουσίας που διευθύνει ουσιαστικά τον κόσμο.
Η κυρίαρχη κλίκα είναι εντελώς αποφασισμένη να αποτρέψει μια Ευρασιατική Οικονομική Ένωση όπου το ρωσικό ανθρώπινο δυναμικό, οι φυσικοί πόροι και η βιομηχανική ικανότητα είναι παντρεμένη με την γερμανική τεχνολογία και το κεφάλαιο.
Τόσο ο Πρώτος όσο και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισαν γι' αυτούς τους ίδιους λόγους, μεταξύ πολλών άλλων, φυσικά.
Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η Χίλαρι Κλίντον, η πρώτη υποψήφια γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ (POTUS), έχει επιλεγεί ειδικά για να διεξαγάγει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία. 

Είναι Ρωσόφοβη πρώτου βαθμού όπως και πολλοί από τους ομοίους της, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Σικάγο, ένα διαβόητο φυτώριο για αντι-ρωσικά μυστικά σχέδια και σκευωρίες.
Εδώ έγκειται το πραγματικό πρόβλημα. Υπάρχει εδώ και καιρό ένα δίκτυο Ανατολικο-Ευρωπαίων που έχουν εκθρέψει ένα βαθιά ριζωμένο μίσος προς όλα τα Ρωσικά πράγματα.
Αυτό το μίσος είναι ταυτόχρονα παράλογο, έντονo και χωρίς καμία ουσιαστική βάση. Οι εν λόγω δια βίου Ρωσόφοβοι συνωμοτούν εναντίον της Ρωσικής Πατρίδας για δεκαετίες· oι πρόγονοί τους είχαν επίσης συνωμοτήσει στο πέρασμα των αιώνων. 
Προς το σκοπό αυτό, έχουν στρατολογήσει μια ολόκληρη σειρά από έθνη τα οποία περιλαμβάνουν μια σιωπηρή συμμαχία, γνωστή ως ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας (βλέπε εδώ), ο οποίος ήταν και είναι τώρα παραταγμένος κατά της Ρωσίας και των συμμάχων της. 
Στις ΗΠΑ πολλοί από αυτούς τους Ρωσόφοβους προέρχονται από το Σικάγο, καθώς το Πανεπιστήμιο του Σικάγο έχει χρησιμοποιηθεί ως ακαδημαϊκή τους έδρα για δεκαετίες.
(Πηγή:  STRATFOR Chief Reveals Zio-Anglo-American Plot For World Domination)
Δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη, λοιπόν, ότι η Χίλαρι Κλίντον γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο. Ναι, την ίδια πόλη που έχει σχεδόν το μονοπώλιο του πώς να κλέβουν τις εκλογές με τη θρυλική Δημοκρατική μηχανή του Σικάγο. 
Αυτή η νοοτροπία κλοπής των εκλογών είναι που έβαλε τον Ομπάμα στο γραφείο δύο φορές, και προτίθεται να βάλει την Κλίντον στο Οβάλ Γραφείο το 2017. 

Εκτός αν τους σταματήσουν, θα προχωρήσουν για να κλέψουν αυτές τις Εκλογές από τον Trump με όποιον τρόπο μπορούν. Και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που δεν θα κάνουν για να σφραγίσουν μια νίκη της Κλίντον.

Δημοκρατική Στρατηγική: Σύνδεση του Trump με τον Putin

Τα Συστημικά Μέσα ενημέρωσης (MSM) διαδίδουν τη μια ιστορία μετά την άλλη για την "ερωτική σχέση" του Τραμπ με τον Πούτιν. 

Ωστόσο, όλα όσα έχει κάνει ο Donald Trump είναι  για να εκφράσει την ειλικρινή επιθυμία να συνεργαστεί με τον Ρώσο πρόεδρο. Και γιατί όχι;

Κάποιος θα πρέπει να είναι εγκληματικά παράφρων και ψυχοπαθής για να επανεκκινήσει τον Ψυχρό Πόλεμο με τη Ρωσία με τη ρητή πρόθεση της έναρξης ενός πλήρως ανεπτυγμένου Γ' Παγκοσμίου Πολέμου με αυτούς. 

Αυτό είναι ακριβώς ό,τι η ομάδα ετικέτας Ομπάμα-Κλίντον έχει συνωμοτήσει για να κάνει. 

Ακριβώς όπως η εξωτερική πολιτική της Κλίντον κατέστρεψε την Βόρεια Levant, έχει επιλεγεί για την περαιτέρω δαιμονοποίηση του Πούτιν, έτσι ώστε ο αμερικανικός λαός να μαλακώσει αρκετά μέχρι να πάει σε πόλεμο με τη Ρωσία. 

Ναι, ακούγεται εντελώς τρελό... διότι  είναι απολύτως τρελό... χωρίς καμία δικαιολογία εκτός από τον τρέχοντα τροφοδοτούμενο Νεοσυντηρητικό παροξυσμό για το Ρωσικό πλούτο και την ατελείωτη επιθυμία τους να υποτάξουν τον Ρωσικό λαό.

Είναι απολύτως αληθές ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν πράγματι πρόδωσε την Αμερικανική και τη Βρετανική πολιτική τάξη με το να μην προδώσει το δικό του λαό. 

Μετά το θάνατο του Προέδρου Μπόρις Γέλτσιν, ο Πούτιν  σίγουρα έσπασε πολλές ψεύτικες υποσχέσεις στους Δυτικούς αρπακτικούς καπιταλιστές που περίμεναν να ορμήσουν στη Ρωσία και να διαιρέσουν τα λάφυρα του πρώτου Ψυχρού Πολέμου. 

Ο ΑΑΑ έχει κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, έτσι σκέφτηκαν οι ρωσόφιλοι, και στη συνέχεια  είχαν «δικαίωμα» να καταληστεύουν και να λεηλατούν τη ρωσική Πατρίδα... έτσι νόμιζαν και πάλι. [2]

Το τελικό συμπέρασμα εδώ είναι ότι η κεντρική στρατηγική της εκστρατείας Κλίντον είναι να δαιμονοποιήσει τόσο τον Trump  όσο και τον Putin μέχρι που το εκλογικό σώμα πραγματικά να βλέπει πραγματικά τον Trump ως εχθρό, ενώ αυτός είναι στην πραγματικότητα φίλος τους και ειρηνοποιός.

Προς το σκοπό αυτό η Κλίντον θα εξαπολύσει τη μία ψεύτικη κατηγορία μετά την άλλη για να αμφισβητούν τον Trump και τα κίνητρά του. 

Τα πρωτοσέλιδα είναι γεμάτα από γελοίους ισχυρισμούς που ο Trump μπορεί μόνο να χτυπήσει τόσο ως πολιτικό θέατρο από μια πολύ κακή ηθοποιό, όπως και ως εξαιρετικά επικίνδυνα για τον αμερικανικό λαό.

Συμπέρασμα: «Η Κλίντον μπορεί μόνο να "νικήσει" κλέβοντας τις Εκλογές».

Περισσότερα εδώ