ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Φοβερές αποκαλύψεις Αμερικανού Βετεράνου για τη διαφθορά στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ


Who Runs America’s Military? Surely Not Obama

Ποιος διοικεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της Αμερικής; Σίγουρα όχι ο Ομπάμα! 

by Gordon Duff*, VT Sr. Editor,  with New Eastern Outlook, Moscow
(Συνέχεια από την προηγούμενη ανάρτηση)

Σήμερα δεν υπάρχει καμία φωνή μέσα ή έξω από τις ένοπλες δυνάμεις ενάντια στον πόλεμο· μόνο η Chelsea Manning που σαπίζει σε ένα κελί φυλακής και ο Pat Tillman, που σαπίζει στον τάφο του. Δεκαπέντε χρόνια πολέμου και μόνο δύο; Τι μας λέει αυτό;

Από προσωπική εμπειρία, όταν ο Βετεράνος συντάκτης συνταγματάρχης Jim Hanke και εγώ συναντιόμαστε με τις σημερινές ένοπλες δυνάμεις, μένουμε εμβρόντητοι. Αυτοί είναι ηλίθιοι, πολλοί τίποτα περισσότερο από κοινούς εγκληματίες. Ομολογούν ανοιχτά βασανιστήρια, εμπόριο ναρκωτικών και είναι πάντα πίσω από γλείφτες που τρώνε τα ψέματα σαν καραμέλα.

Προσχώρησα στο αντιπολεμικό κίνημα το 1970 και παρέμεινα ενεργός μέχρι την απόσυρση των ΗΠΑ. Για μερικούς από εμάς, ο πόλεμος ήταν ένα δίκοπο μαχαίρι. Το Βιετνάμ είχε γίνει το σπίτι μας, για μερικούς το μόνο σπίτι που είχαμε γνωρίσει ποτέ.

Πραγματικά νιώσαμε ότι ο πόλεμος επρόκειτο να συνεχιστεί για πάντα και έγινε σαφές σ' εμάς ότι θα μπορούσαμε να επιστρέφουμε πάντα στο Βιετνάμ με κάποια αρμοδιότητα, στρατιωτική ή της CIA, και να βγούμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε κανέναν από μας δεν άρεσε εδώ, κι ακόμη δεν μας αρέσει.

Έτσι, όταν τελείωσε ο πόλεμος, αισθανθήκαμε μια θλίψη, καθώς το Βιετνάμ αντιπροσώπευε μια απόδραση από την αγγαρεία της ζωής στο ηθικό και πνευματικό κενό που είχαν γίνει οι Ηνωμένες Πολιτείες. Παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος και η αρρώστια σκότωσαν δύο εκατομμύρια στρατού και βετεράνων, για πολλούς από εμάς ο πόλεμος ήταν το μόνο "σπίτι" που ξέραμε.
Ωστόσο, για πολλούς από εμάς που υπηρετήσαμε στη μάχη, ποτέ δεν συμφωνήσαμε με το πρόγραμμα, δεν πιστέψαμε ποτέ στον πόλεμο, αρνηθήκαμε να σφάξουμε αμάχους όταν μας διέταξαν, και σίγουρα μας διέταξαν να κάνουμε ακριβώς αυτό, όπως ακριβώς οι Αμερικανοί πιλότοι διατάσσονται να κάνουν τώρα, πράγμα που είναι προφανές σε οποιονδήποτε διαθέτει ελάχιστες δυνάμεις διάκρισης.
Απαιτεί τεράστια ηθική ευελιξία να παραβλέψεις τρομοκρατία ψευδούς σημαίας, όπως η 9/11 που σκότωσε χιλιάδες, ή ατέλειωτους πολέμους που διεξάγονται σαφώς για την προώθηση των αποβλήτων και της διαφθοράς, και κατόπιν υπάρχει αυτό το άλλο ζήτημα.

Όταν η Αμερική πήγε στο Αφγανιστάν το 2001, είχαν κατασκευάσει στο εσωτερικό συμμάχους: τα καρτέλ των ναρκωτικών του Αφγανιστάν. Είχαν συνεργαστεί με τη CIA για δεκαετίες, γνωστή επίσης και ως Βόρεια Συμμαχία (Northern Alliance). Οι ΗΠΑ τους προώθησαν - μια αγροτική μειονότητα στο Αφγανιστάν, μεταναστευτικών φυλών από τις Ρωσικές Στέπες - να κυριαρχήσουν στην πλειοψηφία των Pashtuns με κτηνωδία και διαφθορά.

Αυτοί είναι η σημερινή κυβέρνηση του Αφγανιστάν και ο πόλεμος για ανεξαρτησία συνεχίζεται εκεί, αλλά το παρασκήνιο είναι τα ναρκωτικά. Η Αμερική πήρε ένα έθνος ελεύθερο από ναρκωτικά και το έκανε τη μεγαλύτερη τρύπα της κόλασης για την εξάρτηση και το μεγαλύτερο παραγωγό ραφιναρισμένης ηρωίνης στον κόσμο. 

 O στρατός των ΗΠΑ επέβλεψε κάθε πτυχή αυτού, σε στενή συνεργασία με τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου που ελέγχουν προσωπικά την προμήθεια ηρωίνης στον κόσμο.
Για χρόνια, οι ΗΠΑ έλεγαν ιστορίες για τα δίκτυα  ναρκωτικών των Ταλιμπάν, για μυστικά αεροδρόμια, που μοιάζουν πολύ με τις ιστορίες του 2001 των Donald Rumsfeld και Tim Russert για υπόγειες πόλεις όπου οι συνωμότες του 9/11 εκπαιδεύονταν. Το 2001, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Donald Rumsfeld υποστήριξε ότι μια ντουζίνα υπόγειες πόλεις υπήρχαν σε ολόκληρο το Αφγανιστάν, περίπου πέντε πατώματα βαθιά, με δρόμους και νοσοκομεία, κατοικία εκατοντάδων χιλιάδων, μια δικαιολογία για την εισβολή των ΗΠΑ.
Μέχρι το 2016 οι ΗΠΑ δεν έχoυν ακόμη ανακαλύψει κανένα απ' αυτά και παρά ταύτα κανείς από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ δεν έχει πει μια λέξη. Ποτέ δεν λένε μια λέξη που να μας φέρει πίσω στη συζήτηση των ναρκωτικών. Ποια είναι η μερίδα του Πενταγώνου; Πώς διανέμουν τα μετρητά; Πόσα παίρνει ένας στρατηγός;

Το ξέρουμε αυτό, σίγουρα πληρώνονται· ξέρουμε πού βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, στις Νήσους Κέιμαν (Cayman Islands)· ξέρουμε ότι έχουν συσταθεί από την Bain Capital, που ανήκει στον Mitt Romney, και γνωρίζουμε ότι τα κεφάλαια αυτά χρηματοδοτούν ιδρύματα που ξεπλένουν δισεκατομμύρια σε ιδιωτικές εκτάσεις για κυνήγι, σε μισθωμένες Mercedes, για να στέλνουν τα παιδιά τους στο Χάρβαρντ και για κολασμένα ταξίδια στις αμαρτωλές πρωτεύουσες του κόσμου.
Αυτό είναι το πραγματικό Πεντάγωνο, αυτοί είναι οι άνθρωποι που παρακολουθούν καθημερινές συνεδρίες προσευχής, φορούν θώρακες γεμάτους με μετάλλια και περιφέρονται καμαρωτά περιμένοντας κολακεία από το αδαές αμερικανικό κοινό.
Ο βετεράνος συνιδρυτής συνταγματάρχης David Hackworth, ο περισσότερο τιμημένος στρατιώτης των τελευταίων 100 ετών, βετεράνος  της Κορέας και του Βιετνάμ, ήταν ο μοναδικός υποναύαρχος για να αφυπνίσει το Πεντάγωνο. Συγγραφέας bestseller, ο Hackworth διέθεσε το υπόλοιπο της ζωής του αποκαλύπτοντας τη διαφθορά του Πενταγώνου και τη στρατιωτική συνενοχή στο γκαγκστερισμό.

Ο Hackworth ήταν ένας, δεν έχουν υπάρξει άλλοι· κανένας δεν έχει μιλήσει ανοιχτά, ούτε για τα ναρκωτικά, ούτε για τα $3 τρισεκατομμύρια χρήματα φορολογουμένων που έχουν κλαπεί από στρατιωτικούς εργολάβους, ούτε για τα βασανιστήρια, και σίγουρα ούτε για την τάση του στρατού να λειτουργεί σε όλο τον κόσμο δίνοντας λογαριασμό στους τραπεζίτες και τους εμπόρους ναρκωτικών που τους εξαγόρασαν απολύτως πριν από τόσα χρόνια.

Τα στοιχεία μας μπορεί να είναι ατελείωτα. Σίγουρα αδύναμη πολιτική ηγεσία και οι πανίσχυρες και καλά χρηματοδοτούμενες ομάδες που ελέγχουν την Ουάσιγκτον - ένας συνδυασμός τραπεζών, οργανωμένου εγκλήματος, ιδιαίτερων συμφερόντων και του Τουρκο-Ισραηλινο-Σαουδαραβικού συμπλέγματος του τρόμου - έχουν αφήσει την Αμερική μπρούμυτα και ανοιχτή σε υποδούλωση.

Οι Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις είναι μάλιστα ένας πιο αδύναμος κρίκος από ό, τι το Κογκρέσσο, αν αυτό μπορεί να γίνει πιστευτό, με το στρατό των παρφουμαρισμένων πριγκίπων από καιρό δέσμιο των εχθρών της Αμερικής.

Πού θα μας οδηγήσει ρεαλιστική ανάλυση; Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να πάει εκεί. Η αλήθεια, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, είναι τόσο σκοτεινή, τόσο κακόβουλη, που οι διεφθαρμένες ζωές των ηγετών του κόσμου ωχριούν σε σύγκριση.

----------------------
Ο Gordon Duff είναι ένας βετεράνος του πολεμικού ναυτικού στον πόλεμο του Βιετνάμ που έχει εργαστεί επί δεκαετίες για θέματα που αφορούν τους βετεράνους και τους αιχμαλώτους πολέμου και διαβουλεύθηκε με κυβερνήσεις που προκλήθηκαν με θέματα ασφάλειας. Είναι ένας ανώτερος συντάκτης και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Veterans Today, ειδικά για το online περιοδικό New Eastern Outlook"
(πηγή)