ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ξέσπασμα μίσους ανάμεσα σε πολλές πικρές αλήθειες, από τον Ηλία Κασιδιάρη


ΒΟΥΛΗ, 30/09/2016 - ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Δεν μπορούν να ερίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ποιοι είναι οι κάτοικοι που έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στην προδοτική πολιτική στης Κυβέρνησης, αν είναι ακροδεξιοί, αν είναι της Χρυσής Αυγής και πού ανήκουν κομματικά.

Πρόκειται για Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο αυτήν την κατάσταση. Δεν αντέχουν να βλέπουν τα ελληνικά νησιά να βυθίζονται από τους λαθρομετανάστες, να καίγονται τα ελληνικά νησιά στην κυριολεξία. Φωτιές έβαλαν στη Λέσβο, την οποία η Πρωθυπουργός σας μπερδεύει με τη Μυτιλήνη. Λέει, «άλλο η Λέσβος, άλλο η Μυτιλήνη». Και θέλουμε με τα συγκεκριμένα πρόσωπα να δώσουμε λύση στα μείζονα εθνικά προβλήματα.

Οι κάτοικοι, οι οποίοι αντιδρούν στα νησιά, σε ολόκληρη τη χώρα, που έχουν επαναστατήσει είναι Έλληνες πολίτες. Αυτή τη στιγμή, συντελείται μία εθνική επανάσταση σε όλη την Ελλάδα. Και μπορεί η Βουλή για μήνες να μιλάει για γελοία ζητήματα, για το αν θα πάρει άδεια ο Καλογρίτσας ή ο Αλαφούζος – τσακώνονται οι Συριζαίοι με τους Νεοδημοκράτες την ίδια ώρα, όμως, στο Ωραιόκαστρο, στην Αλεξάνδρεια, στη Φιλιππιάδα, στη Λέσβο, στη Χίο, στο Ρέθυμνο οι πολίτες έχουν ξεσηκωθεί. 

Έχουμε διαδηλώσεις πολλών χιλιάδων Ελλήνων, που τις κρύβουν τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής και διεκδικούν πλέον το αυτονόητο. Και δεν διεκδικούν ούτε λεφτά ούτε τίποτα υλικό. Διεκδικούν να μην κολλήσουν φυματίωση τα παιδιά τους. Αυτό είναι το έγκλημα που έκαναν οι Έλληνες πολίτες και για το οποίο εσείς στη συνέχεια καλέσατε τον εισαγγελέα κατά του ρατσισμού, το ότι διεκδικούν να μην κολλήσουν φυματίωση τα παιδιά τους.

Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, το λέμε, το ξεκαθαρίζουμε, είναι στο πλευρό αυτών των κατοίκων. Άριστα έπραξαν οι κάτοικοι στη Χίο, στη Λέσβο, που απαίτησαν να υψώνεται ψηλά η ελληνική σημαία. Και αν δεν ήταν εκεί τα ΜΑΤ, θα είχαν πετάξει στη θάλασσα τους δήθεν αλληλέγγυους και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συγχαρητήρια στους πολίτες του Ρεθύμνου, που έδωσαν άγριο ξύλο στα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας Αριστεράς, τα οποία με τα κράνη και τα ρόπαλα τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες για να επιβάλλουν την πολυπολιτισμική κοινωνία.

Η Κυβέρνηση, βεβαίως, μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, προχώρησε σε διώξεις κατά των πολιτών. Είδαμε να επικαλείστε τον εισαγγελέα κατά του ρατσισμού, να γίνονται διώξεις με τον αντιρατσιστικό νόμο, ακόμα και κατά ιεραρχών. Κανέναν, λοιπόν, δεν φοβίζουν αυτές οι διώξεις. Έχουμε φτάσει σήμερα στο σημείο  ενώ παλαιότερα εμάς μας λέγατε ρατσιστές, γιατί διεκδικούσαμε να μην είναι ο Έλληνας μειοψηφία μέσα στην Ελλάδα  να θεωρείται ρατσιστής και να διώκεται όποιος διεκδικεί να μην κολλήσει το παιδί του φυματίωση και ελονοσία. Και δεν είναι μόνο αυτές οι ασθένειες.

Καταθέτω για τα Πρακτικά κάποια επίσημα στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που επεξηγούν τι ασθένειες φέρνουν στην Ελλάδα όλοι αυτοί, οι οποίοι μπαίνουν εδώ μέσα παράνομα, χωρίς να τους ελέγξει κανείς.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ηλίας Κασιδιάρης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και  Πρακτικών της Βουλής)

Αλλά δεν είναι μόνο οι ασθένειες. Υπερηφανευόταν ο Συριζαίος προηγουμένως, «δεν είχαμε ακόμη νεκρό», λέει. Όλη η Λέσβος καιγόταν για δύο νύχτες και λέει «δεν είχαμε νεκρό». Κάποιοι Πακιστανοί βίαζαν ένα παιδάκι στη Μόρια. Αυτοί μετά εμφανίστηκαν ως ανήλικοι, βέβαια. Αυτοί κάνουν το έγκλημα και πηγαίνουν στον εισαγγελέα και δηλώνουν ανήλικοι. Είναι κάτι γαϊδούρια τριάντα χρόνων, έχουν δολοφονήσει Έλληνες πολίτες και εμφανίζονται ως ανήλικοι και πηγαίνουν σε φυλακές ανηλίκων και μετά δραπετεύουν.

Έστω, όμως, ότι είναι ανήλικοι. Αυτούς τους ανήλικους θα στείλετε στα σχολεία με τα παιδιά μας; Τους βιαστές; Τους εγκληματίες; Όχι σε όλα τα σχολεία βέβαια. Δεν πηγαίνουν σε όλα τα σχολεία. Διότι ο αγρότης στο Ωραιόκαστρο φοβάται για το παιδί του. 

Ο Πρωθυπουργός σας, όμως, που στέλνει το παιδί του στις σχολές Χιλλ, δεν φοβάται να μην κολλήσει ηπατίτιδα ο μικρός Ερνέστο. Διότι εσείς, απ’ όταν αναλάβατε τη διακυβέρνηση της χώρας, το μόνο που κάνατε είναι να στείλετε τα παιδιά σας σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία του Κολωνακίου. Αυτό κάνατε.φφδ

Και στις σχολές Χιλλ, βεβαίως, δεν υπάρχει κίνδυνος από Πακιστανούς για να κολλήσουν τα παιδάκια φυματίωση. Άρα, στην περίπτωση αυτή, εσείς είστε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές.
Και για να το διευκρινίσουμε, δεν είναι ανθρωπιστές οι Συριζαίοι, οι οποίοι ψηφίζουν αυτά τα απαράδεκτα νομοσχέδια μαζί με τη Νέα Δημοκρατία. 

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης, όταν πήγε στη Λέσβο είπε «βεβαίως, είμαι υπέρ του hotspot και πρέπει να γίνουν hotspot». Η Νέα Δημοκρατία ψήφισε τον νόμο Μουζάλα για το άσυλο, για να ζητάνε όσοι μπαίνουν εδώ πέρα άσυλο και οι λαθρομετανάστες να βαφτίζονται απευθείας αιτούντες άσυλο και να μένουν στην Ελλάδα.

Όλοι μαζί, λοιπόν. Όμως, δεν είστε ανθρωπιστές, διότι έχετε βγάλει πάρα πολλά φράγκα εσείς, οι Συριζαίοι. Πάρα πολλά εκατομμύρια έχουν οικονομήσει τα συντρόφια σας από όλη αυτήν την ιστορία! Μιλάω για τα 750 χιλιάρικα, που Συριζαία Βουλευτής κατήγγειλε ότι δόθηκαν σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μόνο για τη σίτιση λαθρομεταναστών σε ένα μόνο hotspot. 

Για να μην πάω στις καταγγελίες του Βουδούρη – δικός σας!  ο οποίος λέει ότι οι διεθνείς οργανισμοί κοστολογούσαν το hotspot 2,5 εκατομμύρια και εσείς εν τέλει το κοστολογήσατε 8,6 εκατομμύρια ευρώ, για να μπουν 6,1 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη των Συριζαίων!
Για τα φράγκα, λοιπόν, γίνονται όλα, για την «κονόμα», για να τα οικονομάνε οι δικοί σας, για να διορίζονται οι δικοί σας μέσω των ΜΚΟ και να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Λεφτά υπάρχουν! Λεφτά υπάρχουν, λοιπόν, για τους Συριζαίους! Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες!
Εδέησε να μας απαντήσει ένας Υπουργός μετά από εκατόν πενήντα απόπειρες, που δεν μας απαντάνε, γιατί – λέει  είμαστε ρατσιστές εμείς που θέλουμε μια Ελλάδα ελληνική. Αυτοί, που στέλνουν τα παιδιά τους στο Κολωνάκι σε ιδιωτικά σχολεία, που δεν έχει Πακιστανούς, είναι αντιρατσιστές!

Όμως, μας απάντησαν πόσο είναι το κόστος, πόσα λεφτά σπαταλήθηκαν μόνο το 2015 για τη λαθρομετανάστευση. Κρατηθείτε, Έλληνες πολίτες, που ακούτε αυτή τη συνεδρίαση. Μόνο για το 2015 σπαταλήθηκαν 1,8 δισεκατομμύρια για τη λαθρομετανάστευση! Θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει τον ΕΝΦΙΑ και να μην είχαν τρύπα τα δημόσια ταμεία.

Να πω και ένα παράδειγμα, που μου κατήγγειλαν πολίτες, για να καταλάβετε ότι ο μόνος ρατσισμός, που υπάρχει σε αυτή τη χώρα, είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Πήγαν κάποιοι κάτοικοι του Περάματος – οι οποίοι είναι φτωχοί, διότι όπως ξέρετε, έκλεισε η Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, δεν δουλεύει κανείς πλέον στο Πέραμα, κανένας Έλληνας με την πολιτική που ασκείτε  στο hotspot του Σχιστού γιατί πεινούσαν και είδαν ότι εκεί οι λαθρομετανάστες τις πετάνε τις μερίδες φαγητού. 

Ήταν Καθαρή Δευτέρα και τους είχαν δώσει κοφτό μακαρόνι με χταποδάκι και το πέταγαν – έχουμε βάλει φωτογραφίες στο site της Χρυσής Αυγής  και παράγγελναν σουβλάκια, delivery. Και πήγαν οι Έλληνες εκεί και ζήτησαν από τον αρμόδιο στο hotspot και τους απάντησε «δεν έχω τη δικαιοδοσία να σας δώσω να φάτε».

Όταν η Χρυσή Αυγή έδινε τρόφιμα στους Έλληνες πολίτες, τότε ήταν συσσίτια μίσους! Τώρα, που δεν δίνετε στους Έλληνες πολίτες, τι είναι αυτό; Δεν είναι πολιτική μίσους και ρατσισμός κατά του Έλληνα;

(Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)

Κύριε Πρόεδρε, διεκδικώ τον χρόνο που είχε και ο Συριζαίος προηγουμένως.
Θα πάω και σε άλλη μια καταγγελία. Έχετε φτάσει στο άθλιο σημείο να μετατρέψετε ακόμα και εκλεκτές μονάδες, την 1η Ταξιαρχία Καταδρομέων-Αλεξιπτωτιστών, σε σιτιστές λαθρομεταναστών.
Καταθέτω στα Πρακτικά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής προσφορών.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ηλίας Κασιδιάρης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και  Πρακτικών της Βουλής)

Το στρατόπεδο στη Ρεντίνα, όπως ξέρετε, είναι το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθοδόξου Πολέμου. Αυτούς, τους Έλληνες καταδρομείς και αλεξιπτωτιστές, τους κάνει η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου σήμερα σιτιστές λαθρομεταναστών. Και αυτή είναι μια πράξη εγκληματική!

Και βέβαια, τι κάνει εκεί ο Καμμένος, αυτός ο σούπερ μάχιμος κομάντο, που εμφανίζεται δημοσίως και βάζει πουλάδες αλεξιπτωτιστή, πουλάδες υποβρυχίου καταστροφέα, σχολείο αυτοδυτών, πουλάδες ιπτάμενου χειριστή Απάτσι; Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να του πει: Τι κάνεις ρε, καραγκιόζη; Αυτό είναι παράνομο! Έξι μήνες φυλάκιση προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας!

(Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ολοκληρώνω, κύριε Πρόεδρε. Διεκδικώ μισό λεπτό ακόμη για να πω κάτι για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία κάνει σήμερα –λέει-επίκαιρη επερώτηση.
Γιατί κάνει επίκαιρη επερώτηση η Νέα Δημοκρατία; Ο ίδιος ο Μητσοτάκης πήγε στη Λέσβο και είπε ότι είμαστε υπέρ του hotspot. Εσείς ψηφίζετε υπέρ των hotspot. Εσείς ψηφίζετε όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μέχρι και το ισλαμικό τέμενος, την κατασκευή ισλαμικού τεμένους, την ισλαμοποίηση της Ελλάδος την ψήφισε η Νέα Δημοκρατία.
Σταματήστε, λοιπόν, θυμόμαστε από το 1992. Ο Σαμαράς ήταν αυτός που έβαλε όλο το αλβαναριό μέσα στην Ελλάδα, όλους τους εγκληματίες. Να θυμηθούμε τον Προκόπη Παυλόπουλο, που ευχαριστούσε τους Πακιστανούς, γιατί – έλεγε  μας τιμούν με την παρουσία τους.

Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Και επειδή λέτε ότι δεν έχουμε προτάσεις, σας λέω ότι έχουμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση νόμου, που λύνει το πρόβλημα σε μία μόνο ημέρα, επιβάλλοντας ισόβια κάθειρξη σε όλους τους διακινητές λαθρομεταναστών και ιδιώνυμο αδίκημα την παράνομη είσοδο αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης όπου παράλληλα θα τελείται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Αυτά θα κάνει η Χρυσή Αυγή όταν έρθει στα πράγματα και η Ελλάδα θα καθαρίσει. Αν και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί καν να εφαρμόσουμε έναν τέτοιο νόμο. Θα έχουν φύγει από μόνοι τους κολυμπώντας.

Ευχαριστώ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)