ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

O Ραββίνος Elyahu Kin μιλάει για τον αναμενόμενο Μεσσία!


Οι απόψεις του Ραββίνου Elyahu Kin "δένουν" με τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Τις συμμερίζονται άραγε όλοι οι Ισραηλινοί; Τις χρησιμοποιούν, βεβαίως, οι Σιωνιστές και τα τσιράκια τους για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδια της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 


Ο Ιησούς Χριστός είπε, ή του αποδίδει η Καινή Διαθήκη ότι είπε, πως "Η βασιλεία του Θεού δεν έρχεται έτσι ώστε να παρατηρείται. Ούτε μπορούν να πουν εδώ είναι ή εκεί είναι, διότι, ιδού, η βασιλεία του Θεού είναι εντός ημών!"

 Περισσότερα στο βιβλίο μου "Ποιος Χριστός".