ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοι ελέγχουν το Αμερικανικό Πεντάγωνο;


Ποιος διοικεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της Αμερικής; Σίγουρα όχι ο Ομπάμα!

Καθώς οι αριθμοί ανεβαίνουν από τους εντελώς εκ προθέσεως βομβαρδισμούς θέσεων του Συριακού Στρατού κοντά στο αεροδρόμιο Der Ezzor, και οι οικογένειές τους θάβουν τους νεκρούς από την όχι και τόσο τυχαία επίθεση σε μια Κουρδική φάλαγγα προσφύγων βόρεια της Manjib, εγείρονται ερωτήσεις: Ποιος στην πραγματικότητα διοικεί τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ;

Το ξέρουμε αυτό, οι ΗΠΑ γνωρίζουν πώς να βομβαρδίζουν. Αμερικανικά αεροσκάφη, όπως τα F16, συνεχώς αναβαθμίζονται με εκατομμύρια που ξοδεύονται για κάθε αεροσκάφος, για νέα  βομβαρδιστικά συστήματα και οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν μόνο βόμβες GPS· δεν υπάρχουν μη καθοδηγούμενα πυρομαχικά των ΗΠΑ που να χρησιμοποιήθηκαν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Από την άλλη, οι πιλότοι είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι και πιο έμπειροι στον κόσμο, μερικοί με 15 χρόνια εμπειρίας σε βομβαρδισμούς, γάμους, κηδείες και χωριά παντού τον κόσμο, πολλοί με ατομικούς σκοτωμούς αμάχων που ανέρχονται σε εκατοντάδες. Τι θέλω να πω με αυτό;

Βλέπω δύο ζητήματα εδώ, το ένα όπου οι ένοπλες δυνάμεις  των ΗΠΑ, το Πεντάγωνο, υπακούει, κατά την εκτίμησή μας, σε εξτρεμιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούν τις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σαν μισθοφόρο δύναμη σε στήριξη μιας κρυφής ατζέντας που εκπονήθηκε  στην "Ακαδημία της θεωρίας του χάους" στο Τελ Αβίβ. 

Το φυλάκιο αυτής της "ακαδημίας" στις ΗΠΑ είναι το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου (Institute for the Study of War), μια  δεξαμενή σκέψης (think tank) διοικούμενη από Ισραηλινούς, που απλά διαβιβάζει εντολές στο Πεντάγωνο, αρκετά συχνά, όπως φαίνεται, για να σαμποτάρει την αμερικανική εξωτερική πολιτική και αναμφίβολα για την υποστήριξη του ISIS, της al Nusra  και άλλων τρομοκρατικών ομάδων. 
Όλο και περισσότερο φαίνεται σ' εμάς ότι οι ομάδες αυτές ελέγχονται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και περιλαμβάνουν μονάδες του Τουρκικού Στρατού που μεταμφιέζονται ως τζιχαντιστές. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους είναι Σαουδάραβες μισθοφόροι. Δεν υπάρχει ISIS και η πλειοψηφία των άλλων ομάδων, και υπάρχουν σήμερα πάνω από 200, είναι συνδεδεμένες με στρατιωτικές συμβεβλημένες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ΜΚΟ και άλλα φιλανθρωπικά μέτωπα για να να διοχετεύουν τζιχαντιστές, ακόμα και χημικά όπλα, από την Τουρκία και την Ιορδανία.
Υπάρχει κι ένα άλλο ζήτημα. Αυτό το ζήτημα είναι τι είδους άνθρωποι συνθέτουν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και την τεράστια δύναμη των κακοποιών και δολοφόνων, που αριθμεί περίπου 150.000,  την οποία οι ΗΠΑ έχουν εισαγάγει στη Μέση Ανατολή και στη Νότια Ασία; Μετά το Βιετνάμ, δεκάδες χιλιάδες Βετεράνων εντάχθηκαν στο αντιπολεμικό κίνημα.
Οι αντιφρονούντες σε αριθμούς και μόνο ανήλθαν σε μια τεράστια δύναμη. Ακόμη και ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, ένας βετεράνος μάχης στο Βιετνάμ, μίλησε ανοιχτά για θηριωδίες που διαπράχθηκαν από ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, θηριωδίες παράξενα ολόιδιες με εκείνες που έχουν συμβεί "κατά λάθος" κάτω από τα μάτια του ξανά και ξανά και ξανά.

(πηγή)

Η συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση