ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκλονιστική έκκληση Σύριου προς τον Αμερικανικό λαό


"Ποτέ δεν υπήρξε μια επανάσταση ούτε ένας εμφύλιος πόλεμος. Οι τρομοκράτες αποστέλλονται από την κυβέρνησή σας".

Αμερικανικέ Λαέ, Παρακαλώ Βοηθήστε Μας!
By Mark Taliano
Global Research, September 07, 2016

Πριν από δύο χρόνια, ο "Majd" έγραψε αυτές τις λέξεις σε μια ανάρτηση στο Facebook:

«Είμαι Σύριος... που ζει στη Συρία ανάμεσα στa πάντα. Έχουμε δει φρίκη. Δεν υπήρξε ποτέ μια επανάσταση, ούτε ένας εμφύλιος πόλεμος. Οι τρομοκράτες αποστέλλονται από την κυβέρνησή σας. Είναι η al QaedaJabhat al Nusra, WahhabiSalafistsTalibans κλπ, και οι εξτρεμιστές τζιχαντιστές που αποστέλλονται από τη Δύση, τους Σαουδάραβες, το Κατάρ και την Τουρκία.  

Ο Ομπάμα σας και όποιος είναι πίσω από αυτόν ή από πάνω του υποστηρίζουν την Αλ Κάιντα και καθοδηγούν έναν πόλεμο δι' αντιπροσώπων εναντίον της χώρας μου. Νομίζαμε ότι είστε εναντίον της Αλ Κάιντα αλλά τώρα τους υποστηρίζετε.

Η πλειοψηφία εδώ αγαπά τον Άσαντ. Ποτέ δεν έχει διαπράξει έγκλημα εναντίον του λαού του... Η χημική επίθεση οργανώθηκε από τους τρομοκράτες με τη βοήθεια των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, κλπ.  Όλοι το γνωρίζουν εδώ.  Οι Αμερικανοί στρατιώτες και ο λαός δεν θα έπρεπε να υποστηρίζουν βάρβαρους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα που σκοτώνουν Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και τον καθένα στη χώρα μου. Κάθε σφαγή έχει εκτελεστεί από αυτούς.
Ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι στη Συρία: είχαμε δωρεάν σχολείο και πανεπιστημιακή εκπαίδευση διαθέσιμη για όλους, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, όχι  γενετικά μεταλλαγμένη τροφή (GMO), όχι φθόριο, όχι chemtrails, όχι τράπεζα ελεγχόμενη από το ΔΝΤ του Rothschild, αλλά κρατική κεντρική τράπεζα που δίνει 11% επιτόκιο, είμαστε αυτάρκεις και δεν έχουμε κανένα εξωτερικό χρέος σε οποιαδήποτε χώρα ή τράπεζα.
Η ζωή πριν από την κρίση ήταν τόσο όμορφη εδώ. Τώρα είναι σκληρή και φρικιαστική σε ορισμένες περιοχές.

Δεν καταλαβαίνω πώς ο καλός και γενναίος Αμερικανικός λαός μπορεί να δέχεται να βομβαρδίζουν τη χώρα μου, η οποία ποτέ δεν τους έβλαψε και με αυτό τον τρόπο να βοηθάει τη βάρβαρη Αλ Κάιντα. Αυτά τα ζώα σχίζουν λαιμούς και αποκεφαλίζουν για διασκέδαση...  αποκεφαλίζουν μωρά και βιάζουν μικρά παιδιά. Είναι σατανικοί. Ο στρατός μας, βοηθούμενος από τα εκατομμύρια αμάχων πολιτοφυλακών, κερδίζει τη μάχη εναντίον της Αλ Κάιντα.

Τώρα, όμως, οι ΗΠΑ θέλουν να μας τρομοκρατήσουν βομβαρδίζοντάς μας, έτσι ώστε η Αλ Κάιντα να μπορεί να πάρει το πάνω χέρι.

Παρακαλούμε βοηθήστε μας, Αμερικάνικε λαέ. Καταστρέφουν το λίκνο του πολιτισμού. Σταματήστε την κυβέρνησή σας. Καταγγείλτε αυτή τη μαριονέτα των τραπεζών που έχετε ως πρόεδρο ... Υποστηρίξτε τον Ron Paul ή τον Rand ή κάποιον παρόμοιο που είναι αληθινοί Αμερικανοί πατριώτες.

Αλλά να είστε σίγουροι για ένα πράγμα: Εάν επιτεθούν και πιστεύω ότι θα το κάνουν... θα είναι κόλαση.

Να είστε βέβαιοι ότι αν επρόκειτο να γίνει ένας παγκόσμιος πόλεμος, πολλοί, πολλοί θα πεθάνουν.  Η Συρία μπορεί και θα υπερασπιστεί τον εαυτό της και θα βυθίσει πολλά πλοία των ΗΠΑ. Το Ιράν θα εμπλακεί στον πόλεμο. Και τελικά η Ρωσία και η Κίνα αν κλιμακωθεί ... και όλα αυτά για ποιο λόγο; Για τις ελίτ που δημιούργησε η Αλ Κάιντα μέσω της κυβέρνησης των ΗΠΑ και την χρησιμοποιούν για να διεξάγει πολέμους δι' αντιπροσώπων ώστε να αποσταθεροποιήσουν τις χώρες που δεν συντάσσονται με την ατζέντα της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους!!;

Αμερικανικό λαέ... εσείς πρέπει να ανακτήσετε τον έλεγχο της κάποτε αξιοθαύμαστης χώρας σας. Τώρα όλοι σας μισούν για το θάνατο που φέρνετε σχεδόν παντού.

Ρωτήστε τους Ιρακινούς... τους Αφγανούς... τους Πακιστανούς... τους Παλαιστίνιους... τους Σύριους... τους Μακεδόνες και Σέρβους... τους Λίβυους... τους Σομαλούς ... τους πολίτες της Υεμένης... όλους εκείνους που σκοτώνετε καθημερινά με τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη. Σταματήστε τους πολέμους σας! 

Αρκετά με τους πολέμους σας. Χρησιμοποιήστε διπλωματία... διάλογο... βοήθεια... όχι βία!»

Παρόμοιες μαρτυρίες από Σύριους, καθώς και καλά τεκμηριωμένες, ανεξάρτητες Δυτικές πηγές, αλλά και η ιστορική μνήμη, όλα χρησιμεύουν για να ενισχύσουν την ακρίβεια της προαναφερθείσας μαρτυρίας.

Περισσότερα εδώ.

The original source of this article is Global Research
Copyright © Mark Taliano, Global Research, 2016

Μετάφραση Μαρία Σεφέρου