ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Η τεχνολογία της μαζικής ολογραφικής εξαπάτησης και χειραγώγησης


Μαζική Ολογραφική Απάτη & Ψυχολογική Χειραγώγηση - Τεχνολογίες ήδη σε χρήση

Η τεχνολογία για Μαζική Ολογραφική Απάτη και Ψυχολογική Χειραγώγηση υπάρχει εδώ και δεκαετίες

Φανταστείτε εάν οι κυβερνήσεις μπορούσαν να προβάλουν μαζικά, ρεαλιστικά ολογράμματα στον ουρανό πάνω από ολόκληρες κοινωνίες, τέτοια όπως είναι η εικόνα μιας θεότητας σημαντικής σε μια περιοχή. Φανταστείτε τις συνέπειες αν ένα τέτοιο όραμα άρχιζε να μιλάει - οι λέξεις να εμφανίζονται «τηλεπαθητικά», σαν σκέψεις απευθείας μέσα στα κεφάλια των ανθρώπων. Ανησυχητικά, το σενάριο αυτό μπορεί να μην είναι επιστημονικής φαντασίας, καθώς η τεχνολογία για τη μαζική εξαπάτηση και την ψυχολογική χειραγώγηση υπάρχει σε μεγάλη κλίμακα εδώ και δεκαετίες.

Περίεργα θεάματα, όπως γιγαντιαίες αιωρούμενες πόλεις, έχουν αναφερθεί, έγιναν ορατές, ακόμα και κινηματογραφήθηκαν από πολλαπλούς μάρτυρες σε διαφορετικές ηπείρους.

Πρόσφατα, τον Οκτώβριο του 2015, το UK Express ανέφερε ότι αιωρούμενες πόλεις είχαν γίνει ορατές στην Κίνα, πρώτα πάνω από την Foshan στην επαρχία Guangdong και λίγες μέρες αργότερα στην επαρχία Jiangxi.

Μια παρόμοια "πόλη φάντασμα" παρατηρήθηκε πάνω από την Κίνα το 2011.

Τον Μάιο του 2015 οι χωρικοί στο Dulali, στη Νότια περιοχή του Lanzai, στο Darazo, με τοπική κυβέρνηση του κράτους Bauchi της Νιγηρίας στην Αφρική, είδαν επίσης μια πόλη να αιωρείται πάνω από το χωριό τους σε πολλές περιπτώσεις, γεμάτες με αυτοκίνητα που εξέπεμπαν μηχανικούς θορύβους - ένα θέαμα που αποδόθηκε στον Αλλάχ.

Τέτοιες θεάσεις έχουν συγκεντρώσει προσοχή σε θεωρίες ότι οι κυβερνήσεις πιθανόν να διαθέτουν την τεχνολογία για να προβάλλουν γιγαντιαία ολογράμματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ευρείας κλίμακας απάτη, τα οποία ίσως τώρα υποβάλλονται σε δοκιμές πάνω από ανυποψίαστους πολίτες για να μετρήσουν τις αντιδράσεις τους.

Αυτό το είδος της δυνατότητας μερικές φορές αναφέρεται από ορισμένους θεωρητικούς ως «Project Blue Beam".

Ενώ τα θεάματα των αιωρούμενων πόλεων εξηγούνται από τους σκεπτικιστές και τις αρχές ως φυσικά μετεωρολογικά φαινόμενα - και προτάσεις ολογραφικής προβολής απορρίπτονται ως θεωρίες συνωμοσίας - δεν θα ήταν ακόμη και τεχνικά δυνατό να προβληθεί μια τεράστια ολογραφική εικόνα σαν αυτή, ακόμη και μια κυβέρνηση να επιθυμούσε να το κάνει; Σύμφωνα με την έρευνα που καταρτίστηκε από τα Truthstream Media και παρουσιάστηκε στο παρακάτω video, η απάντηση είναι ΝΑΙ.


Σύμφωνα με τα Truthstream Media, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι, τουλάχιστον από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν διερευνήσει τη δυνατότητα δημιουργίας γιγαντιαίων ολογραμμάτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλης κλίμακας αποστολές απάτης μέσω επιχειρήσεων ειδικών δυνάμεων.

Εξηγούν ότι οι προσπάθειες αυτές έχουν αναφερθεί από την εφημερίδα Washington Post το Φεβρουάριο του 1999, η οποία αποκάλυψε ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξέταζε να προβάλει μια απεικόνιση του Αλλάχ πάνω από τη Βαγδάτη, σαν μέρος της στρατιωτικής δράσης για να αποσταθεροποιήσουν το καθεστώς του Σαντάμ στο πρώτο Πόλεμο του Κόλπου.

Η Washington Post ανέφερε, επίσης, ότι ένα μυστικό πρόγραμμα ιδρύθηκε το 1994 για να ασχοληθεί με ολογραφική τεχνολογία για εφαρμογές ψυχολογικών επιχειρήσεεων (PSYOPS), και ότι η προβολή "μεγάλων, τρισδιάστατων αντικειμένων που εμφανίζονται να αιωρούνται στον αέρα" βρέθηκε να είναι εφικτή από ένα στρατιωτικό φυσικό.

Τα Truthstream Media επίσης επισημαίνουν ότι πάνω από 20 χρόνια στρατιωτικής έρευνας είχαν ήδη αναπτύξει το λογισμικό που είναι σε θέση να αναπαράγει τη φωνή οποιουδήποτε χρησιμοποιώντας μόνο ένα δείγμα 10 λεπτών ομιλίας.

Εξηγούν ότι γύρω στην ίδια περίοδο είχαν ιδρυθεί πατέντες σχετικά με την τεχνολογία φωνή-σε-κρανίο (V2K). Η V2K είναι μια τεχνολογία που βασίζεται στην επίδραση ακουστικής μικροκυμάτων, που χρησιμοποιεί μικροκύματα για να δημιουργήσει ασύρματη, άνευ αποδέκτη, προφορική επικοινωνία που αποστέλλεται απευθείας στα κεφάλια των ανθρώπων.

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό από τους περισσότερους ανθρώπους, είναι γεγονός ότι οι κυβερνήσεις εμπλέκονται σε ευρείας κλίμακας ψυχολογικές επιχειρήσεις (PSYOPS), για να επηρεάσουν τη συμπεριφορά, τα συναισθήματα και την αντικειμενική κρίση των στόχων τους.

Με δεδομένη την τάση των κυβερνήσεων να χειραγωγούν σκόπιμα και να επηρεάζουν τη συμπεριφορά των πολιτών τους, θα μπορούσε ποτέ κανείς να τους εμπιστευθεί για να χειριστούν την τεχνολογία που τους δίνει τη δυνατότητα να προβάλουν γιγαντιαία ολογράμματα και να εμφυτεύουν σκέψεις απευθείας στα κεφάλια των ανθρώπων; Ή μήπως ο πειρασμός είναι πάρα πολύ ισχυρός για να τη χρησιμοποιήσουν στις ανυποψίαστες μάζες ως μια μορφή κοινωνικού και ψυχολογικού έλεγχου;

Σε μια δαιμόνια μορφή, αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να χειραγωγήσουν την κοινή αντίληψη. Για παράδειγμα, μια στρατιωτική σελίδα αναφερόμενη στην τεχνολογία "φωνή-στο-κρανίο" (voice-to-skull) δήλωσε (προτού αφαιρεθεί, αλλά όχι πριν αρχειοθετηθεί γύρω στο διαδίκτυο), ότι «ο συντονισμός του ήχου» που χρησιμοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας V2K θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εμφυτεύσει «υποσυνείδητα μηνύματα».

Μερικοί έχουν προτείνει ότι η ολογραφική τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εγκαταστήσει μια παγκόσμια θρησκευτική αρχή, ή θα μπορούσε να είναι η βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να στηθεί μια πλαστή εξωγήινη εισβολή, ως μέσο για να δικαιολογήσουν την εφαρμογή ενός απειλητικού παγκόσμιου στρατιωτικού διαστημικού εξοπλιστικού προγράμματος και να οδηγήσουν σε μια νέα παγκόσμια τάξη με μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Για μια σκευωρία να οργανωθεί μια πλαστή επίθεση εξωγήινων φέρεται να προειδοποίησε πρώτος ο Γερμανός επιστήμονας Βέρνερ φον Μπράουν - διευθυντής του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Marshall της NASA, ο οποίος πιστώνεται από τη NASA ως ο «μεγαλύτερος επιστήμονας πυραύλων στην ιστορία» - στη δεκαετία του 1970.

Το γεγονός ότι υπάρχει αυτό το είδος της τεχνολογίας  καταδεικνύει τη σημασία του να γίνει ενημέρωση σχετικά με το πόσο εύκολα μπορεί να χειραγωγηθούν και να επηρεαστούν οι ψυχολογικές αντιδράσεις των ανθρώπων από αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας.

Καθώς λέει το παλαιό ρητό, όταν είσαι προειδοποιημένος θα είσαι προετοιμασμένος. Με την κατανόηση των μεθόδων της ψυχολογικής επιρροής, και πώς οι τεχνολογίες αυτές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στη διάδοσή τους - αναπτύσσεται ανοσία στη χειραγώγηση. Σκέψεις, αποφάσεις και δράσεις μπορούν στη συνέχεια να στηρίζονται σταθερά στην πραγματικότητα και την προσωπική επιλογή, ανεξαρτήτως του τι φαίνεται στον ουρανό ή προβάλλεται επάνω μας.

Written by David Gardner of www.consciousreporter.com

********

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο David Gardner έχει ένα βαθύ ενδιαφέρον για την πνευματική ανάπτυξη, αλλά έχει ανακαλύψει ότι υπάρχουν πολλές δυνάμεις στον κόσμο που εργάζονται για να κρατήσουν τους ανθρώπους κοιμισμένους. Το πρόσφατο ενδιαφέρον του είναι η έρευνα των ψυχολογικών τακτικών και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν το πνευματικό δυναμικό των ανθρώπων, και γράφει για τις ανακαλύψεις του στο The Conscious Reporter.