ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Μήλο της έριδος ο Βύρων Πολύδωρας για πρόεδρος του ΕΣΡ


Προσέξτε στο επόμενο βίντεο πώς σκυλοτρώγονται οι "εθνοπατριοί" μας, βγάζοντας μετά βδελυγμίας ο ένας τ' άπλυτα του άλλου στη φόρα, ερίζοντας για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς πόσο "ανεξάρτητο" θέλουν να είναι το ΕΣΡ και πόσο αντικειμενικά θα κριθούν οι "ανεξάρτητοι" τυχεροί που θα πάρουν τις τηλεοπτικές άδειες.

Τόσο βρώμικος πόλεμος δεν έχει γίνει για καμία άλλη θέση προέδρου στην Επικράτεια. Εδώ θυμήθηκα την παροιμία που λέει "Θέλει η π@@@@να να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει".  Βλέπετε, τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια, με την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου του λαού, ανεβάζουν και κατεβάζουν "δημοκρατικές" κυβερνήσεις, και αυτό το γνωρίζουν καλά οι εξουσιομανείς και μαμμωνολάτρες κομματάρχες. 

Ξεχνάνε όμως, οι κουτοπόνηροι κομματάρχες, ότι τα ΜΜΕ παίρνουν εντολές από τους πιο πάνω και έξω από δω, και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάψουν έναν πρωθυπουργό, επειδη δεν εξυπηρετεί πια τα συμφέροντά τους, δίνουν τις κατάλληλες εντολές στους καναλάρχες και τους δημοσκόπους  για να χειραγωγήσουν το χορτοφάγο κοινό προς την κατεύθυνση που θέλουν. Επομένως, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Το πεπρωμένον έξωθεν φυγείν αδύνατον.

Αφήστε, λοιπόν,  τον Βύρωνα  να γίνει Πρόεδρος του ΕΣΡ. Τον εγκρίνω ανεπιφύλακτα. Είναι και ποιητής και φιλόσοφος. Θα προσδώσει μια φιλοσοφική νότα στο ΕΣΡ, αν τον αφήσουν οι καρχαρίες να κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του. 


Θυμάμαι το 2007 - τότε που καιγόταν όλη η Ελλάδα και ο Βύρων Πολύδωρας, όντας υπουργός Δημόσιας Τάξης, είχε μιλήσει για  οργανωμένο σχέδιο και "ασύμμετρη απειλή" -  ότι ο εθνοπροδότης Γιωργάκης Παπανδρέου, που προαλειφόταν για πρωθυπουργός από τους απέξω για να εκχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες την εθνική μας κυριαρχία και προφανώς ήξερε, είχε σκυλιάσει. Γιατί άραγε; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;


Τα όσα τραγικά για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό επακολούθησαν επιβεβαιώνουν ότι οι πυρκαγιές αυτές - από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας - ήταν προσχεδιασμένοι εμπρησμοί για να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή και νάρθει ο Γιωργάκης να τους τα δώσει όλα. Όπερ και εγένετο, με μικρή χρονική καθυστέρηση.


**********

Διαβάστε Αποσπάσματα από το βιβλίο του Βύρωνα Γ. Πολύδωρα «ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;», για να καταλάβετε την ποιότητα του ανθρώπου. 

«…Η Ελλάδα ήταν η αφορμή. Το ινδικό χοιρίδιο για το απόλυτο πείραμα. Ήταν η ώρα του Σάϋλωκ, του αγριεμένου εναντίον τού οφειλέτη του Αντόνιο και φοβισμένου για τους τόκους του. 
Η Ελλάδα προσεφέρθη ως πρόβατον επί σφαγήν. Χλευαζόμενη, υβριζόμενη, ταπεινωμένη, λοιδορούμενη και απορριπτόμενη από τους ίδιους τους αντιπροσώπους της και κυβερνώντες τής εποχής εκείνης (2010). 
Ένας θανάσιμος συνδυασμός "αμερικανιάς", σνομπαρίας, ξερολισμού, μισαλλοδοξίας, πολιτικής εμπάθειας και βλακείας των κυβερνώντων της εποχής εκείνης έφερε το ΔΝΤ και την τρόϊκα να "σώσουν" την Ελλάδα! Η "σωτηρία" συνεχίζεται για τέταρτο χρόνο…».  (Σ.σ.: Για επτά χρόνια σήμερα...)

«…Ανασκοπώντας την Ιστορία, μετανοιώνω μέχρι δακρύων γιατί είχα για πολλά χρόνια, στα χρόνια της Ευρωλατρείας μου, αδικήσει τον Μάρκο Ευγενικό. Τον ήρωα της Φερράρας-Φλωρεντίας. Τον ρήτορα, τον βαθύ γνώστη και δεινό ερμηνευτή όλων των θεολογικών ζητημάτων, τον επίσκοπο Εφέσσου, τον πείσμονα καλόγηρο, τον μόνον που δεν υπέγραψε την ενδοτική Συνθήκη και για τον οποίον είπε ο Πάπας Ευγένιος Δ΄ μόλις ρώτησε αν υπέγραψε ο Μάρκος Ευγενικός και έμαθε τα νέα: "Ώστε δεν εκάμομεν τίποτα!". Κλαίω όχι για τον άγιο, αλλά για τον συνεπή και διορατικό αγωνιστή της Ελληνορθοδοξίας…».


 «…Όλα τα γραπτά μου ήσαν/είναι κωδωνοκρουσίες συναγερμού. Εναγώνια μουσική υπόκρουση του στίχου "μπήκαν στην πόλη οι εχθροί…". Γι’ αυτό σημαίνω συναγερμό. Γι’ αυτό ζητώ εθνική συνεννόηση.
Γι’ αυτό προτείνω να εκδοθεί ένα ομόφωνο Ψήφισμα της Βουλής των Ελλήνων, με το οποίο θα γνωστοποιείται σε όλες τις Βουλές και Κυβερνήσεις του κόσμου ο κίνδυνος ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει ένας λαός, ο Ελληνικός, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της βαθειάς ύφεσης, στην οποία τον οδηγεί αφεύκτως η ακρισία και απληστία των δανειστών του. 
Η ομοφωνία απαιτείται για να δηλωθεί προς επίρρωση της αλήθειας πως στο Ψήφισμα δεν περιέχεται μια κομματική άποψη αλλά η αγωνία ολόκληρου του λαού. Γιατί η Πατρίδα κινδυνεύει. Και μετρά τα παιδιά της και τους φίλους της, και καλεί πάντες τους δυναμένους να φέρουν όπλα θάρρους, ήθους και αγωνιστικής διάθεσης για τη σωτηρία του Λαού και τους Έθνους!...». 

«…Διερωτάται κανείς στο σήμερα, γιατί δεν κηρύσσεται η μεγάλη κινητοποίηση, η επιστράτευση θα έλεγα, για γεωργία και κτηνοτροφία; Για πρωτογενή παραγωγή; 
Τί συνωμοσία σιωπής, υποτονικότητας, είναι αυτή; 
Μήπως κάποιοι τραπεζίτες, εταίροι, δανειστές, επικυρίαρχοι δεν το επιτρέπουν γιατί δεν τους συμφέρει; 
Γιατί όλο το ενδιαφέρον των τεχνοκρατών και κυβερνώντων στρέφεται προς αφηρημένες, αόριστες και ασαφείς επενδύσεις των investing funds (που δεν φαίνονται άλλωστε στον ορίζοντα), αντί να στρέφεται με πλήρη ένταση προς τις συγκεκριμένες, ορισμένες και σαφείς δράσεις πάνω στην πρωτογενή παραγωγή που είναι φθηνή, εύκολη και ταχύρρυθμη; Και που σώζει; Και που υποστηρίζεται με Ευρωπαϊκά κονδύλια που μένουν αδιάθετα; Τί συμβαίνει επί τέλους;…». 

«…Ο ΦΠΑ είναι ο φόρος που καλύπτει τις Βρυξελλιώτικες ανάγκες. Και που καταβάλλεται σχεδόν αυτούσιος (97%) στη Μητρόπολη του νεοαποικιοκρατικού συστήματος. 
Καλύπτει τις ανάγκες αυτής της πελώριας Λεβιαθανικής και πανάκριβης γραφειοκρατίας, για την οποία ελάχιστοι σποραδικά προβληματίζονται και κανένας δεν διαμαρτύρεται. 
Είναι ο φόρος κατανάλωσης, της έμμεσης φορολογίας ο μοχλός. Που σκοτώνει τις λιμοκτονούσες λαϊκές τάξεις της ανεργίας και των χαμηλών μισθών και των συντάξεων της πείνας για να θρέψει τα "fat rats" (παχιά ποντίκια) και τα golden boys των Βρυξελλών…».  

«…Η παγκοσμιοποίηση επιβάλλει δήθεν για το καλό όλων των λαών της γης, σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη μια ομοιομορφία σε κανόνες δικαίου, σε τρόπο ζωής, σε ήθη και έθιμα, σε ταυτότητες και σε barcode (ραβδοκώδικα), σε δίαιτες και διατροφές, στα πάντα. Η παγκοσμιοποίηση απεχθάνεται τη διαφοροποίηση, την πολυφωνία, την πολυγλωσσία και την πολυποικιλότητα. Κατ’ αντιδιαστολήν προς τη φύση. 
Ο Λένιν, όπως εσημειώσαμε ήδη, έγραψε: "Ιμπεριαλισμός, το τελευταίο στάδιο του Καπιταλισμού". Η ζωή τον επαλήθευσε απολύτως, προσθέτοντας όμως ένα ακόμη στάδιο, αυτό της "παγκοσμιοποίησης". Το imperium εδώ είναι ένα σχήμα πολυεθνικής, για την ακρίβεια "υπερεθνικής", και χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας. Αυτή επιβάλλει τους όρους της και τους νόμους της…». 

«…Η άθλια θεωρία ότι όπως οι εταιρείες όταν χρεωκοπούν λύονται και πεθαίνουν έτσι να συμβαίνει και με τα έθνη-κράτη προσβάλλει τη νοημοσύνη και τον πολιτισμό της ανθρωπότητας. Όχι, αυτό δεν ισχύει για τα έθνη-κράτη. Αυτά δεν είναι εταιρείες. Αυτά δεν πεθαίνουν ποτέ. Ούτε και όταν χρεωκοπούν. Ας το γνωρίζουν αυτό οι αιώνιοι τοκογλύφοι. Είναι αξίωμα της Ιστορίας! Και όρος επιβίωσης των λαών!...». 

«…Οι τοκογλύφοι τραπεζίτες του εξωτερικού και διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος τελούν σε αγαστή συνεργασία με τους τραπεζίτες και τους «σορτάρηδες» του εσωτερικού, τους συνδαιτυμόνες του Soros και τους ήρωες του Χρηματιστηρίου (1999), τους εξαγωγείς φοροδιαφεύγοντος και εγκληματικού συναλλάγματος, τους ηρωϊκά καταχωρισθέντες στις ποικίλες λίστες, Lagarde, Λιχτενστάϊν, Τράπεζας της Ελλάδος με 56.000 εξαγωγείς συναλλάγματος, Ελβετίας, Λουξεμβούργου, Νηολογίων σκαφών πολυτελείας, offshores (εξωχώριων εταιρειών) λαθρεμπόρων πετρελαίου, τσιγάρων κ.ο.κ.. Ουσιαστικά με αυτές τις επισημάνσεις σας περιέγραψα όλο το εγκληματολογικό πεδίο από το οποίο μαστίζεται σήμερα η Ελλάδα, σοβαράς αντιστάσεως μη ούσης!...». 

«…Μιλάω για και επιδιώκω τη στιγμή κατά την οποία μια υπεύθυνη πολιτική ηγεσία, έστω ανανήψασα, με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, χωρίς διαιρέσεις, διχαστικές τάσεις και κομματικούς εγωϊσμούς και άλλες ιδιοτέλειες, θα πει στους δανειστές μας: "Basta! Φθάνει πια, ως εδώ και μη παρέκει. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε άλλο. Πεθαίνουμε!"…». 

«…Οι όροι "επαχθές και απεχθές χρέος", "επονείδιστο" και "δυσβάστακτο" ενώ είναι όροι αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος της τοκογλυφίας του άρθρου 404 του Ελληνικού Ποινικού Κώδικα, όπως και όλων των νόμων και όλων των δικαίων του κόσμου, έχουν περιορισθεί στο πλαίσιο της Ελληνικής άμυνας (!) ως στοιχεία μιας κούφιας και μονότονης ρητορικής των οικονομολογούντων πολιτικών την εποχή της κρίσης, κάτι σαν ξόρκι…». 

Περισσότερα αποσπάσματα  εδώ.