ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Λυδία Κονιόρδου: Μια τραγωδός στην κυβέρνηση ελληνικής τραγωδίας


Ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από το όπως-όπως ανακάτωμα της κυβερνητικής τράπουλας, έκανε και κάποιες στοχευμένες τοποθετήσεις νέων υπουργών, με συμβολική και μεταφυσική σημασία. Μία απ' αυτές είναι και η τοποθέτηση της τραγωδού Λυδίας Κονιόρδου στην καρέκλα της Υπουργού Πολιτισμού.


Η επιλογή αυτή έγινε για τρεις βασικούς λόγους :
1. Η κυρία Κονιόρδου είναι επαγγελματίας ηθοποιός άρα θα αποδώσει καλύτερα στο θέατρο που παίζει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, υποκρινόμενη πως κυβερνά αυτόν τον κατεχόμενο τόπο.
 2. Η κυρία Κονιόρδου είναι τραγωδός, και επομένως το καταλληλότερο πρόσωπο για να είναι η κορυφαία ηθοποιός στην ελληνική πολιτική, οικονομική και πολιτισμική τραγωδία που παίζεται στη χώρα μας συνεχώς και αδιαλλείπτως εδώ και 7 χρόνια.
3. Η κυρία Κονιόρδου είναι και pranic healer, όπως θα δείτε στο επόμενο video, και ο Τσίπρας την επέλεξε μπας και διαλύσει (ξορκίσει) την αρνητική ενέργεια που έχει σκεπάσει την Ελλάδα,  λόγω της πολλής δημοκρατίας (λαμογιοκρατίας), με μαγικές κινήσεις των χεριών της.
Εμείς να της ευχηθούμε επιτυχία στο δραματικό έργο που θα παίξει για να "ανασηκώσει" αυτόν τον τόπο. Επιπροσθέτως θα της πρότεινα ν' αρχίσει το ξόρκισμα από τον Πρωθυπουργό και τα μέλη του κυβερνητικού τσίρκου.


Προσέξτε πώς η τραγωδός τινάζει τα χέρια της στο πλάι για να πετάξει την αρνητική ενέργεια στην ανακύκλωση.
Βοήθειά μας!