ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση Τσίπρα, με σχέδιο και συνέπεια, πέτυχε πολλά!


Τάδε έφη Πάνος Σκουρλέτης, και μην ξανακούσω συκοφάντες να λένε το κοντό και το μακρύ εναντίον της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που με συνέπεια εφαρμόζει το εξοντωτικό σχέδιο των πιστωτών. Ντάξει;


Από την πολλή συνέπεια μάλιστα που έδειξε ο Πάνος Σκουρλέτης, μετακινήθηκε στο πρώτο τη τάξει Υπουργείο Εσωτερικών για να την επειδείξει και εκεί. Βλέπετε ο Τσίπρας ανταμοίβει πάντα τους συνεπείς υπουργούς του.
Όσο για τον πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, παραδίδει στο Γιώργο Σταθάκη να κάνει τη βρώμικη δουλειά της πώλησης του 17% της ΔΕΗ, κι αυτός να είναι τσιλιαδόρος, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι αθώος του αίματος τούτου.