ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Ο βρώμικος πόλεμος στη Συρία ίσως κλιμακωθεί σε παγκόσμιο πόλεμο - God forbid!


Φωνές από τη Συρία αντικρούουν Δυτική Προπαγάνδα: Υποστηριζόμενοι από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ τρομοκράτες συμμετέχουν σε αναρίθμητες αγριότητες

By Mark Taliano 
Global Research, November 13, 2016

Ο Jad Nasr ζει στη Συρία. Είναι 29 ετών, και έχει ένα Μάστερ στη αγγλική λογοτεχνία. Μερικές φορές χρησιμοποιεί τα σημαντικά ταλέντα του υπηρετώντας ως μεταφραστής για υψηλούς Σύριους αξιωματούχους, όπως ο μέγας Μουφτής.

Έχει επίσης μια ουλή τραύματος από σφαίρα στο στήθος του, και  δέχεται απειλές για τη ζωή του. Εξηγεί ότι οι τρομοκράτες τον πυροβόλησαν επειδή δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια. Προφανώς, οι τρομοκράτες προτιμούν τη δική τους εκδοχή της «αλήθειας», όπως υπαγορεύεται από την υποστηρικτική των Wahhabi τηλεόραση al Jazeera και Safa, καθώς και απ' όλα τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης  που εκδίδουν μηνύματα που προπαγανδίζονται από τη Δύση.

Η ιστορία του Jad δεν είναι ευχάριστη, και αναδεικνύει το τι πρέπει να αντέξουν οι Σύριοι σε καθημερινή βάση. Λέει ότι ο αδελφός του είχε απαχθεί τον περασμένο χρόνο, και ότι οι τρομοκράτες τον βασάνισαν και κατέστρεψαν τα γόνατά του. Τώρα δεν μπορεί να περπατήσει. Μου είπε, επίσης, ότι ο ξάδερφός του, ο οποίος υπηρετούσε στον Αραβικό στρατό της Συρίας, έχασε το πόδι του όταν Wahhabi βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν στο στρατιωτικό όχημά του. Ένας άλλος ξάδελφος απήχθη το 2012, και παραμένει σε αιχμαλωσία.

Οι τρομοκράτες έχουν ταλέντο στην απαγωγή. Ο Nasr εξήγησε ότι, σε μια επιχείρηση, χρησιμοποίησαν τακτικές ψευδούς σημαίας για να συλλάβουν τανκς, και τελικά να συλλάβουν χιλιάδες Σύριους στρατιώτες στη Δούμα, τη Συρία.

Στους τρομοκράτες αρέσει επίσης να επιδεικνύουν την αμυντική τακτική τους. Μια  από τις αγαπημενες τους είναι να χρησιμοποιούν αιχμαλώτους ως ανθρώπινες ασπίδες.  Η μαρτυρία του Nasr και στοιχεία από βίντεο επιδεικνύουν απαχθέντα άτομα που έχουν τεθεί σε κλουβιά, και χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες σε πλατείες της πόλης. 

Περιττό να πούμε ότι, όταν οι τρομοκράτες καταλαμβάνουν πόλεις ή τμήματα πόλεων, χρησιμοποιούν κατ' ανάγκην ανθρώπινους αιχμαλώτους ως ασπίδες, και ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) αναλαμβάνει τεράστιους κινδύνους πολεμώντας σπίτι σε σπίτι, όπως κάνουν.

Ενώ οι Η.Π.Α., για παράδειγμα, βομβάρδισαν εντατικά τη Φαλούτζα στο Ιράκ, ο SAA δεν έχει αυτή την "πολυτέλεια", δεδομένου ότι αποφεύγει να σκοτώνει Σύριους αμάχους  με κάθε κόστος.

Οι τρομοκράτες ελέγχουν κατεχόμενα εδάφη με ανείπωτη βαρβαρότητα. Ένας  αυτόπτης μάρτυρας της σφαγής στο Adradescribed  περιέγραψε τη σκηνή με αυτά τα λόγια: 
«Οι επαναστάτες άρχισαν να επιτίθενται σε  κυβερνητικά κέντρα, και επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου όλοι οι αστυνομικοί σκοτώθηκαν μετά από μια σύντομη σύγκρουση λόγω του μεγάλου αριθμού των επιτιθέμενων. 
Αυτοί (οι επιτιθέμενοι) στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σημείο ελέγχου που βρίσκεται στην άκρη της πόλης, ενώ προηγουμένως  εισήλθαν σε κλινική, όπου έσφαξαν έναν από το ιατρικό προσωπικό και εξέθεσαν το κεφάλι του στην λαϊκή αγορά. Κατόπιν, έσυραν τη σωρό του μπροστά από κατοίκους οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να δουν τι συνέβαινε. 
Εργαζόμενοι σε αρτοποιείο που αντιστάθηκαν στο να τους πάρουν τα μηχανήματά τους ψήθηκαν στο δικό τους φούρνο.  Ο Jabhat al-Nusra και οι Islamic Front fighters πήγαν από σπίτι σε σπίτι με μια λίστα ονομάτων και κανένας από αυτούς  που απομακρύνθηκαν τότε δεν έχει φανεί."
 Όταν ο Συριακός στρατός προσπαθούσε να εισέλθει στην Adra, οι τζιχαντιστές  έρριχναν γυναίκες και  παιδιά από τους 20.000 αιχμαλώτους κάτω από τους τελευταίους ορόφους μπροστά  στο στρατό.»
Ο Nasr συζήτησε επίσης τα ψέματα που διαδίδονται από τους ιμπεριαλιστές, και γίνονται πιστευτά από τα πλήθη. Λέει ότι για τις τρεις πρώτες εβδομάδες της λεγόμενης «επανάστασης», η αστυνομία και το προσωπικό ασφαλείας διατάχθηκαν να μην κρατούν όπλα. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που 15 από τους φίλους του Nasr σκοτώθηκαν από τους λεγόμενους «ειρηνικούς διαδηλωτές»

Η έκθεση αυτή επιβεβαιώνεται από την ακτιβίστρια ειρήνης Janice Kortright που γράφει: 
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψεύδονται για τη Συρία ... υπήρξαν απόλυτα... και νομίζω ότι οι διευθυντές των Μίντια θα πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τη μονόπλευρη ψευδή αφήγηση που έχουν διαδώσει από τότε που ξεκίνησε ο Συριακός πόλεμος.  Ακόμα και νωρίτερα ... σε όλη την "Αραβική Άνοιξη"  που ενορχηστρώθηκε από τη Δύση με τη χρήση «τζιχαντιστών» (επαγγελματίες  μισθοφόροι, εγκληματίες και ριζοσπάστες με πλύση εγκεφάλου) για να δημιουργήσουν μια «Νέα Μέση Ανατολή» αφιερωμένη στη Δυτική κυριαρχία και τον έλεγχο των φυσικών πόρων. 
Αυτός ο στρατιώτης, από τον οποίο πήραμε συνέντευξη στη Δαμασκό, είναι ένας ήρωας και προσωπικός φίλος. Ένας φίλος στον οποίο έχω εμπιστευτεί τη ζωή μου και θα το έκανα ξανά οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Ήταν ένας από τους στρατιώτες στο Daraa, το Μάρτιο του 2011 (όπου και όταν άρχισε η βία στη Συρία). Αυτή είναι η περιγραφή του και ταιριάζει  με τις περιγραφές των γεγονότων από πρώτο χέρι πολλών άλλων εκεί. 
Η ζωή ενός στρατιώτη της Συρίας είναι πολύ δύσκολη.  Ένας τρομοκράτης που πληρώνεται από τις ΗΠΑ, ή τη Σαουδική ή το Κατάρ βγάζει περίπου $ 300 ή $ 400 το μήνα. Ένας  Σύριος στρατιώτης λαμβάνει το 1/10 αυτού.
Αντιμάχονται έναν εχθρό που συχνά είναι απάνθρωπος. Ξέρω ένα στρατιώτη που είχε κοπεί σε κομμάτια, ενώ οι τρομοκράτες απαγωγείς του είχαν τον πατέρα του στο τηλέφωνο να ακούει το μαρτυρικό θάνατο του γιου του.
ΛΑΘΟΣ: Η Συριακός πόλεμος ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος Άσαντ βάναυσα κατέστειλε ειρηνικές διαμαρτυρίες.
ΑΛΗΘΙΝΟ: Ο Συριακός πόλεμος ήταν σχεδιασμένος ένθερμα από τις ΗΠΑ από το 2005. Στους  Σύριους στρατιώτες και την αστυνομία δεν επιτρεπόταν καν να κρατούν όπλα μέχρις ότου οι «ειρηνικοί διαδηλωτές» είχαν σφάξει αρκετές εκατοντάδες αστυνομικούς και στρατιώτες.
Η Kortright πήρε συνέντευξη από έναν Σύριο στρατιώτη που περιέγραψε τις θανατηφόρες συμπλοκές των άοπλων στρατιωτών με τις αρχικές, εξωτερικά ενορχηστρωμένες, εξεγέρσεις, με αυτά τα λόγια: 
Στρατιώτης: Δεν ξέρω, δεν τους  είδαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Ο καλύτερος φίλος μου πυροβολήθηκε, έτσι ένιωσα οργή και θλίψη. Ένιωσα θυμό, γιατί μας έστησαν ενέδρα με αυτόν τον τρόπο και όλο κι όλο που είχαμε ήταν κλομπ.
Δεν θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Έπρεπε να τρέξουμε, μας πυροβολούσαν σαν πουλιά. Και οι διαδηλωτές μπλόκαραν όλες τις εισόδους που οδηγούσαν σ' εμάς, έτσι τα ασθενοφόρα δεν ήταν σε θέση να μας φτάσουν καθόλου σ' εκείνο το σημείο. 
Μετέφερα τον καλύτερό μου φίλο και αυτό που είχε σημασία για εμάς τώρα ήταν να τον προστατεύσουμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας μέχρι να φτάσουμε σε ασφαλές μέρος. Ενώ τρέχαμε, βλέπαμε τους φίλους μας της πολιτικής αστυνομίας, πώς είχαν σκοτωθεί μπροστά μας ή πυροβοληθεί. 
Ομοίως, ο ερευνητής δημοσιογράφος Rick Sterling, στην περιγραφή του για τις αρχικές βίαιες διαδηλώσειςαπομυθοποιεί την προπαγάνδα ότι «ο Άσαντ σκοτώνει τον ίδιο τον λαό του». 
«Στην πραγματικότητα, υπήρξε μια βίαιη φατρία από την αρχή. Στις πρώτες διαδηλώσεις στην Ντέρα, σκοτώθηκαν επτά αστυνομικοί. Δύο εβδομάδες αργότερα υπήρξε μια σφαγή 60 δυνάμεων ασφαλείας στην Ντέρα.»
Αυτοί  οι ίδιοι "ειρηνικοί διαδηλωτές" ήταν η αιχμή του δόρατος των εργασιών της ενορχηστρωμένης από τη Δύση  «αλλαγής καθεστώτος», όπου η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ξένοι πράκτορες έπαιξαν κεντρικό ρόλο. Η «Αραβική Άνοιξη» ήταν μια ξένη επιχείρηση των Μυστικών Υπηρεσιών από την αρχή.

Πρόσφατες εκτιμήσεις δείχνουν ότι τρομοκράτες από περίπου 100 χώρες σήμερα μαστίζουν τη Συρία. Αυτό, σε συνδυασμό με τις νομικές παρεμβάσεις του «Άξονα Αντίστασης», και τα παράνομα εγκλήματα πολέμου του ΝΑΤΟ και των συμμάχων του, σημαίνει ότι ο βρώμικος πόλεμος στη Συρία γίνεται όλο και περισσότερο ένας παγκόσμιος πόλεμος. Όσοι από εμάς εξακολουθούν να πιστεύουν τα ψέματα του πολέμου ενδυναμώνουν τους ιμπεριαλιστές οι οποίοι μας σπρώχνουν προς το αδιανόητο. 

(πηγή)


Μετάφραση Μαρία Σεφέρου