ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Θρηνήστε για τον εκφυλισμό της "Δημοκρατίας" σας...


Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα. Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύταρε κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι. Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις! Ή θα φέρεις τώρα τα χαρτάκια ή θα γίνει εδώ μέσα της Κρήτης». 

Παύλος Πολάκης: «Είσαι πιστό σκυλί του Σόιμπλε!» 


Κατά τ' άλλα τους φταίει η Χρυσή Αυγή που τους χάλασε τα "χρηστά" κυνοβΟλευτικά ήθη κι έθιμα...


Αχ, κατακαημένη Ελλάδα, από ποιους παλιοτενεκέδες περιμένεις σωτηρία...

Εάν η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη θέλει να λέγεται σοβαρό κόμμα, πρέπει να ξηλώσει πάραυτα τον Άδωνι Γεωργιάδη από αντιπρόεδρο του κόμματος. Είναι απαράδεκτος! Όποια κι αν ήταν η πρόκληση από τον Πολάκη, η αντίδρασή του είναι ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό.

Εκτός των απαράδεκτων ύβρεων, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως θεωρεί τους Κρητικούς κατώτερα όντα και χρησιμοποίησε τον τόπο καταγωγής του Πολάκη ως ύβρι. Εδώ πρόκειται για καραμπινάτο τοπικιστικό ρατσισμό.