ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Πώς το Κογκρέσο των ΗΠΑ μπλόκαρε τον Donald Trump από του να έχει αμυντική συνεργασία με τη Ρωσία


Η δυνατότητα του Donald Trump να καταστρέψει τον ISIS τέθηκε εκτός νόμου (από το Κογκρέσο)


Μία εκπληκτική έκθεση του  Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας που κυκλοφόρησε στο Κρεμλίνο στις 11 Δεκεμβρίου λέει ότι η δυνατότητα του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να καταστρέψει τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (σε συνεργασία με τη Ρωσία) είχε τεθεί εκτός νόμου την προηγούμενη εβδομάδα από τον Πρόεδρο Ομπάμα και παρατάξεις που είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. (...)

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης εντός του Αμερικανικού Κογκρέσου πιστές στον Πρόεδρο Ομπάμα πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα έναν εντυπωσιακό  νέο νόμο 3076 σελίδων, με τίτλο  S. 2943 – Η Πράξη Εξουσιοδότησης της Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2017,  που όχι μόνο δίνει στους Ισλαμιστές τρομοκράτες φορητούς πυραύλους για να καταρρίπτουν αεροπλάνα σε όλο τον κόσμο, αλλά, επίσης, απαγορεύει ρητά σε κάθε Αμερικανό Πρόεδρο να συνεργαστεί με τη Ρωσία για να νικήσουν αυτά τα τέρατα.

Λίγο μετά τη νίκη του στην Αμερικανική Προεδρία στις 8 Νοεμβρίου, σημειώνει η έκθεση, ο εκλεγμένος Πρόεδρος Τραμπ άρχισε διαπραγματεύσεις με το Κρεμλίνο πάνω σ’ ένα master planγια να νικήσουν αυτούς τους Ισλαμιστές τρομοκράτες για πάντα. Ωστόσο οι προσπάθειές τους εκτροχιάστηκαν από το Κογκρέσο των ΗΠΑ που πέρασε αυτό το νέο νόμο απαγορεύοντας σε αυτόν να έχει οποιαδήποτε αμυντική συνεργασία με τη Ρωσία μέχρις ότου ο Υπουργός Άμυνας, σε συντονισμό με τον Υπουργό Εξωτερικών, “παράσχει ένα πιστοποιητικό” ότι η Ρωσία έχει σταματήσει “να κατέχει παράνομα την Κριμαία”.

Η Κριμαία ήταν πάντα ένα ουσιώδες μέρος της Ρωσίας, εξηγεί η έκθεση αυτή. Είχε επανενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία το 2014, μετά από την ψήφο του 95,7% των πολιτών της, που ακολούθησε την ανατροπή από Ομπάμα-Κλίντον της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας, με ό,τι ο γίγας των παγκόσμιων Αμερικάνικων Μυστικών Υπηρεσιών Stratfor (γνωστός και ως Σκιώδης CIA) ονόμασε «το πιο κραυγαλέο πραξικόπημα στην ιστορία». Η ελεγχόμενη από νεο-Ναζί κυβέρνηση που εγκατέστησαν οι ΗΠΑ ψήφισε ένα νόμο που απαγόρευε σε οποιονδήποτε να μιλάει, να διαβάζει ή να ακούει τη Ρωσική γλώσσα.

Καθώς δεν υπάρχει κανένα έθνος στον κόσμο (ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες) που θα παραχωρούσε ποτέ οποιοδήποτε μέρος του εδάφους της ή των πολιτών της σε μια τέτοια ξένη δύναμη, όπως η Ναζιστικά-ευθυγραμμισμένη Ουκρανία, συνεχίζει η έκθεση, αυτός ο νέος νόμος που επιβλήθηκε στον εκλεγμένο Πρόεδρο Τράμπ είναι αδύνατο να ικανοποιηθεί. 

Αυτό σημαίνει ότι ο νέος ηγέτης της Αμερικής δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί με τη Ρωσία για να καταστρέψει τους Ισλαμιστές τρομοκράτες και ότι επαίσχυντα, επίσης, αρνείται στη νέα του διοίκηση 10 εκατ. δολάρια, εκτός εάν ο Τραμπ ακυρώσει τις συνθήκες για Έλεγχο Εξοπλισμών και Ανοικτούς Ουρανούς (Arms Control and Open Skies) με τη Ρωσία. Επιπλέον τον διατάσσει να δώσει 3,4 δισεκατομμύρια χρήματα φορολογουμένων στο ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η συνέχεια εδώ.