ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο αρχισατανιστής δολοφόνος Ασημάκης Κατσούλας


«Στη φυλακή δεν μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Γι' αυτό είμαι σίγουρος», είχε δηλώσει ο αρχισατανιστής Κατσούλας στην απολογία του στις 26/06/95 στο Μεικτό Κακουργιοδικείο της Αθήνας, ενάμιση χρόνο από το Δεκέμβριο του 1993, όταν είχε γίνει γνωστή η σατανιστική δράση του.


Δεν είχε αλλάξει, είπε, αλλά ήταν σε... καλό δρόμο! Μετά από τα δύο ειδεχθή εγκλήματά του, που έπρεπε να τον είχαν συγκλονίσει συθέμελα, ο αρχισατανιστής ομολόγησε ότι δεν είχε αλλάξει! Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο δεν είχε αποκηρύξει το Σατανά, στο όνομα του οποίου θυσίασε δύο ανθρώπινες ζωές! Δεν είχε ξυπνήσει από την πλάνη του! Ο Κατσούλας ήταν κυνικά ειλικρινής, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από τα γράμματα που έστελνε μέσα από τις φυλακές. Δεν είχε προδώσει τον όρκο του στο Σατανά!
«Σειρά επιστολές που γράφηκαν την περίοδο 1996 - 1997 ­ δηλαδή πολλούς μήνες μετά την πρώτη δίκη της υπόθεσης των σατανιστών ­ από τον φερόμενο ως "τελετάρχη" των δολοφονιών Ασημάκη Κατσούλα, με παραλήπτες νεαρές φίλες του από την περιοχή της Παλλήνης και οι οποίες έχουν παραδοθεί προ μερικών μηνών σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Αθηνών, έρχονται σε προφανή αντίθεση με τους ισχυρισμούς και τις διαβεβαιώσεις του κατηγορουμένου περί μεταβολής των αντιλήψεών του. (...) 
Και ακόμη καταγράφεται η εμφανής προσπάθεια του καταδικασθέντος σε δισ. ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη να μυήσει τους παραλήπτες των γραμμάτων του στα... "ιδανικά" του σατανισμού! (...)
Eίναι χαρακτηριστική η αναφερόμενη περιπέτεια μιας κοπέλας και των συγγενών της, που διαμένουν στην περιοχή της Παλλήνης, όπως καταγράφεται σε έγγραφα και καταθέσεις που περιέχονται στον νεότερο φάκελο Κατσούλα, στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας. Η κοπέλα μετά τις γραπτές προτροπές του Κατσούλα, σε επιστολές γεμάτες από σατανιστικά σύμβολα, τον επισκέφθηκε στις φυλακές της Λάρισας. Οι γονείς της, που πληροφορήθηκαν την ενέργειά της αυτή, ζήτησαν να διακόψει τις επαφές της με τον Κατσούλα και ταυτόχρονα κατέφυγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ζητώντας την προστασία της οικογένειας. Στα επόμενα γράμματά του ο Κατσούλας φέρεται να εξεμάνη προχωρώντας σε ανοικτές απειλές». (tovima)
Όπως ήταν επόμενο, οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων για την αποφυλάκιση του Ασημάκη Κατσούλα ήταν έντονες! 

Αλήθεια, τι έγινε μ' εκείνο το βιβλίο που έγραφε ο αρχισατανιστής; Δεν μπόρεσα να εντοπίσω στο διαδίκτυο κάποιο βιβλίο με συγγραφέα τον ίδιο.

«"Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου, όπου περιγράφω τις εμπειρίες μου, τα σφάλματά μου..." τόνισε την προηγούμενη Τρίτη (09/12/1997) ο Ασημάκης Κατσούλας στην εξελισσόμενη διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο. Για του λόγου το αληθές προσκόμισε, την επόμενη μέρα, αντίγραφα των σημειώσεών του...» (tovima)
Πιστεύω ότι ένα βιβλίο του Ασημάκη Κατσούλα όπου θα αποκήρυσσε τον Σατανισμό θα είχε γίνει ευρέως γνωστό, άρα δικαιούμαι να αμφιβάλλω για το κατά πόσον ο ελεύθερος πια Κατσούλας έχει μετανοήσει. 

Οι επιφυλάξεις μου ενισχύονται από περυσινά δημοσιεύματα, με αφορμή το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα με τίτλο "Ο Διάβολος  είναι από την Ελλάδα", όπου ο Ασημάκης Κατσούλας  ως μέλος της "Συνόδου Σατανιστών Ελλάδος" φέρεται  να "έχει ζητήσει με επίσημο κατεπείγον αίτημά του να αφοριστεί ο Νίκος Καρβέλας και να του απαγορευθεί η δήθεν υπεράσπιση του Σατανά γιατί δεν προκαλεί τίποτα περισσότερο παρά γέλιο και απαξίωση για τον μεγάλο Βελζεβούλ." (πηγή

Εάν αυτό αληθεύει, τότε ο Ασημάκης Κατσούλας είναι αμετανόητος, και ως εκ τούτου επικίνδυνος για τέλεση παρόμοιων εγκλημάτων, αν του το ζητήσει ο "Βελζεβούλ"...

Περισσότερα για την υπόθεση των Σατανιστών της Παλλήνης θα βρείτε στο βιβλίο μου "Απομυθοποίηση του Διαβόλου". (free download). 
Για τις θέσεις της Βίβλου για το Σατανά, δείτε εδώ
Για τους δαίμονες, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, δείτε εδώ.Διαβάστε εμπειρίες πρώην σατανιστών εδώ.