ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Νίκος Μιχαλολιάκος: Ο προϋπολογισμός, εκτός από μνημονιακός, είναι και ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ


Βουλή, 10/12/2016 -ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή): Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, συζήτηση σήμερα επί του Προϋπολογισμού, μια ιδιαίτερα σημαντική από πολιτικής πλευράς συζήτηση, η οποία όμως από τους προηγούμενους ομιλητές επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων στόχευσε και σε άλλα ζητήματα. Μοιραία θα το κάνω και εγώ.

Θα αρχίσω από την σχετικά πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας μας στην Κούβα, για να τιμήσει την μνήμη του Φιντέλ Κάστρο. Και ήταν, δυστυχώς, ο μοναδικός Πρωθυπουργός της Ευρώπης που πήγε στην Κούβα, για να τιμήσει έναν ηγέτη ενός κράτους κομμουνιστικού. Αλλά κατά τα άλλα δηλώνετε, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και άπαντες οι αριστεροί, υπέρμαχοι της Δημοκρατίας.

Ας δούμε τι είδους δημοκρατία, λοιπόν, είχε ο Φιντέλ Κάστρο. 
Οι εξόριστοι Κουβανοί είναι ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 20%, άνω των δύο εκατομμυρίων από τα έντεκα εκατομμύρια.
Το 1994 επτά χιλιάδες Κουβανοί βομβαρδίστηκαν στα πλοιάρια στα οποία ευρίσκοντο και πέθαναν προσπαθώντας να διαφύγουν από την Κούβα.
Από δεκαπέντε χιλιάδες έως δεκαεπτά χιλιάδες Κουβανοί πολιτικοί αντίπαλοι του καθεστώτος έχουν εκτελεστεί επί των ημερών του Κάστρο.
Και όμως ο επικεφαλής μιας υποτίθεται δημοκρατικής κυβερνήσεως πήγε να τιμήσει αυτόν τον ηγέτη. Και λυπάμαι πάρα πολύ, διότι το κόμμα το οποίο επαγγέλλεται την δεξιά – επαγγέλλεται την δεξιά, δεν είναι δεξιά - δεν έθεσε πολιτικό ζήτημα για την επίσκεψη αυτή.

Μάλιστα, η περίπτωση της Κούβας είχε απασχολήσει και την ελληνική κοινή γνώμη το 1986, όταν ένας πολιτικός κρατούμενος του στυγνού μαρξιστικού καθεστώτος της Κούβας, ο Αρμάντο Βαλαντάρες, ο οποίος είχε σαπίσει επί είκοσι δύο χρόνια βασανιζόμενος στις φυλακές του κομμουνιστικού καθεστώτος, είχε λοιδορηθεί και είχε υβριστεί βάναυσα από τους ενταύθα υπερμάχους της μαρξιστικής δικτατορίας του Φιντέλ Κάστρο.

Με αφορμή, μάλιστα, ένα βιβλίο, το οποίο εξέδωσε τότε, δημοσιεύθηκε μια συνέντευξή του στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο» και η συνέντευξη αυτή προκάλεσε καταιγισμό ύβρεων και ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα «Το Ποντίκι» ότι είναι έμμισθος πράκτορας της CIA. Τότε το «Το Ποντίκι» εμηνύθη από τον Κουβανό αυτόν διανοούμενο. Συνήγορος υπερασπίσεως της εφημερίδας «Το Ποντίκι» ήταν ηγετικό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς, η οποία δήθεν υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και την οποία εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σιωπή, λοιπόν, και από τη Νέα Δημοκρατία, ανοχή στην Αριστερά. Δεν χάνει ευκαιρία ο εκάστοτε επικεφαλής του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως να λέει ότι σέβεται τους αγώνες της Αριστεράς. Μα, τότε γιατί ζητά τους ψήφους της Δεξιάς; Δεν το έχω αντιληφθεί.

Ανοχή πλήρης, γιατί ζούμε σαράντα δύο χρόνια ιδεολογικής και πολιτικής επιβολής της Αριστεράς και οι μόνοι που έχουν απομείνει και, επιτέλους, υπάρχει μια φωνή αντιστάσεως ενάντια στη μαρξιστική τυραννία είμαστε εμείς, οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Έχουμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα της ελληνικής ιστορίας και στον τρόπο, με τον οποίον βάναυσα ο ΣΥΡΙΖΑ εν ονόματι ενός εθνομηδενισμού προσπαθεί να τα διαστρεβλώσει.

Ακολουθώντας αυτήν τη γραμμή, λοιπόν, και ο Πρωθυπουργός, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας τα μνημόσυνα λόγια στον Φιντέλ Κάστρο, είπε και το εξής: «Ελευθερία ή θάνατος ήταν το σύνθημα της Ελληνικής Επαναστάσεως το 1821. Patria o muerte ήταν το σύνθημα της Κουβανικής Επαναστάσεως του 1959». 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλαδή, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραλλήλισε την εξέγερση της Κούβας του 1959, που ήταν μια εξέγερση εναντίον ενός αντιλαϊκού καθεστώτος, με την εθνική επανάσταση του 1821.

Όμως, στον κ. Τσίπρα απαντά ο ίδιος ο Γέρος του Μοριά, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης –και καλό είναι να ακούγονται τα λόγια αυτά εδώ ενάντια στους διαστρεβλωτές της ελληνικής ιστορίας -, ο οποίος είχε πει: 
«Η επανάσταση η δική μας δεν ομοιάζει με καμιά απ’ όσες γίνονται σήμερα εις την Ευρώπη. Της Ευρώπης οι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιος πόλεμος. Ο δικός μας πόλεμος ήταν ο πλέον δίκαιος. Ήταν έθνος με έθνος».
Στην Κούβα δεν ήταν έθνος με έθνος. Ήταν Κουβανοί εναντίον Κουβανών.

Είναι δεδομένο ότι αποτελεί μόνιμο στόχο των εθνομηδενιστών της Αριστεράς η διαστρέβλωση της εθνικής μας ιστορίας. Επειδή, όμως, είστε όπως δηλώνετε –και το πιστεύω - αριστεροί, καλό θα είναι να σας αναγνώσω ένα απόσπασμα από το έργο του Γιάννη Κορδάτου, του ιστορικού της Αριστεράς, ο οποίος συγκεκριμένα αναφέρει για την Ελληνική Επανάσταση του 1821, απαντώντας στον παραλληλισμό της με την κουβανική εξέγερση και ανατροπή τότε του Μπατίστα του 1959:
«Η ελληνική επανάσταση του 1821 είναι ένας μεγάλος σταθμός. Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των προγόνων μας, από τη μια μεριά, έδειξε τη ζωτικότητα της φυλής μας και, από την άλλη, το ξεχαρβάλωμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας». 
Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, όμως.

Εκεί, όμως, όπου πραγματικά θα πρέπει να αναζητήσετε δικαιολογίες και να κάνετε τις γνωστές δογματικές συζητήσεις σας, για να βρείτε απάντηση στο ερώτημα, σ’ αυτά που λέει ο Κορδάτος, είναι στο παρακάτω απόσπασμα από το βιβλίο του το «Αγροτικό Ζήτημα», που βρίσκεται στον τόμο 21 της «Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους» του Κορδάτου, όπου γράφει χαρακτηριστικά:
«Δεν πρέπει να βλέπουμε την ελληνική επανάσταση σαν κίνημα πολιτικοοικομικό και κοινωνικό και ούτε με τα σημερινά ιδεολογικά κριτήρια να ερμηνεύσουμε ορισμένα γεγονότα του 1821. Η επαναστατημένη Ελλάδα του 1821 δεν ήταν η Ρωσία του 1917. Εν ονόματι του αριστερισμού δεν πρέπει να γίνεται παραποίηση της ιστορίας».
Και αυτό απευθύνεται σε όλους εσάς, «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Εν ονόματι του αριστερισμού μην διαστρεβλώνετε την ελληνική ιστορία. Το 1821 ήταν επανάσταση εθνική, των Ελλήνων και όχι κοινωνική!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Συζητάμε σήμερα για τον προϋπολογισμό. Την ίδια ώρα έχουμε ένα δημοσίευμα της «WALL STREET», που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας σχετικά μας με τους λεγόμενους πρόσφυγες. Κάποιοι είναι όντως πρόσφυγες, κάποιοι άλλοι είναι παράτυποι μετανάστες. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε «παράτυποι»: ότι δεν έβαλαν σωστά τη σφραγίδα ή ότι δεν είχαν χαρτόσημο; Είναι παράνομοι μετανάστες, είναι λαθρομετανάστες!

Δεκατρείς χιλιάδες, λοιπόν, από αυτούς, που καταγράφηκαν σε χώρους φιλοξενίας μεταναστών, αγνοούνται! Δεν ξέρετε πού βρίσκονται. Αυτά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν σε μια πολιτισμένη πολιτεία.

Φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει γίνει Φαρ Ουέστ, με ιθαγενείς, με Ινδιάνους, με καουμπόηδες. Άγρια Δύση έχετε κάνει την Ελλάδα! Αγνοούνται δεκατρείς χιλιάδες άτομα, μια ολόκληρη πόλη!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε πρόταση επαναφοράς της Συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ», σύμφωνα με την οποία, ως γνωστόν, όσοι περάσουν τα σύνορα της Ελλάδος από τον Μάρτιο του 2017 και μετά και βρεθούν στην Ευρώπη θα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα.

Η κατάσταση αυτή θυμίζει αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία, όπου οι Αυστραλοί έχουν βρει ένα νησί κάπου τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αυστραλία, τη νήσο Muara, εάν θυμάμαι καλά το όνομά της, όπου εκεί προωθούν τους λαθρομετανάστες.

Την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι, λίγο μετά την απειλή του Ερντογάν ότι θα εξαπολύσει τρία εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη, τι έκαναν; Μερίμνησαν και ενεργοποίησαν τη Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ», με τη σύμφωνη γνώμη, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, του δικού σας στελέχους – ήταν Αντιπρόεδρος του κόμματός σας -, του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Και γιατί τον Μάρτιο και όχι τον Ιανουάριο του 2017; Μα, από τον Μάρτιο ανοίγει ο καιρός και θα αρχίσουν να έρχονται τα πλοία. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτή τη ζούγκλα; Πιστεύω όχι! Και οι μόνοι που ειλικρινά αντιστέκονται σε αυτή την κατάσταση είναι οι χρυσαυγίτες, που λένε με κάθε τρόπο ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε όλους αυτούς οι οποίοι έρχονται χωρίς ευθύνη της Ελλάδος!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Ταυτόχρονα με το μέγα αυτό εθνικό θέμα, έχουμε τις δηλώσεις Ερντογάν για διεκδίκηση των ελληνικών νήσων και για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης. Ας ειπωθεί στην Αίθουσα αυτή, ίσως για πρώτη φορά –μόνο στον Μεσοπόλεμο ίσως να είχε ακουστεί - ότι με τη Συνθήκη της Λωζάνης η Ελλάδα δεν κέρδισε. Έχασε περισσότερα από αυτά που έχασε από στρατιωτικής πλευράς.

Τόσο ο Στρατηγός Πάγκαλος όσο και ο επικεφαλής του Πολεμικού μας Στόλου Χατζηκυριάκος, επέμεναν ότι πρέπει να διεκδικηθούν η Ίμβρος, η Τένεδος και η Ανατολική Θράκη. Και εν αγνοία της ελληνικής Κυβερνήσεως ο Ελευθέριος Βενιζέλος –και γι’ αυτό είναι υπόλογος έναντι της ελληνικής ιστορίας- προχώρησε στην υπογραφή αυτής της Συνθήκης, την οποία έχουν παραβιάσει οι Τούρκοι: Στην Ίμβρο και στην Τένεδο ζούσαν αποκλειστικά ελληνικοί πληθυσμοί και ελάχιστοι Τούρκοι. Σήμερα ζουν ελάχιστοι Έλληνες και δέκα χιλιάδες και πλέον Τούρκοι.

Και είναι πραγματικά κατάντημα για μια υπερήφανη χώρα, να θεωρούμε εθνικό επίτευγμα ότι θα λειτουργήσει και πάλι νηπιαγωγείο στην Ίμβρο με τρία παιδάκια.
Εκεί έχουμε καταντήσει, εκεί που άνθιζε ο ελληνισμός, εκεί σήμερα να κυριαρχεί τελείως η Τουρκία.

Και δημιούργησε αγανάκτηση και οργή η επίσκεψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο. Θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν πάει στο Καστελόριζο και τον Μάιο του 2016. Δεν πήγαν με αφορμή αυτή την επίσκεψη.
Και εν ονόματι της εθνικής ενότητος θα πηγαίναμε με οποιονδήποτε στο Καστελόριζο, γιατί το Καστελόριζο, που ο Ερντογάν λέει ότι είναι τουρκικό, είναι Ελλάδα, πολύ περισσότερο Ελλάδα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγαλουπόλεις. 

Στο Αιγαίο χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος, εκεί όπου έδωσαν τη ζωή τους οι τρεις γενναίοι αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, ο Γιαλοψός, ο Καραθανάσης και ο Βλαχάκος.
Εκεί βρέθηκαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και βγήκε μια απαράδεκτη, υβριστική και συκοφαντική ανακοίνωση από την ομάδα των λεγομένων «53+» του κόμματος της Κυβερνήσεως, του ΣΥΡΙΖΑ, για την επίσκεψη στο Καστελόριζο, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η επίσκεψη της Κυβέρνησης μαζί με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στα ακριτικά νησιά ξεπλένει ένα υπόδικο κόμμα με εγκληματική δράση».

Σοβαρώς; Βγάλατε και δικαστική απόφαση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Το τεκμήριο της αθωότητος για εσάς ίσχυε μόνο για τους δολοφόνους της «17 Νοέμβρη»; Γίνεται μια δίκη. Γιατί δεν σέβεστε την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης που θα προκύψει;

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Ο συναγελασμός μαζί τους σε ένα σόου τόσο εύκολης και πατριδοκάπηλης λογικής εντάσσεται στον τρόπο παραγωγής της πολιτικής». Δεν ήταν σόου η επίσκεψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο. Ίσως είναι σόου για εσάς. Και γιατί να μην είναι;

Ο επικεφαλής της ομάδος των «53+», από ό,τι ξέρω, ο Υπουργός των Οικονομικών έχει γεννηθεί στην Ολλανδία, έχει μεγαλώσει στην Αγγλία. Έχει υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό; Εγώ προσωπικά, φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα αξιωματικού, έχω υπηρετήσει στο Κάστρο της Μυτιλήνης και έχω δει απέναντι τα φώτα στο Αϊβαλί, που ήταν μια ελληνική πόλη.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ: Εγώ έχω υπηρετήσει είκοσι τέσσερις μήνες στα τεθωρακισμένα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Εάν είχε υπηρετήσει, όπως μου λέτε, αγαπητέ κύριε, θα είχε υπηρετήσει ένα τρίμηνο με έναν ειδικό σκανδαλώδη νόμο, που είχαν κάνει ως…

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ: Εγώ έχω υπηρετήσει είκοσι τέσσερις μήνες στα τεθωρακισμένα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Τι είπατε, κύριε;

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ: Είκοσι τέσσερις μήνες στα τεθωρακισμένα!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Εύγε! Εσείς έχετε υπηρετήσει είκοσι τέσσερις μήνες.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Κύριε Μιχαλολιάκο, συνεχίστε, σας παρακαλώ. Δεν κάνουμε τώρα διαγωνισμό για το ποιος έχει υπηρετήσει περισσότερο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Μάλιστα.
Μήπως ξέρετε τίποτα για το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι υπέρ των αρνητών στράτευσης και των λιποτακτών; Έχετε ακούσει τίποτα; Καμμία ανακοίνωση για το δίκτυο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που είναι συνδεδεμένο με το κίνημά σας, έχετε ακούσει ποτέ; Εμείς φορέσαμε την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη και αξιωματικού και υπηρετήσαμε και στη Μυτιλήνη και στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και παντού.

Ο Πρόεδρός σας, αφού θέλετε να το χοντρύνουμε, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι με βίσμα υπηρέτησε στο Πεντάγωνο, παίρνοντας ενδιάμεσα αναβολή.
Ας μη μιλάτε, λοιπόν, για πατριωτισμό. Ας μη μονοπωλείτε τον πατριωτισμό. Ο πατριωτισμός ανήκει σε όλους.

Μάλιστα, για την επίσκεψη αυτή στο Καστελόριζο η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», που απηχεί τις απόψεις του Ερντογάν δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Επικίνδυνο σόου των Ελλήνων» -συμφωνεί με τους «53+»- και ασκεί οξεία κριτική στην Ελλάδα και κατηγορείται η Χρυσή Αυγή ως ακραίο φασιστικό κόμμα.

Επίσης, εξαίρεται η στάση της Νέας Δημοκρατίας, που χαρακτηρίζεται ως ώριμο κόμμα, που αποφεύγει να παίρνει φασιστικές θέσεις εναντίον της Τουρκίας, αλλά και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Θα ήθελα να πω προς τους συναδέλφους αυτών των κομμάτων ότι όταν σας συγχαίρουν οι Τούρκοι, σας συλλυπείται ο ελληνικός λαός και η Ιστορία!

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Και επιτέλους, σε αυτή την κρίσιμη περίσταση που η τουρκική απειλή είναι ωμή και δεδομένη, έχουμε ένα casus belli που ψήφισε η τουρκική Εθνοσυνέλευση, το οποίο λέει ότι αν η Ελλάς ασκήσει το νόμιμο από το διεθνές δίκαιο δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα δώδεκα μίλια, αυτό αποτελεί casus belli, δηλαδή αιτία πολέμου.

Μήπως θα έπρεπε, λοιπόν, τώρα που ο Ερντογάν απειλεί με πόλεμο, απειλεί με διεκδίκηση των ελληνικών νήσων, και εμείς από την πλευρά μας, και η Ελληνική Βουλή ομόφωνα να ψηφίσει το δικό της casus belli, ότι, αν αφήσει να περάσουν στην Ελλάδα αυτά τα εκατομμύρια των προσφύγων και των λαθρομεταναστών, αποτελεί αυτό για την Ελλάδα casus belli;

Διακόσιοι σαράντα την Πέμπτη, διακόσια εξήντα έξι την Παρασκευή, τριακόσιοι τριάντα σήμερα πέρασαν. Τα καραβάνια του Ερντογάν έχουν αρχίσει να έρχονται! Σταματήστε τα! Είναι εθνικό σας χρέος.
(Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ)
Και επιτέλους, στα εθνικά θέματα θα πρέπει ολόκληρη η Βουλή να έχει μία γνώμη. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει. Και πώς να έχει, όταν πολλοί από τους κυβερνητικούς Βουλευτές δεν έχουν καμία αντίρρηση να αποκαλούνται τα Σκόπια Μακεδονία, σκυλεύοντας την ελληνική ιστορία με την αλυτρωτική της αυτή πολιτική. Πολλοί από αυτούς υπήρξαν θαυμαστές του Ενβέρ Χότζα, ο οποίος είχε σκλαβώσει τη Βόρειο Ήπειρο, η οποία ακόμη παραμένει σκλαβωμένη.

Και μια και είναι καυτό το θέμα του Κυπριακού, να πω ότι για εμάς σωστή είναι η θέση του Αρχιεπισκόπου της Κύπρου, ο οποίος είπε ότι προκειμένου να βρεθεί τέτοια λύση, όπως αυτή που μαγειρεύει ο Αναστασιάδης, καλύτερα να μην βρεθεί λύση.

Η σωτηρία θα έλθει από την Ευρώπη, μας είπε η Νέα Δημοκρατία και συμφώνησε στη συνέχεια και το ΠΑΣΟΚ, η προγενεστέρα του ΣΥΡΙΖΑ κατάσταση στον χώρο της λεγομένης Κεντροαριστεράς, και ότι με την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παύει ο τουρκικός κίνδυνος.

Απαντάει σε όλους αυτούς ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, προερχόμενος από την Αριστερά, με εξέχοντα πατριωτικό λόγο στα θέματα αυτά. 
Γράφει τα εξής:
«Ενώ η Ελλάδα προσανατολίστηκε ψυχή τε και σώματι στην Ευρώπη, για να διασφαλιστεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός τους προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας.
Η τουρκική επιρροή θα ασκείται πάνω στην Ελλάδα όχι άμεσα, αλλά μετριασμένη, μέσω των αμερικανικών και ευρωπαϊκών αγωγών, και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά να αρχίσει κάποτε να θεωρεί και η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του εξευρωπαϊσμού της. Και οι "πολιτισμένοι" άνθρωποι θα έχουν ξεπεράσει τους εθνικιστικούς αταβισμούς και δεν ξεκινούν πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα στον εκλεπτυσμένο μας κόσμο όσο είναι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.»
Εμείς δεν δεχόμαστε αυτόν τον εκλεπτυσμένο σας κόσμο. Δεν είμαστε πολιτισμένοι. Και εν ονόματι της εθνικής τιμής, αν χρειαστεί, και πόλεμος με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας ελευθερία και κυριαρχία!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Αναζητάτε προστάτες και όταν στις 14 Αυγούστου του 2015 γινόταν εδώ η συζήτηση για τη συμφωνία, η οποία θα υπογραφόταν, που ήταν το νέο μνημόνιο, συμφωνήσατε απολύτως, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι χωρίς το ευρώ η Ελλάδα καταστρέφεται.

Στο σημείο αυτό θα σας διαβάσω σχετικά με τους προστάτες, προστάτες που έχει εδώ και διακόσια χρόνια η Ελλάδα. Εσείς η Αριστερά, που ήσασταν πάντα στη συνθηματολογία κατά των προστατών, τώρα σπεύδετε να απολαύσετε την εύνοιά τους. Και δεν είναι τυχαίο. Και είναι πράγματι τραγελαφικό. Λίγες ημέρες πριν επισκεφθεί την Κούβα ο Πρωθυπουργός σας, για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο, είχε υποδεχθεί στην Ελλάδα τον Μπαράκ Ομπάμα της καπιταλιστικής Αμερικής. Από τον Μπαράκ Ομπάμα στον Φιντέλ Κάστρο ένα μνημόνιο δρόμος ήταν μέσω του Ινστιτούτου Λεβί. Αυτοί είστε, λοιπόν.

Λέει, λοιπόν, ο Ανδρέας Κάλβος, τον οποίο θα χαρακτηρίζατε φανατικό: 
«Καλύτερα, καλύτερα διασκορπισμένοι οι Έλληνες να τρέχωσι τον κόσμον με εξαπλωμένην χείρα ψωμοζητούντες παρά προστάτας να ’χωμεν. Το χέρι όπου προσφέρετε ως προστασίας σημείον εις ξένον έθνος έπνιξε και πνίγει τους λαούς πάλαι και ακόμα».
 Μας πνίγει η προστασία όλων αυτών τις τελευταίες δεκαετίες και έτσι καταντήσατε την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.

Έρχομαι στον προϋπολογισμό, σε έναν προϋπολογισμό που σε ό,τι φορά την εθνική άμυνα είναι θλιβερός. Το μνημόνιο, κύριοι, το πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες. Ήδη για την περίοδο 2009-2016, η εθνική άμυνα έχει υποστεί περικοπές, συνολικές μειώσεις της τάξεως των 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ποσοστό άνω του 52%.

Είναι εξοργιστικό η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που υποφέρει να βλέπει να προβλέπεται ένα ποσό 14 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την εθνική άμυνα και 25 εκατομμύρια ευρώ για το Υπουργείο του κ. Μουζάλα για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες.

Πραγματικά θα έπρεπε, αν είχαμε μια εθνική κυβέρνηση, σήμερα στον προϋπολογισμό να υπάρχει μια εγγραφή, μια εγγραφή σημαντική, και αυτή δεν είναι άλλη από το κατοχικό δάνειο. Οι Γερμανοί είχαν πληρώσει τρεις δόσεις και μετά -το είπε ο ιστορικός Χάγκεν Φλάισερ- είχαν εγγραφές στο 1945 ακόμη για το κατοχικό δάνειο.

Επί του θέματος σας παραθέτω απόσπασμα από άρθρο του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, του κ. Παυλόπουλου στη δική σαςεφημερίδα, την ΑΥΓΗ, που λέει: 
«Οι σημερινοί ισχυρισμοί του Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόιμπλε αναφορικά με τις απαιτήσεις της Ελλάδος είναι προδήλως και προκλητικώς εσφαλμένοι. Όχι μόνο δεν υφίσταται ζήτημα παραγραφής ή προηγούμενης ρύθμισης, όπως ισχυρίζεστε, αλλά αντιθέτως οι ως άνω ελληνικές απαιτήσεις είναι πλήρως ενεργές από νομική άποψη».
Εμείς, λοιπόν, που μας λέτε ναζιστές, σας λέμε να ζητήσετε το κατοχικό δάνειο. Εσείς τελικά που είστε υποτεταγμένοι στην πολιτική της Μέρκελ, δεν ζητάτε το κατοχικό δάνειο και είστε υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό που υποφέρει. Το ύψος αυτού του κατοχικού δανείου σύμφωνα με το Spiegel είναι όσο περίπου και το χρέος.

Περικοπές δαπανών από κάθε πλευρά και ανάμεσα σε όλα τα άλλα μια παροχή 300 ευρώ σε κάθε χαμηλοσυνταξιούχο. Πιστεύετε ότι με 300 ευρώ θα αγοράσετε και την ψήφο τους; Είστε πολύ μακριά νυχτωμένοι!

Επιπλέον έχουμε αύξηση δραματική των έμμεσων φόρων, δηλαδή στο πετρέλαιο, στη βενζίνη, στα τσιγάρα. Είναι φόροι άδικοι τους οποίους θα πληρώσει ολόκληρος ο λαός.

Ο προϋπολογισμός σας αυτός είναι μνημονιακός και γι’ αυτό θα τον καταψηφίσουμε. Εκτός, όμως, από μνημονιακός είναι και παράλογος, δεν στέκει στη λογική, γιατί από τη στιγμή που οι Έλληνες έχουν ανεξόφλητες οφειλές στο Δημόσιο 91 δισεκατομμυρίων ευρώ, εσείς τους ζητάτε να δώσουν άλλα 46 δισεκατομμύρια.

Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό σας. Η Χρυσή Αυγή σηκώνει τη σημαία της εθνικής αντιστάσεως ενάντια στα μνημόνια και για τα εθνικά θέματα για τα οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με συνέπεια για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.


(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)