ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα, "Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία", γιορτάζουμε όλοι!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, σύντροφοι στη νοητική, ηθική και συναισθηματική αναπηρία! Σήμερα γιορτάζουμε ΟΛΟΙ! Δηλαδή ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ανθρωπότητα, λόγω της ολοκληρωτικής αναπηρίας των ανθρώπων, τουτέστιν της ανικανότητάς τους να συμπεριφερθούν ως σκεπτόμενα ζώα. Είμαστε όλοι δίποδα μεν, ά-λογα δε. Homo Sapiens στα βιβλία, σάπιοι στην ουσία.
Μας χάρισε ο Θεός έναν πανέμορφο πλανήτη, με όλα τα αγαθά της γης, για να ζούμε υγιείς κι ευτυχισμένοι, κι εμείς οι νοητικά ανάπηροι τι κάνουμε; Αντί για παράδεισο τον μετατρέψαμε σε επίγεια κόλαση...

Μολύναμε το χώμα, το νερό και την ατμόσφαιρα και τώρα πίνουμε, τρώμε και αναπνέουμε δηλητήρια!

Και γιατί το κάναμε αυτό; Διότι λόγω της νοητικής αναπηρίας μας, που δυστυχώς δεν μπορεί να διαγνωστεί με το μικροσκόπιο των εργαστηρίων και δεν είναι θεραπεύσιμη με φάρμακα:


 • Επιλέγουμε το μίσος αντί για την ΑΓΑΠΗ.
 • Ηδονιζόμαστε με την κακία και την εκδικητικότητα αντί για την ΚΑΛΟΣΥΝΗ και τη ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
 • Προκρίνουμε τον άκρατο και δολοφονικό ανταγωνισμό αντί για τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και την ευγενική ΑΜΙΛΛΑ.
 • Ρέπουμε προς την εκμετάλλευση αντί για την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
 • Επιδιώκουμε την κυριαρχία αντί για τον ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ.
 • Απεργαζόμαστε τον πόλεμο αντί για την ΕΙΡΗΝΗ.
 • Λατρέψαμε το Μαμμωνά-χρήμα αντί για τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ μας.
 • Αναζητούμε την ευτυχία στην άκρατη ικανοποίηση των ενστίκτων και των αισθήσεων αντί στον συντονισμό μας με τις ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ.
 • Θεοποιούμε τη σωματική ομορφιά και περιφρονούμε ως ανάξιο λόγου το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ. 
 • Σακατέψαμε τον κοινό νου, τη ΛΟΓΙΚΗ, και στη θέση της ενθρονίσαμε τον παραλογισμό και την τρέλα.
 • Υποτιμούμε και παραβιάζουμε τους νόμους της ΦΥΣΗΣ και εγκωμιάζουμε το αφύσικο και τη διαστροφή.
 • Αποδεχόμαστε ως ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ το "δίκιο" του ισχυροτέρου, και πιστεύουμε ότι έχουμε μόνο δικαιώματα (από τους εξωγήινους άραγε;) χωρίς υποχρεώσεις.
 • Κάναμε το ψέμα τρόπο ζωής, πλανώντες και πλανώμενοι, και απορρίψαμε μετά βδελυγμίας την ΑΛΗΘΕΙΑ, περιθωριοποιώντας, δαιμονοποιώντας ή γελοιοποιώντας τους ελάχιστους υποστηρικτές της.
 • Πιστέψαμε, επειδή δεν καταλαβαίνουμε τις συνέπειες των λόγων και των έργων μας, ότι δεν θα υπάρξουν ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ότι δεν θα θερίσουμε - ατομικά και συλλογικά - ό,τι σπείραμε, ότι δεν θα θερίσουμε θύελλες παρότι σπέρνουμε ανέμους.

Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους και για μύριους άλλους που κάνουν τη ζωή μας κόλαση, καταδικάζοντάς μας να αρρωσταίνουμε και να δυστυχούμε, ζώντας μονίμως στη στέρηση, στο άγχος, στο φόβο και στην ανασφάλεια, συνάγεται εύκολα το συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι είμαστε νοητικά και ψυχικά ανάπηροι. 

Άρα γιορτάζουμε όλοι σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. 

 Χρόνια Πολλά και καλά κρασιά σύντροφοι!!!!