ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Αναπαλαίωση πολιτικών αποβλήτων και λοιπές γελοιότητες


«Μία συμπαγής μέσα στην πολυμορφία της και ισχυρή Κεντροαριστερά μπορεί να ωθήσει προς τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές 
 που έχει ανάγκη η χώρα».


Τι έκανε λέει; Άκουσα καλά ή ονειρεύομαι; Ας τσιμπηθώ καλύτερα για να σιγουρευτώ ότι είμαι ξύπνια. "Too good to be true" θα έλεγαν οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Πολύ καλό για νάναι αληθινό! 

Δηλαδή από αύριο, παίδες,  θα έχουμε μια - προσδεθείτε! - "Κεντροαριστερά" και συμπαγή και πολύμορφη; Τι λε ρε παιδί μου;  Αυτό που μας έλειπε δηλαδή, διότι ο (τ)ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα το πήγε πολύ "αριστερά" το πράμα, άσχετο αν εμείς οι αγεωμέτρητοι δεν το κατανοήσαμε.

Και  μάλιστα αυτή η "Κεντροαριστερά" της Φώφης και του Γιωργάκη θα είναι, λέει, και ισχυρή! Αυτό που χρειαζόμαστε, δηλαδή, για να στανιάρουμε! Δεν σας έλεγα εγώ θαρσείτε, μη ταρασσέσθω υμών η καρδία, πιστεύετε εις την Φώφη και εις τον Γιωργάκη πιστεύετε, διότι έχουν άσσο στο μανίκι; 

Κι εκεί που οι λιμοκτονούντες ιθαγενείς είχαν χάσει τον ύπνο τους διότι ανησυχούσαν για το ποιος θα έκανε τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές που απαιτεί ο Σόιμπλε και έχει ανάγκη η χώρα, εκείνες δηλαδή που το ρημάδι το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε στα 22 τόσα χρόνια που κυβέρνησε, θα τις κάνει τώρα η Φώφη με τον Γιωργάκη! Εδώ γελάν κι οι κότες!  Ακούστε τες αν δεν με πιστεύετε:Στη συνέχεια παραθέτω ολόκληρη την σπαρταριστική ανακοίνωση της Φώφης και του Γιωργάκη για να γελάσει το πικραμένο από τον εμπαιγμό της "Δημοκρατίας" χειλάκι μας:

«Η χώρα πρέπει επί τέλους να αποκτήσει προοπτική εξόδου από την κρίση. Χρειάζεται, γι’ αυτό, ένα καλά συγκροτημένο σχέδιο προοδευτικών αλλαγών στην παραγωγή, στο κράτος, στους θεσμούς, στο πολιτικό σύστημα.

Για να υπηρετηθεί η ανάγκη αυτή, απαιτείται να αποκτήσουν κρίσιμο πολιτικό βάρος οι προοδευτικές δυνάμεις, οι δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, δηλαδή απαιτείται να υπερβούν τη σημερινή αρνητική κατάσταση του πολυκερματισμού τους.

Μια συμπαγής, μέσα στην πολυμορφία της, και ισχυρή Κεντροαριστερά μπορεί να ωθήσει προς τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα, αφενός, όπως και να ωθήσει σε συνέργειες ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας να μπει τέλος στην κρίση, αφετέρου.
Με αφετηρία τις σκέψεις αυτές για τη χώρα και τους πολίτες, εκφράζουμε την κοινή μας βούληση να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε 
για την ανασύνταξη και την ενότητα της ευρείας δημοκρατικής παράταξης,
για την ανασύνταξη και την ενότητα των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της οικολογίας και του πολιτικού φιλελευθερισμού.
Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συμμετάσχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην προσπάθεια ενίσχυσης και ενοποίησης του χώρου, διατηρώντας τη δική του διακριτή φυσιογνωμία, διατηρώντας την πολιτική και οργανωτική του αυτοτέλεια, όπως άλλωστε και οι άλλες συμπράττουσες πολιτικές δυνάμεις.

Το ΚΙΝΗΜΑ θα συμβάλλει με τη δική του ιδιαίτερη φωνή στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης, πειστικής και ολοκληρωμένης αφήγησης της ενωμένης προοδευτικής παράταξης για το μέλλον της χώρας και των πολιτών της.

Τα περαιτέρω διαδικαστικά και οργανωτικά βήματα της συνεργασίας θα εξειδικευθούν σύντομα, αφού προηγουμένως συζητηθούν στα πολιτικά όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.»

Εδώ μιλάμε για πολύ θέατρο παίδες! Και για εντελώς απροκάλυπτο και προκλητικό δούλεμα! Είδες η Φώφη τι έκρυβε μέσα της;

Το πολιτικό υβρίδιο, λοιπόν, που προκύπτει από την ένωση της Φώφης και του Γιωργάκη θα ανασυντάξει, λέει, και θα ενώσει (κάτω από τα αέναα μνημόνια και τον διαχρονικό κόφτη...) όοολη την ευρεία δημοκρατική παράταξη! 

Και σα να μη μας έφτανε αυτό,  απείλησαν ότι θα ανασυντάξουν και θα συνενώνουν όοολες τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού!  (Αφήστε και κάτι για τον ομογάλακτο (τ)ΣΥΡΙΖΑ βρε αθεόφοβοι!)
Τι ακούμε και τι αντέχουμε!
Δηλαδή, δηλαδή; Υπάρχει και μη δημοκρατικός σοσιαλισμός; Και ποιος είναι αυτός; Για να το λέει η ανακοίνωση κάτι θα ξέρουν τα παιδιά...

Α, ναι, δεν τελειώσαμε με τις φοβέρες. Θα ανασυντάξουν, είπαν, και θα συνενώσουν, βεβαίως, βεβαίως, και τη μεταρρυθμιστική αριστερά, την οικολογία και τον πολιτικό φιλελευθερισμό!!!!
 Δεν θ' αφήσουν τίποτα για τους άλλους, δηλαδή!  Απειλούν να ανασυντάξουν ακόμη και τον φιλελευθερισμό του Κυριάκου!

Παίδες,  εδώ μιλάμε για πολύ απειλητικά σχέδια! Εννοώ απειλητικά προς τα άλλα κόμματα του κατ' ευφημισμό Συνταγματικού Τόξου. Απλώνουν τα δίχτυα τους παντού, οι αφιλότιμοι! Δεν αφήνουν  στους πολιτικούς οχτρούς ούτε ένα βοσκοτόπι. Μέχρι και το νεοφιλελευθερισμό εποφθαλμιούν η Φώφη κι ο Γιωργάκης. 
Για να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν τα πολιτικά απόβλητα για να ξεγελάσουν το πόπολο...