ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Donald Trump περιβάλλεται από προδότες των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ είναι στη λαβή θανάτου του Ισραήλ

Και αυτό χειροτερεύει κάτω από την προεδρία του Trump

The NSA spies on Americans and hands Israel its raw data – we need treason trials!

Του Kevin Barrett
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στη "λαβή θανάτου" των Εβραίων Σιωνιστών που είναι απόλυτα κυριευμένοι από την εμμονή στην επιδίωξη των συμφερόντων του Ισραήλ, λέει ο Kevin Barrett, ένας Αμερικανός συγγραφέας και πολιτικός σχολιαστής.

Ο συντάκτης του Veterans Today, Δρ. Barrett,  συγγραφέας του βιβλίου «Αλήθεια για το Τζιχάντ: Ο Επικός  Αγώνας  μου εναντίον του μεγάλου ψέματος της 9/11» (Truth Jihad: My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie), έκανε τις δηλώσεις (αυτές) σε συνέντευξή  του στο Press TV την Τετάρτη (25/01/2017), ενώ σχολίαζε  έκθεση η οποία έλεγε ότι τρεις Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές των ΗΠΑ έχουν υποβάλει ξανά  ένα μέτρο που αποσκοπεί στην επιβολή νέων κυρώσεων στο Ιράν για διάφορες κατηγορίες κατά της Τεχεράνης, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος πυραύλων της.

Οι Γερουσιαστές Marco Rubio, John Cornyn και Todd Young πρότειναν ένα νομοσχέδιο την Τρίτη (24/01/2017), κατηγορώντας την Ισλαμική Δημοκρατία (του Ιράν) για υποστήριξη της τρομοκρατίας και για τη διεξαγωγή των δοκιμών βαλλιστικών πυραύλων.

Οι επιθετικοί γερουσιαστές του GOP [Grand Old Party (Republican Party], ο οποίοι είχαν εισαγάγει το ίδιο νομοσχέδιο τον περασμένο Δεκέμβριο, επέκριναν τη διοίκηση του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για τη μη λήψη καταλλήλων μέτρων εναντίον του Ιράν.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στη "λαβή θανάτου" των ανθρώπων που είναι  απόλυτα κυριευμένοι από την εμμονή στην επιδίωξη των συμφερόντων ενός ξένου κράτους το οποίο είναι εντελώς αδιάφορο, εάν όχι απόλυτα εχθρικό, στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών - ενός ξένου κράτους που έχει επανειλημμένα δολοφονήσει Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της ιστορίας σε τρομοκρατικές επιθέσεις ψεύτικης σημαίας», είπε ο Δρ. Barrett στο Press TV.

«Έτσι, αυτοί οι προδότες στο Κογκρέσο, οι οποίοι  στρέφονται εναντίον του Ιράν για λογαριασμό του γενοκτονικού, ατέλειωτα επεκτεινόμενου κράτους του Ισραήλ, πρέπει πραγματικά να συλληφθούν, να δικαστούν για προδοσία και παραταχθούν μπροστά στον τοίχο και να πυροβοληθούν», υποστήριξε.

«Ο Τραμπ περιβάλλεται από προδότες της Αμερικής»


Donald Trump speaks at the American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) 
during his presidential campaign on March 21, 2016. 

Ο πολιτικός αναλυτής είπε ότι ο Πρόεδρος Donald Trump, «ο οποίος διεξήγαγε την εκλογική του καμπάνια για την Προεδρία με την υπόσχεση να κάνει την “Αμερική μεγάλη και πάλι”, εστιάζοντας στο Αμερικανικό εθνικό συμφέρον, στην πραγματικότητα περιβάλλεται από προδότες της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου και του δικού του γαμπρού, Jared Kushner, του οποίου ο πατέρας πήγε στη φυλακή ως μέλος της Εβραϊκής μαφίας στη Νέα Υόρκη».

 «Και αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία, είναι επίσης προδότες διότι είναι  αιχμάλωτοι ενός λόμπι  (που εργάζεται) για μια ξένη κυβέρνηση», δήλωσε.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε μια αλλόκοτη θέση του να είναι μια υπερδύναμη που ελέγχεται απόλυτα από το λόμπι (που εργάζεται) για ένα πολύ μικρό έθνος μισό πλανήτη μακριά. Και  στην πραγματικότητα περί αυτού πρόκειται», σημείωσε ο Δρ Barrett.


Μετάφραση Μαρία Σεφέρου