ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Τουρκία: προνομιούχο πεδίο αιματηρών "τρομοκρατικών" προβοκατσιών


Τουρκία: Στο κέντρο των «τρομοκρατικών» παιγνίων…

Του Θύμιου Παπανικολάου

Νέο «τρομοκρατικό» κτύπημα στην Κωνσταντινούπολη με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. 

Σημείωση: Βάζουμε σε εισαγωγικά το «τρομοκρατικό» διότι πρόκειται περί κατασκευασμένης και σκηνοθετημένης τρομοκρατικής κακουργίας των ποικίλων μυστικών υπηρεσιών της Δύσης… 


Από πολύ παλιά έχουμε αναλύσει λεπτομερειακά το είδος αυτών των «τρομοκρατικών» εγκλημάτων και έχουμε υπογραμμίσει για την Τουρκία ιδιαίτερα:
«Η Τουρκία αποτελεί σήμερα το "προνομιούχο πεδίο" των αιματηρών τρομοκρατικών προβοκατσιών: Όλες οι μυστικές υπηρεσίες (πλανητικές και κρατικές) έχουν καταστήσει την Τουρκία σε "πεδίο μάχης"…  Σε «πεδίο» όπου συγκρούονται και διαπλέκονται ποικίλοι ανταγωνισμοί και πολιτικά παιχνίδια: Στο εσωτερικό του καθεστώτος και σε διεθνές επίπεδο… 
Πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να μην αντιλαμβάνεται ότι όλη αυτή η τρομοκρατική κλιμάκωση στην Τουρκία αποτελεί έργο των μυστικών υπηρεσιών, πολεμικό παιχνίδι στην πολιτική αρένα των ποικίλων συγκρούσεων που διαπερνούν το καθεστώς της Τουρκίας: Συγκρούσεων στο εσωτερικό του καθεστώτος, καθώς και συγκρούσεων διεθνών διαστάσεων…». 
Οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή και ιδιαίτερα η απελευθέρωση του Χαλεπίου από τον συριακό στρατό με τη βοήθεια των Ρώσων, πυροδότησε παραπέρα το περίπλοκο πλέγμα των αντιθέσεων, συνακόλουθα και τα τρομοκρατικά παιχνίδια των Αμερικανών (CIA) και Ισραηλινών (Μοσάντ). 

Ας δούμε συνοπτικά και σχηματικά τα κύρια χαρακτηριστικά των οξύτατων περιπλοκών: 
α). Οξύτατη σύγκρουση του καθεστώτος Ερντογάν με την Ουάσιγκτον και τον Ομπάμα. Σύγκρουση που εκφράστηκε και σε απόπειρες δολοφονίας του Ερντογάν και σε αποτυχημένα πραξικοπήματα… 
β). Η παραπάνω σύγκρουση (Τουρκίας-ΗΠΑ) έχει οδηγήσει τον Ερντογάν σε «θερμότερες» σχέσεις με τη Ρωσία. 
Η Μόσχα αξιοποιεί αυτήν την κατάσταση, στηρίζοντας τον Ερντογάν, στην προσπάθειά της να αποσυνδέσει την Τουρκία από τις ΗΠΑ. 

γ). Άλλο σοβαρό «χαρακτηριστικό» των εντάσεων και οξύνσεων στην περιοχή είναι η σημαντική ενίσχυση του ρωσικού παράγοντα και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ρωσίας στην περιοχή, ιδιαίτερα μετά την συντριπτική ήττα των ιμπεριαλιστών στο Χαλέπι… 
Και μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά των οξύτατων και πολεμικών περιπλοκών στην περιοχή καθιστούν την Τουρκία «πεδίο» τρομοκρατικών παιχνιδιών από τη CIA Μοσάντ. 

Σε αυτήν την τρομοκρατική στρατηγική των μυστικών υπηρεσιών (ΗΠΑ- Ισραήλ) εντάσσεται και η δολοφονία του πρέσβη Αντρέι Καρλόφ στην Άγκυρα.
 Μια δολοφονία, η οποία σύμφωνα με τον Τιερί Μεϊσάν, «γιορτάστηκε δεόντως από τους New York Daily News, τέταρτη αμερικανική εφημερίδα και φερέφωνο του σκληρότερου σιωνιστικού λόμπι». 
Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο του Μεϊσάν, εδώ. 


Το τωρινό «τρομοκρατικό» μακελειό αποτελεί κλιμάκωση αυτού του άγριου, ιμπεριαλιστικού, πολεμικού παιχνιδιού των ΗΠΑ και του Ισραήλ, εναντίον των λαών και κρατών της περιοχής και εναντίον της Ρωσίας. 

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης, χάνοντας το έδαφος κάτω από τα πόδια τους προωθούν επικίνδυνα, τρομοκρατικά και πολεμικά, παιχνίδια στην περιοχή…


resalto