ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Κακόβουλος ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων


Μια εξαιρετικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ αντιμετώπιση του κάθε Ελληνα που ζει και αναπνέει μέσα στην πατρίδα του.

Aς δούμε τι εννοεί ο "κος"(;) Μουζάλας με την παρακάτω δήλωση του:
«Έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά. Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δευτεροβάθμια περίθαλψη, έχουν wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα, έχουν θέρμανση. Για όνομα του θεού. Πολλά από αυτά που σας λέω δεν τα έχουν ελληνικές οικογένειες».
ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ.

Ο Έλληνας πρέπει να εργάζεται σαν τον μούλο από το πρωί ως το βράδυ για αυτά τα 400 ευρώ - που θα παίρνουν οι "παράτυποι", όπως τους χαρακτηρίζει, για να ξύνουν τα @@ τους, έχοντας καλυμμένα όλα τα παραπάνω, δηλαδή στέγαση, θέρμανση, φαγητό εξασφαλισμένο, έως και wi-fi  - και ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ θα πρέπει να πληρώνει και την στέγαση, ακόμα κι αν έχει δικό του σπίτι (ΕΝΦΙΑ ) και την θέρμανση, και το φαγητό του και να του μένουν για να πληρώνει και φόρους σύμφωνα με την νέα μείωση του αφορολόγητου.

Τα λεφτά που παίρνει ο Έλληνας δεν είναι το χαρτζιλίκι και η ψυχαγωγία του, όπως του κάθε Αφρικανού που εισήλθε παράνομα στην χώρα, αλλά η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, έως ότου καταφέρουν και του πάρουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ πάνω από το κεφάλι του, διότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τα μισά από αυτά με αυτά τα χρήματα .

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ :
Πρόκειται για μια εξαιρετικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ αντιμετώπιση του κάθε Έλληνα που ζει και αναπνέει μέσα στην πατρίδα του.ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και το δυστυχές είναι πως γίνεται εντελώς συνειδητά. Ξέρουν δηλαδή πολύ καλά τι κάνουν.
Κι αν ο Έλληνας τολμήσει και διαμαρτυρηθεί, είναι τόσο ΧΥΔΑΙΟΙ που του κάνουν επίθεση ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, χρησιμοποιώντας πάντα την αρχή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ακριβώς όπως και οι ΝΑΖΙ .

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΕΣ

Ευστρατία Σουραβλά 

(πηγή)