ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατακεραυνώνει όσους ψήφισαν τα εξοντωτικά μέτρα κατά των αγροτών


Βουλή, 18/01/2017 - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, όσοι νομίζουν, με αφορμή τις φωνασκίες, ότι με τα λιντσαρίσματα από τους νταβατζήδες των καναλιών και από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων θα πάψουν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται δίπλα στον λαό και στα προβλήματά του, κάνουν λάθος!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή)
Η πολιτική σκευωρία την οποία στήσατε…
(Θόρυβος στην Αίθουσα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

Κύριε Πρόεδρε παρακαλώ…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ: Στα σχολεία θρασύδειλοι, στα παιδάκια…(Δεν ακούστηκε).
(Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει η Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Φεύγετε, φεύγετε.
(Θόρυβος από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Σας παρακαλώ, ηρεμήστε, κύριοι!
Κύριε Μιχαλολιάκο, σας παρακαλώ, μην δημιουργείτε ένταση.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Δεν δημιουργώ εγώ ένταση.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Αναστασία Χριστοδουλοπούλου): Συνεχίστε την ομιλία σας, σας παρακαλώ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Κυρία Πρόεδρε, δεν δημιουργώ ένταση. Την ένταση τη δημιουργούν αυτοί οι οποίοι μας θυμίζουν τον Θανάση Βέγγο, που έλεγε «πελάτες μου». 
Έτσι λέτε και όλοι εσείς που έχετε τις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες, που κόπτεστε και έχετε πάρει ατελείωτα κονδύλια και τους αφήσατε να ξεπαγιάσουν μέσα στα χιόνια, ενώ είχατε πάρει λεφτά για να βάλετε κοντέινερ. Αυτός είναι ο ανθρωπισμός σας.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή)

Αλλά δεν είδα, όμως, καμία ευθιξία να γίνεται καμία έρευνα για τις ΜΚΟ. Αντίθετα, βγήκε και ο ίδιος ο αρμόδιος Υπουργός, ο κ. Μουζάλας και είπε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει οικονομικός έλεγχος στις μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Θα αναφερθώ, όμως, γενικά επί των πολιτικών ζητημάτων στη συνέχεια, αφού προηγουμένως αναφερθώ στο αγροτικό ζήτημα, το οποίο έφερε σε συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, ως γνωστόν, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως λέγεται. Μίλησαν γι’ αυτό το ζήτημα τόσο η Πρόεδρός της, η κ. Γεννηματά, όσο και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και ο Πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας.

Άκουσα να λέτε πολλά. Δεν άκουσα, όμως, ούτε λέξη για τις βασικές αιτίες που έχουν καταντήσει τον ελληνικό αγροτικό κόσμο στη σημερινή κατάσταση. 
Δεν άκουσα ούτε λέξη από το ΠΑΣΟΚ για τους Υπουργούς του που πήγαν φυλακή για τα «καλαμπόκια». (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή)
Δεν άκουσα ούτε λέξη για τις επιδοτήσεις που δίνονταν για καλλιέργειες ελαιόδεντρων, που η έκτασή τους ξεπερνούσε όχι την Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία ακόμα. 
Δεν άκουσα ούτε λέξη για τους «πράσινους» συνεταιρισμούς, που λεηλάτησαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού και του Έλληνα αγρότη. 
Δεν άκουσα ούτε λέξη για τα βαμβάκια που ζυγίζονταν μαζί με τα τρακτέρ και δίνονταν επιδοτήσεις. 
Τίποτα για όλα αυτά! Ούτε λέξη, ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από τη Νέα Δημοκρατία! Δεν ήταν αυτοί, φαίνεται, στην κυβέρνηση.

Έρχομαι στο θέμα της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης. Σύμφωνα, λοιπόν, με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ:«Η ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία διέρχονται περίοδο έντονης δοκιμασίας. Η απογοήτευση είναι ορατή παντού στην ύπαιθρο». Πράγματι, αλλά την αφορά και την ίδια και το κόμμα της.

Λέει, επίσης, ότι οι αγρότες πιέζονται ασφυκτικά λόγω των φορολογικών επιβαρύνσεων, της μεγάλης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών, του κόστους του πετρελαίου και της ηλεκτρικής ενέργειας, της αύξησης σε 24% του συντελεστή ΦΠΑ.

Ξέχασε, όμως, η κ. Γεννηματά, ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης να αναφέρουν ότι όλα αυτά αποφασίστηκαν και ήταν προαπαιτούμενα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ψήφισαν όλοι μαζί στις 14 Αυγούστου 2015, όταν η Χρυσή Αυγή, που την θέλουν όλοι έξω απ’ αυτή τη Βουλή, αλλά τη θέλει μέσα στη Βουλή ο ελληνικός λαός, είπε «όχι» στο αντεθνικό μνημόνιο.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή)

Ύστερα, λοιπόν, από τις απαράδεκτες αποφάσεις της Κυβέρνησης, είπε η κ. Γεννηματά, το κόστος λειτουργίας των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων έχει αυξηθεί υπερβολικά, με συνέπεια να λειτουργεί ως αντικίνητρο για την αύξηση της παραγωγής. Πράγματι, έτσι είναι. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;
Βρήκαμε τώρα μια νέα λέξη. Λέει η κ. Γεννηματά στο αίτημά της: «Το μείγμα των μέτρων της Κυβέρνησης». Τι μείγμα και κολοκύθια τούμπανα; Εδώ είναι το μνημόνιο, κύριοι, το μνημόνιο το οποίο ψηφίσατε, κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο προέβλεπε αυτά τα πράγματα. Τα ψηφίσατε εκείνο το βράδυ της 14ης Αυγούστου 2015.

Αναγνωρίζοντας, λέει, την πολύ μεγάλη οικονομική και κοινωνική σημασία που έχει για την έξοδο από την κρίση ο γεωργικός τομέας, πρέπει να υπάρξουν άμεσες ενέργειες και μέτρα αναστροφής. Πράγματι. Αλλά αυτά τα μέτρα δεν υπάρχουν και ούτε προβλέπεται να υπάρξουν από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Έρχομαι στο θέμα του ασφαλιστικού του αγροτικού τομέα. Βγήκαν πρόσφατα δύο εγκύκλιοι του Υπουργείου Οικονομικών για τα ασφάλιστρα των αγροτών, τα οποία πραγματικά οδηγούνσε απόγνωσητον αγροτικό κόσμο, που για εμάς είναι η ψυχή του έθνους. Ο αγρότης είναι ο φύσει πατριώτης, είναι ο άνθρωπος που έχει την περιουσία του, τον τάφο των προγόνων του, την πατρίδα του δίπλα του ακριβώς, που ζει για τη γη του, πεθαίνει για τη γη του, αγωνίζεται για τη γη του.

Και γι’ αυτό θέλετε να εξοντώσετε τον αγροτικό κόσμο σαν πιστά υποκινούμενα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Γιατί, για εσάς, ο ιδανικός πολίτης είναι ο κάτοικος των κοσμοπόλεων, των μεγαλουπόλεων, που σέρνεται χωρίς πατρίδα, χωρίς γη και γίνεται έρμαιο είτε των μαρξιστικών είτε των νεοφιλελεύθερων ιδεολογημάτων.

Απέναντι, λοιπόν, σε όλους αυτούς είμαστε εμείς, οι εθνικιστές, οι μόνοι από τη φύση μας ορισμένοι να υπερασπιστούμε τους Έλληνες αγρότες.

Ένας αγρότης, λοιπόν, με καθαρό φορολογητέο εισόδημα 20.000 ευρώ είναι υποχρεωμένος να πληρώσει εισφορές 3.816 ευρώ, σύμφωνα με τις επίσημες εγκυκλίους.

Και έρχομαι στο πιο κραυγαλέο παράδειγμα, όπου σύμφωνα με τον πίνακα οι εισφορές του 2017 για εισόδημα – προσέξτε   8.522 ευρώ, δηλαδή ένα εισόδημα πραγματικά χαμηλότατο, υπολογίζονται στα 1.828 ευρώ. Η συνολική πραγματική επιβάρυνση, επομένως, θα είναι 2.506 ευρώ. Εξακόσια εβδομήντα οκτώ ευρώ η εισφορά δευτέρου εξαμήνου του 2016 συν 1.828 ευρώ ετήσια εισφορά. Τον αφήνετε δηλαδή να ζήσει με ένα ετήσιο ποσό των 500 ευρώ. Στην κυριολεξία τον αφήνετε να λιμοκτονήσει.

Οι φορολογικές επιβαρύνσεις βάσει του μνημονίου που ψήφισε και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, όπως είπα, είναι από 13%, που ήταν, στα επίπεδα του 22% έως 45% για πάνω από πεντακόσιες εβδομήντα πέντε χιλιάδες φορολογούμενους που δεν θεωρούνται κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Εδώ υπάρχει ένα δεδομένο το οποίο πρέπει να το δούμε. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ζουν στις πόλεις, έχουν ένα επάγγελμα και συντηρούν την αγροτική τους περιουσία. Πρέπει να τιμωρηθούν φορολογικά ή να ευεργετηθούν; Για εμάς θα έπρεπε να ευεργετηθούν και όχι να τιμωρηθούν. Όμως εσείς τους τιμωρείτε.

Και μέσα στο πλαίσιο της τιμωρίας του αγροτικού κόσμου έχουμε το κόστος του πετρελαίου και της ηλεκτρικής ενέργειας. Από 1ης Οκτωβρίου του 2016 ο ειδικός φόρος κατανάλωσης που επιβαρύνει το πετρέλαιο κίνησης, το οποίο χρησιμοποιούν οι αγρότες, αυξήθηκε κατά 65%. Η αύξηση στο αγροτικό πετρέλαιο θα συμβάλλει στην κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής και στη μείωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας.

Αλλ’ αυτό βεβαίως και δεν σας ενδιαφέρει. Φέρνετε σκόρδα από την Κίνα, πατάτες από την Αίγυπτο, μήλα από τη Χιλή και στέλνετε στον αγύριστο στην κυριολεξία τον Έλληνα παραγωγό, τον οποίον είχατε καθήκον σαν Κυβέρνηση των Ελλήνων, σαν Κυβέρνηση που σας ψήφισε ο ελληνικός λαός και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους, να τον προστατεύσετε.

Καμία προστασία, όμως. Και δεν υπάρχει καμία προστασία, γιατί αυτό υπογράψατε και προβλέπεται και από τη συμφωνία εντάξεως της χώρας μας στην περίφημη ΕΟΚ τότε, σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.

Πράγματι έχει δίκιο το ΠΑΣΟΚ στο θέμα που έθεσε για προ ημερησίας διατάξεως, ότι υπάρχει μια σημαντική καθυστέρηση αξιοποίησης των πόρων του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης. Και η καθυστέρηση αυτή είχε αποτέλεσμα 902 εκατομμύρια ευρώ από το προηγούμενο πρόγραμμα συν 62 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα της πρόωρης συνταξιοδότησης, τα οποία ουδέποτε καταβλήθηκαν στους δικαιούχους στη διάρκεια του 2015, να μεταφερθούν αναγκαστικά στο νέο, μειώνοντας έτσι κατά 21% τα κονδύλια.
Πριν από τρία χρόνια, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, έγινε η μεγάλη μεταρρύθμιση, όπως την είπατε, κι όλοι σχεδόν οι αγρότες εντάχθηκαν στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, βιβλία εσόδων-εξόδων, με συντελεστή φορολόγησης 13%. Τώρα ο συντελεστής σκαρφάλωσε στο 26% έως 45%, επιπλέον είναι η καταβολή φόρου, το αγροτικό ηλεκτρικό ρεύμα αυξήθηκε συνολικά από το 2014-2017 κατά 195%.

Είναι προφανές, ότι τόσο εσείς οι οποίοι κυβερνάτε σαν πολιτικά κόμματα, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλετε να εξοντώσετε τον Έλληνα αγρότη και αυτό προς όφελος αφενός μεν των δικών τους αγροτών, αφετέρου για την εξυπηρέτηση του ιδεολογήματος της παγκοσμιοποίησης, που δεν θέλει εθνικά ανεξάρτητα κράτη, όπως μπορεί να είναι εθνικά ανεξάρτητο ένα κράτος, εάν έχει αυτάρκεια στην αγροτική του παραγωγή.

Τραγικός για τις εξαγωγές προς τη Ρωσία ο αποκλεισμός που ακολουθήσαμε κατόπιν εντολής των Βρυξελών. Η Χρυσή Αυγή το έχει δηλώσει και το ξαναδηλώνει: Είναι εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.

Είναι πράξις αντεθνική οι κυρώσεις και το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, που πλήττει καίρια τους Έλληνες αγρότες. Αφήνετε ανυπεράσπιστους τους Έλληνες αγρότες κατόπιν εντολής ξένων κέντρων αποφάσεων. Η Χρυσή Αυγή, αντίθετα με όλα αυτά, αντιστέκεται και στέκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες.

Φτάσαμε στο σημείο κατόπιν εντολής των Βρυξελλών να θέλουμε ολλανδικές εταιρείες να εξάγουν τα φρούτα μας στη Ρωσία μέσω Ιορδανίας και Ιράν. Και χάσαμε δύο χρόνια εμπορικών δρόμων.

Εθνική παραγωγή για μας σημαίνει εθνική ανεξαρτησία. Θυμίζω ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ λίγες ημέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 ψήφισε ένα από τα πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων για το Μνημόνιο της Αριστεράς. Το πακέτο των μέτρων αυτών, όμως, δεν το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Το ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Τα μέτρα αυτά αφορούσαν την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από 13% στο 26%, την αύξηση της προκαταβολής του φόρου από 27,5% στο 55%, το διπλάσιο δηλαδή, την κατάργηση της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων για ποσό ως 12.000 ευρώ, τηνκατάργηση της επιστροφής για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για τους αγρότες, την αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλα αυτά τα έκανε και τα πραγματοποιεί με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του κόμματος Ποτάμι.Αφήνει για μια ακόμα φορά στο απυρόβλητο το κομματικό, πελατειακό κράτος και προχωρά στην καταστροφή των υγιών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου.

Η Χρυσή Αυγή, αντίθετα μ’ αυτά τα εθνοκτόνα σχέδια, τα οποία προχωρούν κατόπιν εντολής των μνημονίων, πιστεύει ότι μόνο αν σπαρθούν χωράφια και καπνίσουν φουγάρα βιομηχανιών θα έρθει η αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.

Αντίθετα με τα μέτρα που επέβαλλαν οι μνημονιακές δυνάμεις του τόπου εναντίον των Ελλήνων αγροτών, πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει επιδότηση της αγροτικής παραγωγής με έμφαση στις ακριτικές περιοχές και κυρίως στη Θράκη και στις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου.

Επίσης, πιστεύουμε στη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών. Μόνο τότε θα δοθεί ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Βεβαίως, άμεση σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την κατανάλωση και τέλος στο καθεστώς των μεσαζόντων.

Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ένα καρτέλ, το καρτέλ τροφίμων. Δώστε μια λογική απάντηση πώς είναι δυνατόν τα σούπερ μάρκετ στη Γαλλία και τη Γερμανία να είναι φθηνότερα απ’ ό,τι στην Ελλάδα, να είναι φτηνότερα στα καταστήματα τροφίμων της Γερμανίας και της Γαλλίας ακόμη και ελληνικά προϊόντα απ’ ό,τι είναι στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα καρτέλ. Αλλά αυτό το καρτέλ εξυπηρετεί φαίνεται μεγάλα συμφέροντα τα οποία ξεπερνούν τα μαρξιστικά ιδεολογήματα των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορείτε να τα αγγίξετε καθόλου.

Θα πέσει η χώρα στα βράχια. Μέγας θεός – Μαμωνάς, θα έλεγα, όχι θεός  το ευρώ, προς χάριν του οποίου πρέπει να θυσιάσουμε τα πάντα. Η Χρυσή Αυγή στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα έχει απαντήσει: Ελλάδα.

Αλλά αξίζει τον κόπο να δούμε με στοιχεία τι μας προσέφερε όχι μόνο το ευρώ αλλά και η ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα. 
Η Ελλάδα μέχρι τα τέλη του 1979 με επίσημα στοιχεία είχε επάρκεια αγροτικών προϊόντων και μάλιστα είχε θετικό ισοζύγιο στον αγροτικό τομέα.Από το 1981 έως σήμερα έλαβε από την ΕΟΚ το ποσό των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και δεν έγινε καμία ανάπτυξη. Τα περισσότερα απ’ αυτά τα χρήματα χαλάστηκαν στα σκυλάδικα των εθνικών οδών. Αυτή είναι η αλήθεια.Και τότε Κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Και δεν έκανε τίποτα. Αλλά και οι Ευρωπαίοι δεν έκαναν τίποτα. Αλλά γιατί να κάνουν; Προς το συμφέρον τους ήταν να καταστραφεί η ελληνική αγροτική οικονομία κι αυτοί από εκεί και πέρα να τροφοδοτούν τη χώρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ώς τα τέλη της δεκαετίας του 1970 είχαμε επάρκεια τροφίμων και τώρα έχουμε επάρκεια της τάξης μόλις του 30%.

Ιδού οι εισαγωγές μερικών βασικών αγροτικών προϊόντων, που τότε δεν υπήρχαν. 
Χοιρινό κρέας: Εισάγουμε το 70%. 
Άλευρα: Εισάγουμε το 70%. 
Εισαγωγή αγελαδινού γάλακτος: 60% περίπου. 
Εισαγωγή οσπρίων: 70%. Δεν έχουμε τη δυνατότητα εμείς οι Έλληνες ούτε τα όσπρια να παράγουμε. 
Εισαγωγή βόειου κρέατος: 80%. 
Εκεί κατάντησε η Ελλάδα με την περίφημη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για τον αγροτικό τομέα η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες υπάρχουν και στο διαδίκτυο, για όλους αυτούς οι οποίοι λένε ότι δεν έχουμε θέση. Θα σας διαβάσω επιγραμματικά κάποιες από τις θεμελιώδεις προτάσεις της Χρυσής Αυγής, για να τις ακούσει ο ελληνικός λαός, διότι βεβαίως εδώ σε αυτή την Αίθουσα δεν ενδιαφέρονται και πολλοί να τις ακούσουν.
  • Εκπαίδευση της νεολαίας για επιστροφή στη γη. Ναι, ένα νέο αγροτικό ιδανικό είναι κρίσιμο σημείο και καίριο για την εθνική αναγέννηση.
  • Έμφαση στις ακριτικές περιοχές.
  • Προώθηση και προστασία των ελληνικών προϊόντων, όχι μόνο στο εγχώριο, αλλά και στο διεθνές εμπόριο. 
  • Είναι απαράδεκτο να μαθαίνουμε ότι ακόμη και ο Ελληνικός Στρατός προμηθεύεται τρόφιμα από την Τουρκία ή από την Αίγυπτο και ρουχισμό από την Κίνα. 
  • Δεν θα πρέπει σε κανέναν τομέα του Δημοσίου να υπάρχει προμήθεια προϊόντων ξένης χώρας, εάν δεν εξαντληθούν τα ελληνικά αποθέματα. 
  • Πρέπει να προστατεύσετε τα ελληνικά προϊόντα. 
  • Πρέπει να προστατεύσετε τον Έλληνα αγρότη.
  • Φυσικά, επανεξέταση και ρύθμιση με πενταετή περίοδο χάριτος, διαγραφή τόκων και διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών και μείωση του ΦΠΑ στο 9%.

Τίποτε δεν πρόκειται να κάνετε από αυτά. Είστε δεμένοι χειροπόδαρα και με την περίφημη αξιολόγηση θα δεθείτε ακόμη περισσότερο.

Όπωςφαίνεται,όμως, ο κύβος ερρίφθη και πρώτοι οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Μάλιστα, το επόμενο Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, θα γίνει μια καθοριστική ευρεία συνάντηση.

Δηλώνω μέσα σε αυτή τη Βουλή ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι δίπλα στους Έλληνες αγρότες, που είναι η τελευταία γραμμή αμύνης ενάντια στην αντεθνική πολιτική των μνημονίων. Θα σταθεί στο πλευρό τους και όχι σαν κάποιους άλλους που πρόδωσαν τον αγώνα τους με τη φιέστα των τρακτέρ. Η Χρυσή Αυγή θα συμπαρασταθεί στους Έλληνεςαγρότες με όλη της την ψυχή, γιατί οι αγρότεςείναι η ψυχή του έθνους.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού ΣυνδέσμουΧρυσή Αυγή)

Αναφέρθηκα προηγουμένως στα περιστατικά τα οποία συμβαίνουν σε πολλές πόλεις και χωριά της Ελλάδος, όπου με το έτσι θέλω κάποιοι «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ, όπου γίνεται μπίζνα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά και των λαθρομεταναστών, λένε ότι δεν θα είμαστε δίπλα στον λαό. Ξεχάστε το.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε ταγμένοι. Δεν πρόκειται ούτε με ψευδολογίες ούτε με συκοφαντίες ούτε με λάσπη να μας σταματήσετε. Δεν είμαστε όμηροι. Είμαστε ελεύθεροι και θα είμαστε δίπλα στον ελληνικό λαό.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού ΣυνδέσμουΧρυσή Αυγή)

Στον αγώνα μας αυτό, βέβαια, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ανθελληνικό παρακράτος. Και αυτό αποδείχτηκε από τα γεγονότα της Βεροίας. Ένα πολιτικό κόμμα, ψηφισμένο από τον ελληνικό λαό, θέλησε να εγκαινιάσει τα γραφεία του. Βγήκαν ανακοινώσεις από όλα τα κόμματα. Ιδού ένας λόγος,λοιπόν, για τον οποίον είναι ενωμένοι όλοι. Από το ΚΚΕ μέχρι τη ΝΔ είναι όλοι ενωμένοι κατά της Χρυσής Αυγής. Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων ενάντια στην Ελλάδα που έρχεται, ενάντια στη Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια, για πατρίδα, τιμή, πίστη, ελευθερία.

Και μαζέψατε δήθεν κάποιους δημοκρατικούς πολίτες – έτσι τους είπε η κρατική τηλεόραση – οι οποίοι έσκισαν μπροστά στην Αστυνομία την ελληνική σημαία και δεν έγινε καμία σύλληψη. Έχετε προσχωρήσει σε παλιές μεθόδους της δεκαετίας του '50 και του '60 των αντι-συγκεντρώσεων και των αγανακτισμένων πολιτών.

Κι επειδή ο κύριος Πρωθυπουργός είπε ότι είναι πρόθυμος να ενημερώσει για το Κυπριακό, ενημερώνω τον ελληνικό λαό από το Βήμα αυτό, διότι από τα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων δεν έχω λόγο, ότι εμείς δεν ενημερωθήκαμε για το Κυπριακό. Πρόκειται για έναν πρωτοφανή ρατσισμό εις βάρος του τρίτου πολιτικού κόμματος. Μάλιστα, είχε το θράσος να βγάλει και μια ψευδή ανακοίνωση και να λέει ότι σύμπας ο ελληνικός πολιτικός κόσμος συμπαρίσταται στον Αναστασιάδη. Και του απήντησα με επιστολή μου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Όχι, εμείς δεν συμπαριστάμεθα στον Αναστασιάδη». Και δικαιωθήκαμε.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Δικαιωθήκαμε λίγες ημέρες μετά, όταν είδαμε στη Διεθνή Διάσκεψη της Γενεύης τον Αναστασιάδη να κάθεται και να έχει μπροστά του ένα ταμπελάκι, στο οποίο δεν έγραφε «Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας». Του κάνατε αβάντα όλοι σας για τη διάλυση του κυρίαρχου κράτους της Κύπρου και τη μετατροπή της σε ομοσπονδία. Τα σχέδιά σας, όμως, να ξέρετε ότι δεν θα περάσουν.

Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι σε όλα τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων έλεγαν ότι συμφώνησε όλος ο πολιτικός κόσμος. Ξεχνούσαν τρεις λέξεις: «πλην Χρυσής Αυγής» ή αλλιώς, «πλην Νικολάου Μιχαλολιάκου». Τόσο πολύ σας φοβίζουν αυτές οι τρεις λέξεις; Ακόμη και τον αποκλεισμό μας φοβάστε να αναφέρετε;

Ο Αναστασιάδης απέτυχε. Αυτή τη στιγμή, δέχεται την κατακραυγή του συνόλου σχεδόν του ελληνικού κυπριακού λαού. Και στην αποτυχία του αυτή ήσασταν όλοι συμπαραστάτες, πλην ημών, πλην της Χρυσής Αυγής, που στάθηκε σταθερά πιστή στα εθνικά συμφέροντα και είπε «Όχι» στα σχέδια του Αναστασιάδη να μετατρέψει ένα κυρίαρχο κράτος σε μια συνομοσπονδία.

Και έχουμε μέσα σε όλα αυτά και το ΠΑΣΟΚ να θριαμβολογεί ότι θα γίνει τρίτο κόμμα με μεταγραφές Βουλευτών. Η περίπτωση αυτή μας θυμίζει το κόμμα Λαφαζάνη, το οποίο λίγο πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, προκειμένου να μην πάρει η Χρυσή Αυγή την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως έκανε μια κοινοβουλευτική ομάδα εκτός Βουλής –η Βουλή είχε διαλυθεί- και πήγε και πήρε εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως. Και λίγες ημέρες μετά, το κόμμα αυτό δεν υπήρχε. Νομίζει το ΠΑΣΟΚ ότι με μεταγραφές θα γίνει τρίτο κόμμα. Οι εκλογές πιστεύω ότι δεν αργούν. Θα έρθουν οι εκλογές και η κάλπη θα αναδείξει ποιο είναι το τρίτο κόμμα. Μέχρι στιγμής, η κάλπη και ο ελληνικός λαός τρίτο κόμμα έχει τη Χρυσή Αυγή.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Πηγαίνετε για αξιολόγηση και δίνετε τα πάντα. Κύριοι της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, ο ελληνικός λαός σε λίγους μήνες κλείνει επτά χρόνια μνημονίου, επτά χρόνια δυστυχίας, που δεν έφεραν καμία λύση στο τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού λαού. Να ξέρετε πολύ καλά ότι από αυτά τα επτά χρόνια, τα δύο χρόνια σας ανήκουν, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Μην κάνετε τους αμέτοχους.

Μέσα σε όλα τα άλλα, είδαμε δημοσιεύματα για το μέγα σκάνδαλο, που απασχολεί την αμερικανική Δικαιοσύνη, της NOVARTIS, όπου υπάρχουν – λέει   σε κάμερες συνομιλίες και επισκέψεις Υπουργών και Πρωθυπουργού στα γραφεία της αμερικανικής αυτής εταιρείας φαρμάκων.

Ερωτώ: Γιατί η Κυβέρνηση δεν ζητάει τα στοιχεία αυτά; Γιατί δεν κινείται η ελληνική Δικαιοσύνη; Θα έχουμε τα ίδια με τη λίστα Λαγκάρντ, που έλεγε σε συνεντεύξεις του ο Φαλτσιανί ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα, τα οποία ποτέ δεν βρήκατε;

Τελειώνω με τα όσα είπε ο Ερντογάν τελευταία για το ζήτημα της Κύπρου, ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν τα στρατεύματα του Αττίλα από την ελληνική Μεγαλόνησο. 

Πάρτε το είδηση. 
Ποτέ τουρκικός στρατός όπου πάτησε δεν έφυγε με ειρηνικό τρόπο. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. 
Ποτέ όπου ανέβηκε η ημισέληνος δεν κατέβηκε χωρίς να προηγηθεί μια πραγματική θυσία κάποιων ανθρώπων που διεκδίκησαν τα δίκαιά τους.

Μιας και αναφέρθηκα προηγουμένως στο ΠΑΣΟΚ και στις μεταγραφές, οι οποίες θα το καταστήσουν τρίτη δύναμη, να σας διαβάσω ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο «Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους», τη σελίδα 361, του Βασίλη Ραφαηλίδη - αριστερός, πλην όμως μια έντιμη γραφίδα -, ο οποίος γράφει: 
«Όμως η περίφημη Ένωση Κέντρου υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου ήταν καθαρά και απροκάλυπτα αμερικανικό δημιούργημα και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό αποκρύπτεται τεχνηέντως.
Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ το γεγονός αυτό. Τον Ιούνιο του 1961 ήρθε στην Αθήνα ο Αμερικανός Υφυπουργός Εξωτερικών Μακ Γκι και με την εκπληκτική δραστηριότητα που αναπτύσσει καταφέρνει να πείσει συντομότατα όλους τους ηγέτες των κεντρώων κομμάτων πως έχουν υποχρέωση για το καλό του τόπου να ενωθούν».

Αυτό γίνεται τώρα και με το ΠΑΣΟΚ. Και γιατί γίνεται; Γιατί έγινε τότε,το 1961; Γιατί είχε βγει Αξιωματική Αντιπολίτευση η ΕΔΑ. Τώρα φοβούνται το ενδεχόμενο, μέσα στην κατρακύλα που έρχεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια άλλη κατάσταση.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Μας λένε εδώ, τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό και καταγγέλλουν τους Τούρκους που αμφισβητούν την κυριαρχία μας. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται είκοσι ένα χρόνια από την τραγική, τη μεγάλη θυσία τριών γενναίων αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού στις βραχονησίδες των Ιμίων.
Καλώ την ελληνική Βουλή - και είναι πρόταση της Χρυσής Αυγής - μια αντιπροσωπεία Βουλευτών από όλα τα κόμματα να πάει στα Ίμια να καταθέσει ένα στεφάνι και να υψώσει μια ελληνική σημαία. Μόνο τότε θα δεχτούμε ότι τα Ίμια είναι ελληνικά.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

Αλλιώς ακολουθείτε έναν ολισθηρό δρόμο εθνικής μειοδοσίας και την πολιτική των γκρίζων ζωνών. Η Χρυσή Αυγή δεν πιστεύει στις γκρίζες ζώνες. Πιστεύει σε μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Πιστεύει σε μια νέα Ελλάδα, εθνικιστική, που έρχεται μέσα από την τραγική σας αποτυχία και τη δυστυχία που σπείρατε στον λαό.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)