ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την υπερκόπωση


Δέκα τρόποι για να νικήσετε την σωματική κόπωση

Όταν δεν δίνετε σημασία στη σωματική κόπωση που νιώθετε καθημερινά, αυτομάτως ανοίγετε διάπλατα την πόρτα στην υπερκόπωση που δεν σας επισκέπτεται για καλό…

10 απλοί και εύκολοι τρόποι θα σας βοηθήσουν 
να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αποτελεσματικά! 

 1. Μόλις ξυπνήσετε κάντε ένα ντους εναλλάσσοντας το ζεστό με το κρύο νερό. Η αυξομείωση της θερμοκρασίας θα σας τονώσει και θα σας χαρίσει ενέργεια όλη την ημέρα. 

 2. «Γεμίστε τις μπαταρίες» σας μαζεύοντας όσο περισσότερο ήλιο μπορείτε. Το φως διεγείρει τους νευρομεταβιβαστές του εγκεφάλου που αυξάνουν την ενεργητικότητα.

 3. Οι βαθιές εισπνοές θα ηρεμήσουν τους χτύπους της καρδιάς σας και θα τροφοδοτήσουν με οξυγόνο όλο το σώμα σας. 

 4. Μειώστε το άγχος τρίβοντας τους λοβούς των αφτιών σας. Αυτό θα απαλύνει αμέσως τον πονοκέφαλο και θα απομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη. 

 5. Πιείτε ένα ποτήρι νερό ακόμα και όταν δεν διψάτε, για να τονωθείτε. 

 6. Για καλή διάθεση γελάστε δυνατά. Το γέλιο θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας χαρίσει ενέργεια να κάνετε ακόμα πιο πολλά πράγματα. 

 7. Γυμνάστε το μυαλό σας, π.χ., αλλάζοντας δρόμο. Ακόμα και κάτι τόσο απλό, μπορεί να διεγείρει τον εγκέφαλό σας και να αυξήσει την ενέργειά σας.

 8. Φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον εφτά με οχτώ ώρες το βράδυ και όποτε μπορείτε ξεκλέψτε και μία ώρα για τη μεσημεριανή σας σιέστα. 

 9. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε

 10. Παίξτε σκάκι, για να μειώσετε την πνευματική κούραση. 

(πηγή)

=============

Πάρτε τώρα μια καλή δόση γέλοιου με τα επόμενα video για να ξεκουραστείτε.