ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

SOS! Στο 275% του ΑΕΠ θα φτάσει το ελληνικό χρέος μέχρι το 2060!

"According to an IMF report leaked last week, Greece’s debt is set to reach 170 percent of gross domestic product by 2020 and 164 percent by 2022, and “become explosive thereafter”, escalating to 275 percent of GDP by 2060". Global Research, February 13, 2017)

Μετάφραση: «Σύμφωνα με μια έκθεση του ΔΝΤ που διέρρευσε την περασμένη εβδομάδα, το χρέος της Ελλάδας πρόκειται να φτάσει το 170% του ΑΕΠ μέχρι το 2020,  το 164% μεχρι το 2022, και θα γίνει εκρηκτικό από κει και πέρα, κλιμακούμενο στο 275% μέχρι το 2060».

 Στο ίδιο άρθρο ο  Robert Stevens υπενθυμίζει ότι ο "Trump himself has repeatedly insisted that Greece should withdraw from the euro. On announcing his candidacy for president last year, Trump described Greece’s position as 'unsalvageable'. Back in October 2012 he tweeted, 'Greece should get out of the euro and go back to their own currency— they are just wasting time'."

Μετάφραση: «Ο ίδιος ο Τραμπ επανειλημμένα επέμεινε  ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ευρώ. Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την Προεδρία, πέρυσι, ο Τραμπ περιέγραψε την κατάσταση της Ελλάδας ως μη επιδεχόμενης σωτηρία. Πίσω στον Οκτώβριο του 2012, έγραψε στο Twitter, "Η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το ευρώ και να επιστρέψει στο δικό της νόμισμα - απλά χάνει χρόνο".»

Και ερωτώ: Τι φταίνε οι επόμενες γενιές να πληρώνουν τις αμαρτίες του σάπιου πολιτικού συστήματος των προγόνων τους;

Ας θυμηθούμε ότι το Δεκέμβριο του 2009, λίγο πριν αρχίσει το "σώσιμο" δια της ευθανασίας, το ελληνικό χρέος ανερχόταν στο 126,8% του ΑΕΠ. Η δε "χούντα" των συνταγματαρχών παρέδωσε χρέος το 1974 μόλις 20,8% του ΑΕΠ.

Ζήτω η δημοκρατ(ορ)ία των λαμογιών!

enet